Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
loub_erika spune:
bb_yasmi,mie mi-a spus anestezistul ca ar fi bine sa mananc ceva mai lejer ,poate si o supa si o cafea dimineata ca sa am un scaun ,inainte de cezariana,asa ca ...,ma gandesc ca dupa o supa ,tocmai bine merge si ,,nu?!
Rge,sa sti ca si mie mi sa parut la inceput Steriade ,c-am ciudat ...,plus ca eu de miercuri am sunat in continui ,tot imi spunea suna-ma te rog maine...,ca sunt super ocupat azi..si tot asa pana vineri cand in sfrasit ne-am intalnit,dar e tare de treaba..,am si ras..,ca gresisem kg.,i-am spus ca am inceput de la 80 in loc de 70 ,adica pusesem doar 12kg pana acum si el saracul se c-am holba la burta mea...,dupa care mi-a cazut fisa..,ca am gresit eu..,am 22 in plus ,cica dct. asa mai merge....!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
..SI O FLORICICA PENTRU PRINTESA
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
ROXANA, m-am gandit eu sa iau avionul, cu Skyeurope e tare ieftin, dar nu ma mai lasa astia sa zbor! Cica nu mai este voie...
ERIKA, wowww!!! Vreau si eu asa o camera! Si ce-i mai tragic, a vazut-i fii-mea si vrea si ea!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
loub_erika spune:
ooooooooo ce galerie RGE,pai cum sa nu va adopt,poate Angi o sa organizeze o petrecere in pijama ,asa de bun venit,intre bebelusi!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
iuli-ana spune:
Salutare,fetele!
PUSSI,la multi ani!
Sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
RGE,felicitari pt anul de casatorie si pt achizitionarea lui BMW-lik...E o achizitie perfecta pt o femeie,stiu eu!
BOOMITZA,LOUB ERICA,nasteri fara probleme si recuperari rapide,asteptam cu nerabdare vesti din partea voastra!Sa va binecuvanteze Dumnezeu cu niste sanatosi,cuminti si papaciosi!
BB...a mai ramas putin sau mi se pare mie???Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Profit de un calculator,imi era dor de voi si iata-ma la o scurta sueta!
Ana 30+
irina_stef spune:
buna gagici si bebici!acum am ajuns si noi acasa.nu am apucat sa citesc din urma dar vreau sa va intreb ceva mai intai daca vi s-a intamplat.azi dupa ce am facut pishu,pe hartia igienica a ramas ceva gelatinos cat jumatate de deget,dar transparent si foarte inchegat,nu ca o scurgere,ca o gelatina transparenta,si asta in doua randuri.mai intai m-am gandit ca pot elimina dopul gelatinos,dar aici e buba,ca eu stiam ca trebuie sa fie cu sange...va rog lamuriti-ma si pe mine daca stiti ceva de treaba asta,precizez ca nu am mai avut pana acum asa ceva.
bunnnn,acum ma duc sa citesc ce a-ti scris azi!
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
RGE spune:
ADINA ..pei facem shopping la mijloc....ne mai plimbam si noi!!
..si eu vreau asa o camera dar ERIKA nu vrea sa ne ia
ERIKA ..a e ok atunci ..m-a rugat sa-l sun miercuri dimineata ca sa ne vedem pe la pranz dar la tel mi s-a parut ciudat si auzisem ca e de treaba...l-oi fi trezit din somn..sa se certe cu Emel ca ea m-a pus sa-l sun pe seara
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
erika tu ai mai mult de 36 de sapt, nu???
foarte frumoasa camera!! sa o foloseasca angi sanatoasa!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!
bb_yasmi spune:
irinush eu nu stiu sa iti raspund!!! imi pare rau!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!
iuli-ana spune:
ADINAG,ce mai faci,erai cam trista mai devreme...Uite,iti dau eu un pupic pe burtica!!!
Noi suntem in continuare ok, dar nu mai avem apartament...
Adica nu tu mobila,nu tu pereti,nu tu usi,nici macar aragaz nu mai exista...Ne-am mutat la niste prieteni pt vreo 2 saptamani,ca se pare ca avem meseriasi buni,speriati de burtica mea...
Mobila a venit in proportie de 60%,electrocasnicele sunt la incastrat...parca as fi inainte de a ma marita...
O sa fie totul nou,asta ma incanta cel mai tare,ca nicaieri nu e mai bine ca acasa la tine,dar rabd,ca nu am de ales...
Ana 30+