Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
adinag spune:
ERIKA, nu-mi vine a crede... Imi faci si mie niste emotii! Din partea mea cele mai bune urari, recuperare rapida, s-o tii repede pe Angelina in brate, sa ai lapte cat ii trebuie fetei, sa fie totul perfect! Si astept pozele!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
loub_erika spune:
gata,am adaugat si eu poze cu camera Angelinei..,apropo de ideea cu tabloul,am pus separat o poza cu ce am facut in loc de tablou,ptr ca nu gasisem ptr copii,asa ca am cumparat bordura si actibilduri...,cu toate ca nu mai avea cu printese,etc ...,am luat ce am gasit..,dar eu zic ca am facut treaba buna..,va place?!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWW ERIKAAAA!!!
..m-ai lasat fara cuvinte...nu ma adopti si pe mine???..este superba camera..e putin spus superba!!! felicitari!!!
....off topic.....mi s-a parut cam ciudat Steriade la telefon
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ADINA eu zic sa mergem noi doua la cumparaturi..eu umi iau covoare si tu geaca!!
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
am revenit!!! am papat cat o , trei feluri de mancare si acuma sunt asa de ca nu am risc sa intru in cada la baita, ca sigur nu ma mai pot ridica sa ies....
erik, sa inteleg ca dc nu papi ceva "greu" scapi de clisma????
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!
adalia spune:
PUSSI,, sa iti dea Dumnezeu multi ani fericiti de acum inainte si o viata alcatuita din zile implinite
Lavinia 34+ Carisa Adalia
a happy mom-to-be
loub_erika spune:
multumesc RGE,adevarul e ca am pus ochii pe mobila asta la babyexpo,iar ei mi-au dat-o cu 20 % reducere daca o iau din stand...,asa ca am mai lipit eu cate un actibild ceva si uite asa i-am dat viata camerei,asa dupa sufletelul meu de noua mamica!!
mersi Adinag ca si tu te gandesti la mine..,am sa va tin la curent maine prin RGE,poate am sa va pun si ceva poze,ca am leptopul cu mine...,ptr ca ne-ati tinut galerie!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
..BB YASMI aici in spital da..si la nasterea naturala nu te rade la pasa..dar in spitalele de stat am inteles ca iti face...acum nu stiu sigur mai intreaba-l pe dr maine si daca e maine nu papi decat ceva usor...ca sa scapi de porcaria aia..sau recurgi la supozitoare cu glicerina sa te cureti
PUSSI FELICITARI PT CADOURI..SA LE STAPANITI SANATOASE!!..sti ceva de ANK sunt acasa??
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ERIKA cu adoptatul cum ramane??...
cat despre galerie trebuie sa dai o cola mareeee..ca sigur nu o sa te doara nimic si o sa scapi repede ca o sa tipam noi!!!
HAI ERIKA!!!! CURAJ SI SOMNIC USOR SI PUFOS LA NOAPTE CA TE ASTEAPTA CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA TA!!! NASTERE USOARA!! DOAMNE DOAMNE SA VA VEGHEZE!!!
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
roxana, oricum il intreb pe dr!! fac orice sa scap de clisma..... cu fofo o sa fiu prega, rasa si cu fundita daca scapa..... !!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!