Colectia de toamna-iarna 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna de dimineata! Sa vad daca reusesc sa scriu cam tot ce vreau acum

Lavi, nu anula petrecerea decat daca ii e rau Nataliei. In rest, nu ai de ce sa te temi, ca daca ar fi la gradi, ar fi mult mai rau. Asa, 3 copilasi... e drept ca ar fi bine ca in ziua dinainte sa ii anunti pe ceilalti parinti care e starea ei si sa decida ei daca vin sau nu. Sanatate tatalui tau!

Anda, tu in ce zona stai? Ca poate reusesc sa te ajut cumva. Oricum, imi amintesc ca tu initial ai angajat bona prin agentie, nu mai poti apela la aceeasi agentie? Ori nu ai fost multumita? Desi, cam este timpul pentru colectivitate. Poate e bine sa gasesti o cresa de stat pe langa tine. Cat despre a lua tot ce a mai ramas pe la gradi, eu m-as duce neintarziat si as cere sec toate cele, fara sa raspund la eventuale provocari. Te enervezi degeaba. Gandeste-te mai bine ca nu e vremea sa le faci tu educatie unor oameni care ar fi trebuit sa fie ei responsabili de educatia copilului tau!

Ripley, si eu zic sa mai stai cu bona actuala. Pentru Ana venirea acasa a lui Iris e suficienta schimbare ca sa mai accepte inca una majora. E prea mica pentru asa ceva. Ori te inhami la munca de una singura, ori o mai accepti o vreme pe asta. Eu de asta nu am mai luat bona cat am decis sa mai stau acasa, ca daca stam amandoua acasa, nu e bine. Eu accept multe nimicuri si ma iau de chestii majore, insa bona s-ar putea sa nu accepte nici un cuvant din partea mamei, nu ai de unde sa stii. Ele sunt obisnuite sa-si faca treaba in felul lor, rezultatul sa conteze. Si stiu ca mai ai putin si iar te vei intoarce la munca, stiu eu! Simt.

Eu i-am cumparat ieri cadoul lui Bogdan. Nici nu stiu daca sa va zic ce este, atat de diferit este de ce cumparati voi! AM luat 3 ditamai cartile de povesti ilustrate, absolut superbe. Le voia imediat, ca normal ca am cumparat cu copiii dupa mine. I-am zis ca le va primi cadou cand va fi ziua lui, cand va face doi ani! Si smecheria mea de baiat a inceput sa sara pe doua picioare si sa strige "la multi ani! la multi ani!!!" Zicea ca ma pacaleste el pe mine.

Ina, Alinush, ce mai fac fetele la cresa? Tania, sunteti bine? Ilenutza, voi ce mai faceti?
Dordia, tu pe unde te-ai ascuns?

As striga eu si dupa altele acum, pentru ca sunt eu in zona! Voiam sa profit de putinul timp pe la PC, ca pe urma iar scrieti toate si eu nu reusesc sa va citesc.

M-a intrebat cineva ieri daca totul e roz pe la mine. Sigur ca nu. Din ianuarie incoace, tati mai mult nu este pe acasa decat este, stau singura toata ziua, plang destul de des in ultimul timp, din cauza fiecarui nou telefon in care ma anunta ca nici astazi nu ajunge inainte de culcarea copiilor... De stefania nu s-a ocupat mai deloc, nici cat a stat in burtica, nici de cand a iesit in lume... Deci nu e totul roz, ba dimpotriva, in planul asta. Ba chiar sunt constienta ca eu sunt singurul punct de sprijin al copiilor mei si ma gandesc cu groaza cum va fi cand si eu voi merge la serviciu. Insa de asta nu va pot povesti in postarile mele, pentru ca nu va fac bine si nici nu aveti cum sa ma ajutati. De ce sa nu ma laud cu ce este frumos in ograda noastra, cand intr-adevar am de ce sa ma laud? Sunt foarte mandra de copiii mei.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

anda, sunt si eu absolut ingrozita!!!
nu pot decat sa te incurajez sa-i reclami. in nici un caz sa nu cedezi sau s-o lasi balta!
o doamne, as muri cu ei de gat!!!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel, super cadou! Cum sunt cartile? Ce editura? Si Sarah are o groaza, dar tot cel mai mult ii plac alea coperate gros. Are 2 carti superbe editura Egmont, de la Disney - una cu Printelse din povesti si alta...Povetsi cu animale..sunt absolut superbe, cu personajele din desene animate, dar ea nu e ff incantata de ele. Pentru ca probabil ca simte paginile acelea subtiiiiri, de carte normala si o intimideaza cumva.
In schimb alea cartonate sau albumele d epoze de familie sunt asiunea ei.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Cuscra,

quote:
o doamne, as muri cu ei de gat!!!!!!
taaare as da s-o vad si pe asta!Auzi acolo, pacifista sefa!!!! Zau daca te pot inchipui la capitolul scandal!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Neatza! Ieri chiar a fost zi full de discutii pe-aici, inca mai am de citit!

Lavi, sanatate multa tatalui!
Cu petrecerea de ziua lui Nati, eu as face-o, macar ca o mini-joaca de copii. Le-as expune starea de sanatate parintilor in cauza, dar mie chiar nu mi se par contagioase simptomele lui Nati, suna a sfarsit de raceala...

Anda, urata faza, e revoltatoare lipsa totala de interes si incompetenta celor de la cresa. Intr-un fel, bine ca ai scapat de ele. Spor la gasit o solutie pentru Nic!

Dassy, super camera lui Dragos! O sa arunc si eu un ochi pe oferta Ikea, tot chestii faine vad pe la voi
Stiti cumva daca Ikea livreaza si in provincie? Adica sa comand cumva (fax, site) si ei sa mi le trimita acasa?

Uite ca s-a intors si proadelina la povesti cu noi .

Hilde, parca erai si blonda intr-un timp, nu? Mie parca-mi place mai mult cum iti sta roscata, de la pozele de nunta si pana acum inclusiv

Corap, superbe pozele voastre de familie fericita si implinita! Mie nu mi se par deloc identici piticutii mici, as spune ca Andrei e mai mult al lui tata, iar Anais e clar a ta

Gandacel, toata admiratia pentru modul in care reusesti sa-ti depasesti limitele! Si inca sa le transmiti si celor din jur optimism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noki si Nicoleta, schimbarea ma ingrozeste cumplit si pe mine, dar e aboslut necesara. S-a trezit floricica asa ca trebe mufata la tzitzi si apoi incerc sa sintetizez motivele majore.

Mostra de cretinism in dimineata asta: ea trebuie sa ajunga la 8.45, evident nu ajunge veci la timp. Azi Marius stresat ca trebuia sa plece la Alba, Ana sarea prin pat ca nu mai avea stare, ora 9.10 si femeia nicaieri. Ma luase cu ameteli nu alta. Apare ca o floare cu moaca ei acra si-mi tranteste direct pe ton defensiv: am crezut ca dormiti ca nu erau ridicate jaluzelele, mi-am uitat cheia acasa si am asteptat sa mi-o aduca Robi (fii-su) cu un taxi, sa nu va trezesc. Adicatelea in loc sa sune la usa, niciodata nu am dormit la ora asta, sau sa sune jos la mama sa ceara cheie, ea a stat ca tampita in curte in ploaie sa vina baiatu' ei din partea cealalta a Clujului s-o descurce la minte.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Delia, hmmm...deci e cam tuta. dar daca ar fi desteapta rau nu ar mai fi bona, nu? Asteptam parti mai negative, ca asta nu mi se pare ff grav.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie draga....
Anda asa cum spunea si Miri in caz de razboi eu vin la intarire...Oricum sunt niste cretine du-te sa iti recuperezi banii si lucrurile si gata. Hai ca o sa o intreb si eu pe Lili daca mai are vreo prietena disponibila pentru bona. Nu prea imi fac sperante, dar o sa o intreb. Poate si prin parc sa incercam....
Ripley cu bona ce sa zic... eu am trecut prin momente mai naspa cu a mea, dar nu legate de copil, ci cu atitudinea ei fata de mine. Am incercat sa pun problema cat mai diplomat cu putinta. Si pe mine ma scoate din pepeni cand vine cu o fata acra de zici ca i-au murit trei pisici, dar de fapt nu i s-au acrit muraturile...Insa in aceste momente eu ies rapid pe usa si injur cu sarg in lift, asta ca sa nu o pleznesc. Fac asta, adica imi tin gura de regula spurcata, pentru ca Titi e foarte bine cu ea, nu imi fac griji legate de copil, cum imi fac cand il las cu soacra-mea, par examplu. La voi e naspa ca stai in casa si o vezi toata ziua. Eu zic sa mai stai o perioada pana pleci la serviciu iar, ca apoi ti se pare mai suportabil.Asta daca nu are carente mari la capitolul copil...
Lavi sanatate tatalui tau.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, bona ta este parfuuuuum, atat spun. bine, mie si cruella mi se pare pansament acum...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am scris o tona si s-a dus dracului, mor de nervi.

Deci: bona e acra, urata si antipatica, comenteaza sau se stramba la orice ii spun, e proasta (si ma refer strict la inteligenta) si e vesnic pe ton defensiv cu mine. Nu stie rade sau fii calda, cand incearca sa o faca e de o falsitate de ma ia cu greata.
Oricat de frumos ii zic ceva, se uita cu ura la mine si face tot cum vrea ea, si aici as avea zeci de exemple.
De la cum sa NU vorbeasca cu copila, face obsesiv comparatii cu alti copii desi i-am spus ca sunt total impotriva si pana la a nu-i mai da anumite lucruri cu care nu are voie.
A scapat-o total pe Ana din mana, fata mea nu mai stie de nu e voie, asta ii face toate poftele ca cica ea nu vrea sa planga, si atunci cand noi ii refuzam ceva face Ana un circ de nu-i drept. Nu are nicio regula, nicio baza de educatie, nu stie sa-i citeasca, ucide lba romana la tot al-2-lea cuvant, face dezacorduri, pune accentul aiurea, cand citeste o poezie ma apuca depresia.
Se uita urat la mancarea noastra, numai nu vomita cand gatesc, dc ea e vegetariana pb ei, nu a mea, insa i-a zis femeii de la curatenie ca ce mancare e aia cu atatea legume si cu carne, ca ea n-ar manca nici moarta. Va puteti imagina ca nici apa plata nu bea de la noi? isi aduce de acasa in sticlute. I-a dat Anei branza sarata bocna, desi i-am zis ca trebe desarata telemeaua, nu gusta macar produsele din care are voie sa manance.
Acum 5 ani cand i-a murit sotul, cica a fost fte necajita. Am aflat de la menajera ca de fapt a facut asa o depresie nasoala 2 ani si ca a fost data afara de la job. In plus acuma s-au modificat motivele din care a plecat de la cei dinainte... simt ca ma minte si imi pun probleme serioase privind starea ei psihica.
Si dc eu am fost gravida sau sunt acum lauza si oi fi cu hormonii in buda, si n-o suport, ar fi una, insa toti din casa zic ca nu-i cum trebe cu capul si ca e horror, deci totusi am dreptate ca nu-i ok. Inclusiv pediatra care a venit joi m-a intrebat dc e toata cu capul, asta tacea si dadea din cap ca o handicapata fara motiv si in eter cumva.
Are obsesia sa calce tot ce prinde, teoretic ar fi ok cand doarme Ana, insa se duce fix in partea cealalta a casei (100m cel putin), cade orgasmatic peste fierul de calcat si uita sa-si ia cu ea aparatul de supraveghere, asa ca Ana e ca si home alone la faza asta.
Ar mai fi multe chestii care ma deranjeaza, mai ales referitor la modul in care isi petrece timpul cu Ana si ce (NU) o invata, se joaca la 2 ani cu ea ca acum 6 luni, nu are pic de initiativa... io chiar n-am nevoie ca fata mea sa stagneze in evolutie langa o proasta cand ea e inteligenta foc si in weekend cand sta cu noi parca infloreste.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput