Al 3-lea Craciun la batranii nostri!POZEEE!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele.
Imi pare ft rau ca nu am reusit sa ajung, dar pitica se imbolnavise brusc( a apucat-o o tuse nebuna de pe la miezul noptii si a tot tinut-o)iar sotului i-a fost frica sa ramana numai el cu ea in situatia aia.

Dar in ziua aia am fost cu sufletul acolo, ii spuneam si sotului ca simt ca toata ziua nu mai e asa frumoasa pentru ca nu am reusit sa ajung si eu langa ei.

Cine a mai fost din fete? Mai dati detalii, cum a fost, ce ati facut?

Andreea; bravo pentru actiune.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Felicitari fetelor care s-au ocupat! Am vazut pozele si am ramas impresionata!

Fiind deja traditie sper ca anul viitor sa fac si eu parte din grupa :-). Si daca se organizeaza ceva de Paste mi-ar face placere sa particip, cum pot.

Multe felicitari!

fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Felicitari organizatorilor!

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Va multumesc mult pentru comment-uri, din pacate am fost doar eu si mama prezente efectiv la activitate insa ne-am descurcat foarte bine (zic eu) si v-am reprezentat onorabil. Fara voi nu am fi reusit sa ii facem fericiti in acea zi pe batranii care de altfel abia ne asteptau si o vor face mereu. M-as bucura nespus sa mergem iar si iar la ei macar de sarbatori. Recunosc ca nu ma pot impaca cu gandul abandonului nicicum si atata vreme cat ma veti ajuta si sprijini (sau dc imi voi permite sa suport personal toate cheltuielile) eu voi merge mereu la ei.
Inca nu am reusit sa fotografiez bonurile si facturile ca sa fac socotelile, va rog sa imi mai acordati cateva zile. Trecem printr-o perioada ingrozitor de aglomerata si abia mai am timp noaptea sa intru putin pe site.
Va pup si va multumesc si revin imediat ce imi gasesc un pic de timp"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Felicitari! Mi se umple sufletul cand vad bucurie in ochii lor. Sper sa putem ajuta si in anii urmatori.
Buggy

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna din nou,La multi ani si un an nou plin de bucurii si impliniri va doresc.
Asa cum am spus revin cu situatia cheltuielilor si poze cu documentele respective. Sunt bonuri, facturi si un proces verbal.
Am cumparat fructe, sucuri, tort, pahare, farfurii, tacamuri de unica folosinta, servetele, fructe uscate, prajituri etc.Acesta este link-ul http://s238.photobucket.com/albums/ff32/Buggy80/bonuri%20si%20facturi%20pt%20craciun/Va multumesc inca o data pt sprijin si ne intalnim la primavara cu ocazia Sfintelor sarbatori de Pasti.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Draga Buggy, cu intarziere te felicit si eu. Daca organizezi si de Paste o intalnire ar fi grozav...poti folosi in continuare contul meu de paypal si/sau moneygram.

Acum dupa sarbatori sunt reduceri mari aici si am luat cam 80 felicitari de Craciun pt actiunea de anul viitor...parca ai spus ca erau 200 batrani, nu? am sa mai bat magazinele...am vrut sa le iau diferite cit de cit

Din pacate reducerile apar dupa ce trece sarbatoarea, asa ca pt Paste nu stiu daca am sa gasesc la un pret rezonabil, dar te tin la curent

Numai bine,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

La multi ani fetelor!
Buggy felicitari pentru tot ceea ce faci si foarte bine ca nu renunti.
Daca vrei sa faci si de Pasti sunt alaturi de tine. Imi pare rau ca nu am fost alaturi de tine dar eram convinsa ca evenimentul va avea loc cumva pe 17 decembrie...asa ca nu am mai intrat pe aici decat dupa ce a avut loc intalnirea .

Am vazut pozele si mi-au dat lacrimile de emotie.

http://md.lilypie.com/pPCTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buggy, cu intarziere te felicit!!! AM vazut pozele...am ramas fara cuvinte.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput