Al 3-lea Craciun la batranii nostri!POZEEE!!!
Raspunsuri - Pagina 6
buggy spune:
Buna
Maine ma duc la banca, verific si va tin la curent.Danyalo, daca vrei ne putem vedea undeva. Inca nu am pus o zi, ca termen limita. Ma gandesc sa fie Miercuri 6 Decembrie. O sa afisez si pe prima pagina. Va multumesc enorm de mult pentru tot sprijinul, fara voi nu as fi reusit sa fac nimic. Asa, oricat de putin pare, nici nu aveti idee ce fericiti ii vor face prin simpla prezenta a noastra acolo si prin atmosfera de sarbatoare pe care o vom crea."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by buggy
Buna
Maine ma duc la banca, verific si va tin la curent.Danyalo, daca vrei ne putem vedea undeva. Inca nu am pus o zi, ca termen limita. Ma gandesc sa fie Miercuri 6 Decembrie. O sa afisez si pe prima pagina. Va multumesc enorm de mult pentru tot sprijinul, fara voi nu as fi reusit sa fac nimic. Asa, oricat de putin pare, nici nu aveti idee ce fericiti ii vor face prin simpla prezenta a noastra acolo si prin atmosfera de sarbatoare pe care o vom crea.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
6 decembrie nu e joi?
Tot vreau sa intreb de cateva zile: e valabil contul de pe prima pagina? La ce banca este deschis? Vreau sa trimit si eu maine bani, caci ajung pana joi cu siguranta. Am vazut ca nu s-au strans prea multi...poate mai amani termenul limita, sa fie mai aproape de Craciun?
Lacri si Alec 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Acum am vazut ca-i banca Transilvania, este ok contul? La sfarsitul primului mesaj scrie ca se va schimba Ibanul
carolinah spune:
Vreau sa iti virez si eu banii promisi azi. De la companie nu se pune problema. Ce cont mai e valabil?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
fianna spune:
Buna, as vrea si eu sa contribui, sper sa ajung maine la banca. Ma gandeam la 150roni, poate ajung totusi si de cadouri.
acum cativa ani am participat la o actiune similara pt batranii de la caminul din Ciolpani. atunci am avut un cor de copiii care au cantat colinde.
fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
fianna spune:
Am citit ca nu s-au strans bani de cadouri dar ma gadeam ca poate totusi reusim sa facem ceva in privinta asta. Am observat la bunica mea( care face 84 de ani saptamana asta) ca de cativa ani e inutil sa-i mai luam lucruri, atentii, in schimb ii place foarte mult ciocolata, asa ca la fiecare ocazie ii luam cate o cutie cu bomboane de ciocolata. De asemenea ii plac si fructele uscate: smochine si curmale. Ma gandeam ca daca se cumpara bulk, de la Metro sau Selgros pot sa fie mai ieftine si sa reusim sa facem cate o punguta pentru fiecare batran cu o cutie de bomboane si fie niste fructe uscate fie unele proaspete gen banane si mandarine. Ce parere aveti?
Sper sa nu dau cu bata-n balta, habar n-am despre cati batrani e vorba si ce fel de cadouri s-au dat anii trecuti.
fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
LYLY809 spune:
Eu astept sa se confirme contul ca sa trimit niste banuti din Raiffeisen, tocmai mi-am alimentat contul si pot sa fac plata prin telefon. Sunt de acord cu orice doriti.
Cloreta spune:
Im mod sigur e valid contul, am trimis saptamana trecuta. Sa ne confirme Buggy ce suma s-a strans si da, cred ca fructe si dulciuri/patiserie i-ar bucura.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
buggy spune:
BunaScuze de intarziere, Contul de pe prima pagina este cel corect. Maine astept confirmarea pt Duminica. Va multumesc din suflet si maine cum aflu stabilim si ora la care sa ne intalnim si cum sa facem. Am un extras de cont scos de luni . Voi confirma deci ce a intrat pana in ziua respectiva pe prima pagina.
Va pup si vorbim"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
buggy spune:
Pisix- au intrat baniiDragele mele, v-am trecut numele pt ca nu am facut corelatia nick name-ul de pe forum, daca puteti va rog sa imi trimiteti PM sa modific. Uta_ciun, nu am apucat sa ajung la moneygram, maine imi propun.Va multumesc inca o data enorm. Nu stiu ce ma faceam fara voi. "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro