Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am schimbat si semnatura, daca tot ne-a laudat tanti dr ca suntem mari...
si uite ca se adevereste ca nu e obligatoriu sa ai nu stiu cata burta si sa te in grasi nu stiu cate kg ca sa ai un copil normal..ca al meu la 3 kg il pot socoti normal, nici mic, nici mare.

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CRISS MULTUMIM FRUMOS..si mai ales ca ne ti la curent !!..o sa ne fi de ajutor dupa ce nastem ..o sa fi profesorul nostru
VICTO e foarte bine bebe...super ok!! felicitari sa fiti sanatosi!!

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

IRINA nu vreau sa te sperii dar la cum ai zis tu ca arata eu zic ca este din dop...intreaba la mamicile avansate ele or sa-ti raspunda ...au mai multa experienta
LIXA CONCEDIU PLACUT!! sa te odihnesti mult!!

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am facut baita!!!!! si am mai si iesit singura din cada!!! sunt mandra de mine....

ma duc sa mai bag o galusca cu prrune si revinn.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2 zile!!!!

Mergi la inceput

hai mei LAVINIA ca nu e chiar asa greu..eu ce sa mai zic??...cand il vad pe sot ca vine sa ma scoata din cada ma apuca dracii pe el si tip sa ma lase ca pot si singura...sunt fetita mare...azi dimineata m-am chinuit 10 minute sa-mi trag fermoarul la cizme asa de dracoasa ce sunt numai ca sa nu-l las pe el

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

In primul rand: Boomitza, Erika nastere usoara maine. Cred ca o sa fie extraordinar sa va tineti bb-ii in brate!! La fel si celor neanuntate care ar putea naste maine!!

Dr mi-a zis azi ca s-a mai scurtat putin colul, dar cel putin o saptamana nu nasc, si daca pana pe 5 nov nu se-ntampla nimic ma interneaza . Ca sa vedeti ce inseamna o scorpioanca mica. :)) Saracul copil, cum ar putea scoate nasucul pe vremea asta. :)) E mai bine la caldurica.

38+

Mergi la inceput

VASARI scorpioanca ta s-a inteles cu scorpionul meu ??..ca fi'miu nu a vrut si el sa fie balanta..si cica mai sta pana sapt viitoare...s-a scurtat colul dar in rest e inchis ermetic...cred ca bebelinii astia asteapta prima zapada..primii fulgisori

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Roxana,astept cu nerabdare sa fiu de ajutor.Adevarul e ca iti intri repede in mana .Nu imi vine sa cred ce bine o cunosc acum si cum stiu sa o abordez fata de acum cateva zile.Sunt f fericita k e papacioasa ,cuminte si am lapte din belsug pt ea.Si mai ales nu ma trezeste noaptea decat de 3 ori .Dar cand or incepe colicile ..sau poate suntem printre norocosii care nu au..as vrea eu..

Cristina CEA MAI FERICITA MAMICA DE INGERAS AMALIA

Mergi la inceput

CRISS sa dea Dumnezeu sa nu aveti colici..sau daca apar sa nu fie foarte puternici..si multumim din suflet pt incurajari ..ne prind bine ..imi pare rau insa ca s-a intampalt asa cu tine si nu am putut sa-ti facem galerie!..poat ene luam revansa la bb 2

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by RGE

hai mei LAVINIA ca nu e chiar asa greu..eu ce sa mai zic??...cand il vad pe sot ca vine sa ma scoata din cada ma apuca dracii pe el si tip sa ma lase ca pot si singura...sunt fetita mare...azi dimineata m-am chinuit 10 minute sa-mi trag fermoarul la cizme asa de dracoasa ce sunt numai ca sa nu-l las pe el

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

la cat m-am facut, e greu, e greuuuuuu
bine ca mai poti purta cizme, eu inafara de adidasi si trening nu mai pot purta nik.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 2 zile!!!!

Mergi la inceput