Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
cristina, ce fel de anestezie ai avut??? dupa cat timp a venit lapticu'?ai dat jos kg??
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!
adinag spune:
ANA, multumesc de grija, sunt mai bine, ca am mancat bine :-))
IRINA, asta-i o parte din dop. Dopul poate fi cu/fara sange, eliminat dintr-o data sau in cursul a mai multor zile. Deci... eu zic ca e de bine!
BB, dezvoltarea bb-ilor n-are de-a face cu greutatea lor. Si oricum e bine sa fie cat mai mult in burtica...
Ah, a propos de razura pentru nastere: aici nu se face (vorbesc de nastere naturala), iar clisma nu este obligatorie, insa daca nasti natural, facuta in momentul potrivit, ajuta enorm la nastere! Si oricum mai bine clisma facuta decat sa pierzi kk pe-acolo pe masa in timpul nasterii, nu? La Jasmina nu mi s-a facut, acum voi cere expres, ca sa mearga mai rapid!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
BB, dezvoltarea bb-ilor n-are de-a face cu greutatea lor. Si oricum e bine sa fie cat mai mult in burtica...
Adina 31+
la mine a avut de-a face!!!! erau in echilibru'!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!
adinag spune:
Eu nu iau parte la concursul de pijamale, ca nu am asa ceva :-9
Adina 31+
anacami spune:
Buna!
PUSSI, La multi ani fericiti alaturi de cei dragi! sa fii sanatoasa, fericita, iar copiii sa-ti aduca numai bucurii!!
Erika, nastere si refacere usoara, sa fiti sanatoase !!! Intalnire placuta cu printesica ta!!
Roxana, poate este linistea de dinaintea furtunii ...
Mbontos, eu am nascut acum 3 1/2 la Municipal si am cumparat vaccinul din farmacia spitalului- ca momentan nu il aveau...cica; cred ca momentanul acesta este cam permanent la ei (posibil sa ti faca rost totusi o asistenta "draguta" evident contra-cost; eu am preferat sa mi-l cumpar,fara sa mai "negociez")...
Eu iti recomand sa nasti mai inatai, sa vezi ce RH are copilul si sa il cumperi doar daca este RH pozitiv (ca daca este ca al tau-negativ - nu are rost); este destul de scump (vreo 2-3 mil), si ar fi pacat sa ramai cu el sau sa "scapi" de el la un pret mai mic. Ce ai mai putea face este sa te interesezi mai din timp unde il poti gasi sau sa vorbesti la o farmacie sa ti-l aduca rapid daca este nevoie
Kiva, tu intrebai de salopeta la Mothercare? am cumparat una roz (erau doar roz si bleu), foarte dragutica, dar nu prea groasa...
uite asa. A costat aprox.1,6 mil
La Z au avut groase-groase, dar cand am fost eu se epuizase stocul de marimi mici; trebuiau sa mai primeasca, nu am mai asteptat cateva zile . Eu mai am 2 mai groase de la Sebastian, asa ca deocamdata suntem asigurate...
revin mai tarziu , ca m-a detectat Sebastian cu PCul...
Camelia, Sebastian si Stefania
Vasari spune:
quote:
Originally posted by RGE
VASARI scorpioanca ta s-a inteles cu scorpionul meu ??..ca fi'miu nu a vrut si el sa fie balanta..si cica mai sta pana sapt viitoare...s-a scurtat colul dar in rest e inchis ermetic...cred ca bebelinii astia asteapta prima zapada..primii fulgisori
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Glumeam cu sotul meu pe tema fulgilor de zapada, cred ca ne-a auzit dragonitza asta smechera (deja au depasit stadiul de scorpioni :)) ) si acum rade de noi ;).
Adevarul e ca n-am niciun chef sa nasc pe vremea asta
Eu joi intru in saptamana 40. Si pe 25 nov (tot joi) facem 4 ani de casatorie. Parca vad ca o sa serbam 4 ani fara copii!
38+
adinag spune:
BB, imi dau seama ca are marimea/lungimea etc., dar totusi de multe ori nu sunt destul de "copti" si au dificultati sa se obisnuiasca mediului din afara burticii. Lasa ca e bine asa, oricum nu mai ai mult! Savureaza momentele astea putine ramase :-)
Adina 31+
irina_stef spune:
adina si rge eu sper sa fie din dop,dar daca ar fi asa,oare sunt sanse sa se rupa apa zilele astea,sau trebuie sa se elimine tot dopul si apoi,stiu ca poate suna prostesc ce am intrebat dar eu chiar sunt in plop.
cristina ce bine ca ai avut o recuperare rapida si totul e bine!sa de-a DD sa fie asa si de acum in colo!.
LAVI,moamaaa pai tu nasti poimaine,pai nu ne-a fost vorba ca nastem amandoua o data...hai vezi cum faci poate ma tarai si pe mine dupa tine
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
LAVI,moamaaa pai tu nasti poimaine,pai nu ne-a fost vorba ca nastem amandoua o data...hai vezi cum faci poate ma tarai si pe mine dupa tine
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
pai hai irinule, ca nu mai stau.....
adina, incerc dar am ia melancolia cand ma gandesc ca nu o sa mai am burtik mea draga....
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!
adinag spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
adina si rge eu sper sa fie din dop,dar daca ar fi asa,oare sunt sanse sa se rupa apa zilele astea,sau trebuie sa se elimine tot dopul si apoi,stiu ca poate suna prostesc ce am intrebat dar eu chiar sunt in plop.
cristina ce bine ca ai avut o recuperare rapida si totul e bine!sa de-a DD sa fie asa si de acum in colo!.
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
IRINA, nu este o regula. Apa nu trebuie sa se rupa deloc, chiar e mai usor daca se rupe intr-un stadiu cat mai final al nasterii. Contractiile "uscate", cu apa rupta, sunt si mai dureroase... Dopul se poate elimina tot, si atunci dureaza max. 48h pana incep contractiile, sau se poate sa inceapa contractiile si asa.
La mine dopul a fost eliminat in timpul nasterii, inainte - nimic! Dar sa vezi ce se intampla in urmatoarele 24h, daca vei continua sa elimini, eu zic ca pana miercuri-joi nasti!
Iti doresc chiar...
Adina 31+