Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA eu cred ca ai inceput sa elimini din dop..daca te mananca rau sa afli..baga un dejt" cand faci baie si probabil o sa vezi cateva si cateva firicele...
ERIKA...pei atunci o sa continuam sa tipam cu galeria ca sa venim la party..vrem tortulet si cola..eu am pijamaua cu roz si cu ursuleti pot sa vin?

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai Roxana, macar tu il vezi cateva ore seara. Eu mai am de asteptat pana sambata ca sa-i vad mutra . Cu ce specimene ne-am maritat . Dar orice ar face, tot il iubesc de mor .

quote:
Originally posted by RGE

ADINA, SHERY Doamne va aduceti aminte cand va stresam eu cu al meu sot care trece pe acasa doar ca sa manance si ca sa doarma 3 ore pe noapte??..ca a innebunit de la atata munca..de parca un bebe ar insemna numai bani.....iar acum ca bebe sta in burtica parca a luat-o razna si mai rau..ca de ce nu vine..si azi m-am enervat si i-am spus ca nu-i place de tasu...v-am zis ca si-a luat concediu...unde credeti ca e acum???...de stau eu asa lejer si vorbesc cu voi?..si mi-am facut de cap cu o cola??....la servici..mai "face ceva" ....barbatii astia sunt o specie care cateodata ma streseaza rau!!

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

bb_yasmi,da ..sunt in 36 sapt si 7 zile ,maine intru in sapt 38..adica 37+,cum ne-am obisnuit pana acum..,deci eu nasc cu 3 sapt inainte,ca asta mica e dezvoltata de 40 de sapt..,eu una ma bucur,ca sincer nu stiu daca mai rezistam inca 3 sapt..,ptr ca am inteles ca deja are peste 4 kg !! Vedem maine ce surpriza vom avea!!

36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IULI-ANA multumim frumos..in seara asta sper sa-l convingem pe tati sa iesim la o cursa ca intre tata si fiu..ca pana acum nu mi-a lasat cheile acasa ca aveam branula si cica ii e frica de mine

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oare cand o sa mai avem atata timp sa stam pe DC ???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2 zile!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loub_erika

bb_yasmi,da ..sunt in 36 sapt si 7 zile ,maine intru in sapt 38..adica 37+,cum ne-am obisnuit pana acum..,deci eu nasc cu 3 sapt inainte,ca asta mica e dezvoltata de 40 de sapt..,eu una ma bucur,ca sincer nu stiu daca mai rezistam inca 3 sapt..,ptr ca am inteles ca deja are peste 4 kg !! Vedem maine ce surpriza vom avea!!

36+ Angelina
AMR 23 Oct.

deci maine cand vei naste vei avea fix 37 de sapt, nu????
intreb pt ca eu voi avea fix 38 de sapt si tot nu era multumit dr, vroia sa fac cezariana la 39.... desi si Iasmi a mea e dezvoltata de 40 de sapt!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 2 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

BB...pei noi vom avea copii cuminti,asa ca vom avea timp...

Ana 30+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

BB...pei noi vom avea copii cuminti,asa ca vom avea timp...

Ana 30+

bubulina noastra

AMR maxim 2 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

iuli ana,lasa ca trece repede si mutatul,ca si eu am trecut prin asta,dar uite ca am iesit la timp cu toate,mai bine nici ca se putea..,plus ca timpul a trecut asa de repede ca si uitasem la un momendat ca sun insarcinata...,ca am pus si eu mana la mutat,nu la carat ,dar la dirijarea lucrurilor ca sa fie ok,bafta si succes!!
RGE,ramane stabilit...,fetelor pregatiti-va pijamalele ,cine participa la concursul,ce-a mai haioasa pijama!?

36+ Angelina
AMR 23 Oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ERIKA,sar'na de incurajari!

Ana 30+

Mergi la inceput