Colectia de toamna-iarna 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 16
miri__b spune:
Anda razbunare cer. propun sa platesti un calculatorist sa bage un spam de antireclama pe site-ul lor.textul il gasesti tu. dc esti nu prea suparata, te ajuta Miha si cu Leea. cu injuraturi ma bag si eu, ca de, stau in Berceni!
ma duc sa ma destresez cu poze, ca nu le-am vazut pe motiv ca de 2 zile merge netul ca un cru.
Mirela si David - 23.12.2005
corap spune:
:) si andrei se alinta cu mine, si isi permite lucruri la care, cand e cu ceilalti (ta-su, bona, maica-mea, sor-mea) nici nu se gandeste.
cu ei e un exemplu de copil, cu mine fitele-s pe el cat casa. dar io o iau ca pe o dovada de 
a... si fica-mea-i jmekera, isi tine singura bibele cu suc (asta daca nu i-l fura andrei, mai bea si el putin si i-l vara inapoi in gura... isi trec astia toooot de la unul la altul
)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Gandacel spune:
Dragelor, nici al meu copil nu mai e primit la gradi de langa mine, din cauza mea... asa ca se poate. Povestea, in alt scutec insa, ca mi-e somn.
Anda, sunt absolut oripilata de ce ai povestit. Da-l mai bine la cresa de stat, ca asa ceva nici in cele mai urate povesti de la crese/gradi de stat nu am auzit! Zau! Eu am intrat cu un scop precis, insa: ce faci tu de maine? Cu cine il lasi pe Nic?
Gandacel spune:
Cora,
fain cu ai tai copii. Ce suc ii dai cu bibe lui Anais? La noi, neavand biberon, lucrurile se intampla cam asa: Bogdan ii ofera canuta lui cu suc, iar ea intinde gura dupa lingurita lui de papa! 
Edit: noapte buna. O sa fiu alaturi de voi maine.
corap spune:
gandacel, pai suc de portocale, ca de-ala storc in fiecare zi. andrei bea vreo juma de kil, anais e mai modesta, se opreste pe la 150 de ml. ii dau cu bibe din comoditate, pe mine ma enerveaza raaaau canitele cu cioc & paharele cu pai incorporat.
si din cana normala varsa 80%, si nu-mi convine, ca nu mai fac fata cu spalatul (adica cu uscatul) rufelor.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
leea_cv spune:
Bai Ando io tind sa cred ca la tine se potriveste perfect zicala "cite bube rele toate-n kuru babii mele" .Numa' tu ai parte de toate dracoveniile.Poate trebuia la orele de masa sa te duci frumos,sa hranesti copilu,la somn sa-l bagi in sac si sa platesti in plus ca te gazduiesc si pe tine in timpul exercitarii operatiunilor.Scirbele dracu!
EDIT
Dayssy m-am indragostit de camera lui Dragos.Acu vreo 3-4 zile intrebam de tine.
Ginda din cauza ta? Ma intreb care =o fi motivul.Esti prea slaba la 48 de kile si de-aia?Nu m=as mira.![]()
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
anda77 spune:
maine sta cu maica-mea care deja are o figura acra si tot maine nu stiu pe naibii in patru ce trebuie sa fac sa gasesc o bona sau alta gradi.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Anda, NO COMMENT!!!
Am ramas muta! Vorba lui Madau, cred ca muream cu ea de gat, frate, nesimtita si profitoarea ordinara!!!
Inca nu-mi vine a crede!!!
Si maine, chiar, cu cine sta Nic, cu mama ta??? Te-a luat cam pe nepusa-masa treaba asta!![]()
Gandacel, felicitari pentru Bogdanel cel cumintel si Stefania, care e fetita mare de-acu'! 
Dayssy , bine ai re-venit! Foarte frumoasa camera lui Razvan!
Iar el e baiat mare deja si frumusel foc!
Mandy, ce faceti, petreceti??? Asteptam pozeeee!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
proadelina spune:
Salut!
Nu stiu cum sa incep... fiica ratacitoare a forumului de mamici de noiembrie-decembrie 2005, mai dau bir cu fugitii, ma mai intorc...
In primul rand, urez un sincer La multi ani! tuturor celor aniversati, apoi, felicit toate fetele care au nascut, celor ce asteapta sa nasca, le urez Nastere usoara, doresc multa sanatate celor bolnaviori.
Despre Albert pot spune ca a crescut, este taaare nazdravan, vorbeste destul de mult, in limba lui, se cere la olitza, dar nu am renuntat la pampersul de noapte.
O veste buna este aceea ca in curand se va naste prima mea nepotzica. Sora-mea asteapta sa nasca de la o zi la alta.
Eu am inceput activitatea de la 1 octombrie si m-am inscris la a 2-a facultate. De Albert are grija maica-mea cat sunt la scoala. Sunt multumita, fiindca stiu ca este bine ingrijit, ba chiar rasfatat. Atat ma rog, sa fie sanatoasa!
Sper sa revin cu vesti cat mai curand.
Adelina si
Albert Alexandru
anda77 spune:
m-am uitat si io la pozele lui corap sa ma destresez vorba aia, frumosi copii! si maaaari!:)) mai, cand aud pe-aici de tonaje de 17 kg ma ia cu rau, io cu maimutzelul meu lingav ce sa fac...
chestia e ca io sunt focusata pe gasit solutie acum, imi e o scarba sa ma mai duk la gradi aia...si a mai ramas si-un trening nou-nout pe acolo...plus punga pampersi...ca am uitat sa va zic ca nu mi-au dat punga cand am cerut, am plecat cu sacul de dormit, paturica si vacutza in poala pana la masina....
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"