Al 3-lea Craciun la batranii nostri!POZEEE!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,M-am gandit ca pe data de 9 Decembrie (intr-o Duminica) Sa mergem la ei. Ce parere aveti?
Din pacate nu s-au strans fonduri pt a le putea oferi cadouri sau ceva...dar sunt suficienti cat sa luam un tort si niste sucuri si sa petrecem alaturi de ei impodobind bradutii de Craciun.
Ce ziceti?"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu o sa vin cu pitica, poate si sotul daca il pot convinge. Dar te rog sa imi spui inca o data adresa exacta, ca nu mai stiu pe unde am notat-o

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Poate ca se mai string niste banuti pina atunci, am sa fac si eu un transfer diseara. Daca nu, sa inteleg ca nu mai e nevoie de ajutor la cumparaturi? Chiar si pentru tort/sucuri, zi daca e cazul.

Teoretic pot ajunge si eu pe 9 decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Maine pun si eu 100 ron in cont

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Multumesc mult
Dupa ce o sa tragem linie o sa vedem ce si cum. Tortul il voi comanda peste drum, e o cofetarie foarte ok, deci e ca si rezolvata. Sa vedem cu sucurile cum facem, oricum Dana, te anunt si as fi super fericita daca ai putea sa vi.Lilia Toma abia astept sa mergem si cred ca si ei abia ne-asteapta"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Cand este ultima zi in care se mai pot trimite niste banuti?? Scuze daca s-a scris dar nu am citit tot!Nu pot contribui cu o suma mare...dar ca si anul trecut vreau sa ajut cu ceva si eu pt. a face viata mai frumoasa acestor batrani de sarbatori! buggy-exista cumva posibilitatea sa-ti trimit banii prin posta sau sa ne intalnim undeva!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Am trimis si eu 50RON, vor veni de la ING. Tinem legatura si vedem cum sa facem atunci. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

draga buggy si toate fetele care se implica in acest proiect,

abia azi m-am intors din vacanta de ziua recunostintei...nu am mai primit prin paypal, dar poate zilele astea, daca nu, o sa iau legattura cu buggy pe PM ca sa stabilim cum trimit banii, probabil prin western union

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Am depus ieri100 rn, vin din BRD, sunt si de la cineva care nu are cont pe DC, Oana Ilinca

poze

Mergi la inceput

Am fost la banca si nu au plecat ieri banii, abia azi ca fatuca aia nu a vazut I ci 1 la iban . Asa ca probabil ca maine intra.

poze

Mergi la inceput