Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
parca m-am mai desumflat un pic!! ne riscam de o baita!!!! ne auzim dupa!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!
loub_erika spune:
bb,pai eu cred ca o sa fie considerat ,nascut la 38 de sapt.,nici nu stiu,eu merg pe mana dct. plus ca dct care mi-a facut ecografia mi-a spus ca normal dupa copil data nasterii ar fi 21 oct.,dar dct a zis ca daca nu se declanseaza ,ramane pe 23 ,asa ca se pare ca am fost norocoasa si nu am avut surprize..,maine merg frumos..si ne apucam de treaba,Doamne...!!
Fetelor eu am plecat sa pap,ca am o foame....,treaba e ca atunci cand sti ca nu ai voie sa mananci ce vrei,atunci vrei de toate,eu acum as manca niste costite la gratar,bere din plin si la desert un tort MARE de ciocolata...!!!
Am plecat ,mai vb dupa ,pupici!!!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
BB YASMI..cand o sa iesim la pensie
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
bb,pai eu cred ca o sa fie considerat ,nascut la 38 de sapt.,nici nu stiu,eu merg pe mana dct. plus ca dct care mi-a facut ecografia mi-a spus ca normal dupa copil data nasterii ar fi 21 oct.,dar dct a zis ca daca nu se declanseaza ,ramane pe 23 ,asa ca se pare ca am fost norocoasa si nu am avut surprize..,maine merg frumos..si ne apucam de treaba,Doamne...!!
Fetelor eu am plecat sa pap,ca am o foame....,treaba e ca atunci cand sti ca nu ai voie sa mananci ce vrei,atunci vrei de toate,eu acum as manca niste costite la gratar,bere din plin si la desert un tort MARE de ciocolata...!!!
Am plecat ,mai vb dupa ,pupici!!!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
erik daca ai 37 de sapt+ 1 zi se considera 38 de sapt!!!!
nu te gandi la mancare ci ca vei scapa de clisma....
gata am fugit la baita!! daca nu revin in 30 de minute inseamna ca nu am ami reusit sa ies din vana.... mai ales ca sunt singura aks....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2 zile!!!!
iuli-ana spune:
Erika,pofta mare,BB,rasfat placut!Si mie imi place mult baitza!
Cred ca ies si eu,mi-a venit barbatul de pe "santier" si tre' si el rasfatzat un pic!!!
Ana 30+
RGE spune:
ERIKA POFTA MARE!!...eu nu prea ma risc la concursul cu pijamalele ca voi o sa radeti de mine..v-am spus ca fac nani cu 2 ursi mari si cu un catelus??..catelusul in cap sa nu ma traga curentul, ursul cel mare il iau pe la spate si ursul mai mic mi-l pun in spate..si sotul pe marginea patului...asa ca iti dai seama cam cum arata pijamalele mele..de abia l-am corupt sa dormim cu toate "lighioanele" cum spune el in pat dar i-am zis ca ii tin aproape de bebe ca sa se obisnuiasca cu ei si pe urma ii pun la el in patut ca sa nu-i frica sa-i cunoasca pe ursi ....si sotul mi-a zis...aha...sa te vad ce motive mai gasesti dupa ce nasti sa dormi tot tu cu ei
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
lixa spune:
pussi !
Eu de azi sunt in concediu .. si ce bine e! Inca recuperez din urma ce-ati scris
Alexandra 32+ si Catalin
Poze din concediu Listuta
irina_stef spune:
pussi la multi ani sa fii fericita alaturi de familia ta!
ERIKA am vazut camera ff frumoasa,nastere usoara maine si sa veniti repede acasa sanatoase!
RGE am facut dus si am fost si in control pe jos,nu a iesit nimic,nici un firicel.deci tot in ceata sunt!
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Victo spune:
am ajuns si noi acasa...vai ce-am mai obosit..:):) de la urcat in masina, coborat din masina..
asa..monitorizare..ok...
eco-..bebe 3 kg...caputu dezv de 40 de sapt, femurul de 38..mai sta bebe cuminte la locul lui inca 2 sapt dupa cum a zis tanti dr..ne-a facut si ctrl pe masa..a luat si proba de secretie...
uroculutra a iesit ok, negativ.
tensiunea e cam micuta...90/60...si din cate stiu la epidurala scade tensiunea..om vedea cum facem..
asa...mi-a zis sa iau de acum pana la nastere iod si fier. elevitul doar cd o sa alaptez..
pb e ca la iod nu am prospect, am am luat doar 20 de bucati..n-aveti idee cand s e ia? inainte, dupa mese?
37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
crissintibun spune:
Buna seara!
Anca D vreau sa iti multumesc pt urari ,sa dea Dumnezeu sa iti tii si tu in brate Maria atunci cand va fi cel mai bine pt ea sa vina pe lume.Multumim si de modificarea din listuta.
RGE,ROXXY 80,VICTO,VALI,SLIMATEI,VASARI (sper k nu am uitat pe cineva)va multumim din toata inima pt urari.M-ati impresionat cu adevarat ,mai ales k eu nu am fost prea vorbareata pe la odisee.O sa vedeti cand o sa fiti mamici ce iti creste inima cand cineva ii ureaza bine comorii tale.
Vreau sa va urez tuturor celor care nasteti prin cezariana zilele astea sa treceti cat mai usor peste partea dificila si sa va refaceti cat mai repede.Eu azi la 7 zile aproape nu mai tin minte k am fost operata.
Pupici,
Cristina CEA MAI FERICITA MAMICA DE INGERAS AMALIA