Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 7
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
..stiti ce nu inteleg eu??....de ce s-a linistit fi'miu de la Cola?..ce treaba are?...sper ca nu-i face rau
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
asa se linistesc inainte de nastere
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
mbontos spune:
Buna fetelor!
Desi nu v-am scris de muuuuult, v-am citit mereu.
Felicitari celor care au nascut si mult succes celor care sunt inca in asteptare!
Fetele care nasteti la spitatul judetean (municipal) ati aflat care sunt
"tarifele" pentru medic, moase etc.
Cele care aveti Rh-ul negativ cum veti proceda cu imunizarea?
Oare e suportata de casa de asigurari? Sau trebuie o platim chiar daca nastem la stat?
Astept raspunsurile voastre! Va pup!
Mihaela 38 ... ...
ancadragoman spune:
Rox cred ca ii place cola si sta el acum si se gandeste de ce nu i-ai dat mai devreme
Pussi ti-am zis eu ca de acum numai ptr ele o sa primesti cadouri de ziua ta....iar tu de ziua lui cumparai o bluza decoltata si daca nu ii vine sa ti-o dea tie
anca 37+
Maria
poze
AMR MAXIM 17 DE ZILE!!!!!!!!!
adinag spune:
Nu stiu ce m-as face fara voi, chiar ca-mi descretiti fruntea!
ROXANA, al meu cica are maine liber, dar... la serviciu! (imi trebuie geaca groasa de iarna, ca-i frig si nu incap in nici una, si cica mergem maine sa cumparam... promis!). Hmmmmm...
PUSSI, al meu de ziua mea mi-a luat anul asta un cantar (da, de persoane...). Oare tot apropouri batea???
MIHUTA, vezi, tot barbatul e de vine! ;-))
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RGE spune:
PUSSI ce glumeata esti..s-a linistit ca a obosit ca a batut-o pe ma'sa...ma duc sa-i mai trag una mica..sa stati in preajma ca o sa ma "incing" de la Cola si sigur nu o sa mai dorm si al meu sot nu prea o sa stie el de ce..ca nu-i zic de cola ca ma..nu ca nu as vrea...
ADINA eu sper sa ajungi sa-ti iei gecuta dar nu cum am ajuns eu sa-mi iau covoare in sufragerie ca de 3 saptamani mergem "maine"...si se intreaba de ce nu vine copilu'.
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
quote:
Originally posted by RGE
ADINA eu sper sa ajungi sa-ti iei gecuta dar nu cum am ajuns eu sa-mi iau covoare in sufragerie ca de 3 saptamani mergem "maine"...si se intreaba de ce nu vine copilu'.
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxana, noi de peste o luna luam covor in camera copiilor, ca sa nu fie asa rece pana vine frigul... Frig care deja a venit de muuuult!
Numai ca eu chiar n-am ce imbraca, si temperatura nu creste peste 6°! idei???
Adina 31+
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
PUSSI ce glumeata esti..s-a linistit ca a obosit ca a batut-o pe ma'sa...ma duc sa-i mai trag una mica..sa stati in preajma ca o sa ma "incing" de la Cola si sigur nu o sa mai dorm si al meu sot nu prea o sa stie el de ce..ca nu-i zic de cola ca ma..nu ca nu as vrea...
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
deci nu vrei sa nasti?? mai vrei burtica? faci o surioara lui George
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Roxana, pai acuma, tot esti gata de nastere, poate il convingi la o partida de alte jocuri, ceva pe sot... Prinde bine si la mami, si la scurtarea colului, poate se da cu ceva contractii...
Adina 31+
adinag spune:
MIHAELA, eu nu te ignor, dar nu stiu sa-ti raspund! :-( Altfel, esti ok? Cum mai duci burta? Esti si tu tare aproape de DPN...
Tocmai m-a sunat, e cu fata la cursul de inot, si a reusit mititica sa faca o latime de bazin (mic) pentru prima data fara colac sau alt ajutor! Adica a facut o jumatate, de fapt, dupa care a tinut-o un pic instructoarea, si dupa a facut a doua jumatate... Ce mare-i fata mea, nu? Ma apuca mandria!
Si cu cursul asta de inot a fost culmea... El a inscris-o, lui tare-i place inotul, merge si el, si cica vrea sa mearga numai el cu fata, sa aiba si ei ceva numai al lor (e si recomandat la sosorea lui bb2, bb1 avand nevoie de o persoana care s-o inlocuiasca in parte pe mama). Boooo... Dupa ce a mers el o data cu ea, am mers eu de 3 ori, ca tot nu se putea la el, pana m-am suparat eu iarasi, ca si mie mi-e destul de greu sa merg si nu asa ne-a fost vorba! Nu???
Adina 31+
loub_erika spune:
Ce fac fetele,am mai aparut si eu un pic pe aici...,dar mi-ati facut o pofta cu torturile voastre,mmmm..,ce ma fac acum!!???
Pussila multi ani...,sa fi fercita si iubita ,sa iti traiasca fetitele,o sa fiti o familie tare frumoasa!!
RGE,mersi ca mi-ai transmis ce ti-a spus dct.,esti o draguta !
Eu azi am facut tot felul de activitati prin casa..,dupa care am fost bagata cu forta in pat sa trag un pui de somn..,ca sincer parca eram telighidata,cred ca din cauza emotiilor...,dar si sotul e nebun rau...,azi nu mai imi spune ca maine voi naste,la fiecare ora imi aduce aminte,mai sunt N ore ,au mai ramas N ore,offf si el e saracul la fel de ne-rabdator ca si mine!!
In seara asta am sa mananc numai supita,fara paine sau altceva ca sa nu am probleme ptr maine..,chiar radeam cu anestezistul,cand mi-a spus,nu cumva sa imi faci surpriza sa mananci niste sarmale sau bere ,gratare..,luni seara..,ca daca nu...o sa iti facem clisma...,asa ca nuuuu.,am sa fiu cuminte ca nu vreau clisma!!!
Acum ma duc sa mai strang niste haine de la spalat si ma opresc in camera Angelinei sa fac niste poze ca sa o vedeti si voi,revin!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif