Colectia de toamna-iarna 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bai, ce hoasca, nici o punga sa nu-ti dea sa ramana ea cu o mana de pampersi. uh
eu macar un sanepid ceva tot i-as trimite pe cap.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,nu-mi vine sa cred ce patisi ,cred ca le stringeam de gat,ce nenorocite ,nu credeam sa existe asa ceva intr-o gradi particulara ,unde ar trebui sa se poarte impecabil cu copii/parintii ca doar de acolo maninca.
Eu la anu' il dau la gradi de stat ,e chiar linga bloc si educatoare ii va fi o prietena de-a mea ,conditiile sint super ,o cunosc si pe directoare care e o femeie de treaba ,cred ca's o norocoasa vazind ce se intimpla prin alte parti ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda77, cum ti-am zis si la telefn si pe mess: baga reclamatie a Protectia Consumatorului. Ca a doua oara sa nu mai faca asa ceva.
Cu kilele...nu te mai stresa, ti-am mai zis de 1000 de ori. Nic arata super bine! Io ce sa mai zic de fii-mea cu cele 11 kile amarate ale ei??? Si e si mai mare ca Nic!

Gandacel- wooow, bravo, felicitari pentru pitica...mare! Vezi? Am ratat retrairea bebeluseniei...nu am mai apucat sa ne vedem.

Lavi- sanatate multa de tot tatalui tau. deci de-aia erai suparata saptamana trecuta. Si io-s amarata rau cu mama. Iar se simte rau de tot. Si iar fumeaza mult. Bine, are si studiul mare, anual, de predat.Of.ce ti-e si cu parintii astia...sanatate infinita si sa speram ca e o forma usoara!

Lavi+Feli- multumesc de gandurilebune la adresa bunicii!

Cam atata pe seara asta. Fug la nani ca d eo saptamana numai la 1-1.30 noaptea ma culc.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , ingrozitor ce ai patit! Nu pot sa cred cum se poarta cu acei copii, ce drept are sa tipe la ei?!? Ar trebui reclamata directoarea. Cu fosta bona ce ai facut, ai mai recuperat ceva de la ea?

Noki , ma bucur ca e bine bunica ta, sa ii dea Dumnezeu sanatate ca tare placut este sa ai bunici

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda - draga mea, in acelasi timp.Bine ca l-ai luat pe Nic la timp din focarul ala de infectie si nesimtire,cine stie ce surprize te asteptau mai tarziu.
lavi-sanatate tatalui tau si regim acum pt toata viata.
noki-bunica ta e o luptatoare si cu siguranta v a dansa la nunta Sarei.( imi plac la nebunie jaluzelel tale ,vsazut poze pe yahoo)
meems- e o dulce in car seat cand doarme cu ursu fata ta.

noi suntem bine ,inca mai avem bunici in vizita ,fetele sunt incantate.
gandacel - esti un exemplu noi.
de tania mai stiti ceva? cum e micuta ANA?
PUP COLECTIA.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata cu noaptea-n cap!

Lavi, multa sanatate tatalui tau!

Noki, vesti bune cu nagy-mama (asa se scrie?) multa sanatate si ei.

Corapito, ai niste copii mari si frumosi, se vede ca le merge fte bine! Mi-au placut fte mult pozele, si ei seamana enorm unul cu celalalt. si cu tati :)

Gandacel, postarile tale imi inspira calm, ma bucur ca ai reusit sa scoti ce e mai bun la iveala din Bogdanel, e un copil fte bun si uite ca se maturizeaza rapid. De-abia astept sa-i treaca si Anei perioada asta de rasfat si nevricale, ca eu personal nu mai stiu cum s-o iau, mai ales seara cand e de nani ne termina ce program artistic are. Stefania clar e precoce si pe langa fratior se va dezvolta probabil intr-un ritm mai rapid.

Anda, am avut un soc citind postarea ta, pai eu faceam muuult mai urat, desi eu sunt tare de gura in general dar la faze dintr-astea ma blochez. Insa sa strige la copii si sa reproseze felul in care mananca, sa nu-ti dea banii si lucruri inapoi, asta deja e mult peste orice limita a bunului simt si civilizatiei. Si eu sugerez o reclamatie.... sa le inchida naibii sandramaua de nesimtite, ca toate cretinele isi fac gradinita dc au ceva banuti, sau se fac bone in lipsa de altceva.

Eu am inceput cautarea de noua bona, cu inima indoita pt ca va fi o noua schimbare pt Ana, ca iar trebe sa ne adaptam la un strain, ca nu stiu peste cine dau, ca iar ma intalnesc 2 luni cu nebune si uite asa,m nici sa dorm n-am putut.

Culmea e ca deja o urasc pe asta a noastra insa totusi cu Ana se poarta frumos, si am tot ezitat inainte sa incep campania de schimbare de teama ca nu voi gasi alta mai buna. Oare de ce trebuie sa depindem atat de mult de niste straini cand e vba de propriii nostri copii?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Neata!
fi-miu canta prin casa:baisa, baisa, baisa. hai ca nu va tin in suspans.inseamna :rinse up, rinse up, rinse up.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Mneatza si de la noi!

Delia-da, asa se scrie, dar legat. Io-i zic d ecand lumea si pamantul "nagymi", care e forma de alint. Pana la urma ce reprosuri si punte negative total are asta de vrei s-o schimbi? Faza naspa e ca daca stai cu ea in casa tot timpul - si acuma asa va fi la inceput, cat e floricica mica - o sa ai mereu tendinta sa-ireprosezi cate ceva. E normal, ca doar e o straina in casa si nu are cum sa nu te enerveze. De-aia zic..oare are rost s atreci prin chinui alegerii uneia noi? Daca totzici ca cu Ana se poarta super, ceea ce pana la urma e cel mai important? Hi hi hi, acum vad ca floricelele talke sunt nascute in aceeasi zi, adica pe 10!

Miri- deci ai deschis si tu discoteca...

Pumba- care jaluzele, nene? Ca io am perdele in casa! La mama sunt jaluzele, dar acolo nu i-am mai facut poze lui Sarah de secole! Zi-mi ce poza era, ca amu chiar ca m-ai facut curioasa!

Madaule, sa faci bine sa bagi o prospectare a Realului, mai ales la zona d ejucarii, ca vreau sa ma infiintez si io in zona!

Lavi- cu testul de sarcina a fost asa - ma tot itrebam io de ce nu mai slabesc, de ce sunt asa de balonata, de ce simt cateodata ca se umfla sanii ca atunci cand vine laptele. Si am zis ca sa exclud varianta de . Si uite ca slava cerului ca am exclus-o. Dar am trecut prin niste emotii..ma gandeam cu groaza cat de absolut nepotrivita perioada ar fi daca ar fi fost sa fiu.
Cu petrecerea...si lui Sarah ii curge putin nasul, fara nimik altceva. io nu as anula petrecerea, plus ca pana in week-end mai este ceva vreme si ai timp sa evaluezi situatia pana atunci. Pupam Nataliciul si speram sa fie trecatoare treaba. Meteorica de-a dreptul.

Azi trebuie sa merg la serviciu sa-mi fac actele de reintoarcere. Ce naspa suna.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

ia sa-si mai laude cioara puiul!
deja a retinut cifrele de la 0 la 7, pe 8 cateodata si dc il arat pe 9 il intoarce invers si tot 6 zice.
si de o sapt mancam si noi "ciuco".noi ad jumate el jumate eu o ciocolata mica de copii de la Milka. sa vedeti dansul ciocolatei! poate il filmez.

Mergi la inceput

Broavo, Miri! Si Sarah e fana cocio, mai ales Bampi=Bounty!!!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput