Piticlonti de iulie-august 2004 (235)
Raspunsuri - Pagina 7
alice2004 spune:
Cristalina, hahaaa, tii fata nemincata ?? Daca tot zici ca Mariutza s-a pus pe servit pachetelele altor copii, parca o si vad facind schimb cu ei "Ia tu pe al meu si da-mi de la tine !". Ceea ce o sa fie nemaipomenit, ca nu o sa mai vina acasa cu pachetelul ei storcit printre celelalte lucruri din ghiozdanel, plus ca o sa fie si mincata fata !! Hihii, cine a zis ca la gradi e nashpa ??
Si o mentiune speciala pentru Andries, !! Mama, ce mi-a placut faza aia cu Victoras !! De unde le scot copii astia, habar nu am ! Al meu imi povestea ieri ca s-a trezit de dimineata, a fost la gradinitza unde profesoara a tipat la copii si un baietel pe nume Denis a luat o piatra si i-a dat cu ea in cap !! Si jur ca nu il las sa se uite la desenele alea criminale de pe cartuun netuorc !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Ahaaaaa, Cristalina, trimiti cupila fara haleala Cre`ca John a facut o fatza ...
Alice - multa sanatate si la voi !
Mey, pt maine, tineti niste pumni stransi, ca prietena mea va naste prin op.de cezariana pe bb3, alias Maria Ce emotii am !
Noi stem bine, aseara am fost in vizita la fete, plecarea e nasoala, ca nu mai vor sa se desparta, desi amandoo stateau deja cu capetele pe perini de oboseala, si era abia 8 juma`
Giulia are o perioada de mare love fatza de mine, ma tot pupa si huggaleste
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Io ma declar doamna zuzu da' nu mai saptamana astamultumesc pentru urari o sa-i transmit sotului din dotare...Alice de bucatarit n-am facut decat tort de mere cu clovni,ajutata la maxim de mandrain rest am facut comenzi...meiii io nu trebuie sa ma enervez zilele astea ca trebuie sa arat bine la nuntaasa ca sefii is varza io-s cu zambetul pe buze...
Cristalina ce parinti rai sunteti,pai daca-l trimitea Andries pe Victor fara mancare la gradi,cred ca aparea si la protv
Din categoria is mica da' ma pricep,noi avem fotolii cu rotzi,o roata cedeaza psihic,io gasesc piulitza si altea alea pe covor si le arunc,buun vine tacsu sa-l repare,da' ia piulitza de unde nu-i,o intreaba pe mandra "eu de unde iau acum piulitza?" ea raspunde "din trusa mea de scule(are trusa de scule da ie din plastic)tacsu continua"bun raspuns,dar mai gandeste-te",se gandeste mandra si zice "de la fotoliu celalalt!"...inginera o fac
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Oau, cuscroo potentialoo, Gorodica e bestialaaaa !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
scuzele mele cele mai adnaci Ioana ptr uituceala si la multi ani fericiti sotului tau!!
Cristal ar fi super sa inceapa sa manance Maria la gradi!! tinem pumnii.
ma simt ingrozitor, ma dor toate aleaaa...se fac 15 minute inca si mai pot lua o doza de droguri,mama lor....
alice2004 spune:
Mai neim iz Roxi end ai em ... adicted !!! Of-of, mai-mai, multa sanatate iti trimit de aici !! Sa treaca repede "mama lor" !!
Alice si Andrei
cristalina spune:
Ca mi-am amintit...
Anul trecut a racit John si cu aceasta ocazie i-am facut cadou o cutie de Humex...parca...:)
Pe seara il vaz ca se uita la mine zambind cu oki lacramosi...
Zic "hmmm...ti-a trecut!?" zice "neah, ma simt de parca m-a calcat trenu'! Da stii ceva!? Macar nu-mi mai pasa!"
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Zic "hmmm...ti-a trecut!?" zice "neah, ma simt de parca m-a calcat trenu'! Da stii ceva!? Macar nu-mi mai pasa!"
uite asta ma stimuleaza pe mine sa fac droguri mai puternice, ca sa fac oamenii mai fericiti
leeloo2004 spune:
Buna, buna...Evident ca fiu-meu a fost generos si cum am stat doar bot-in-bot, m-am trezit si eu ca sunt mucioasa si cu nausl infundat - fix ce-mi trebuia! In plus zilele astea cit e plecat sotu' o am "de servici" pe soacra-mea... (mai aveti nevoie de explicatii??).
In rest totul ok - greturile s-au mai redus doar la cele cind se crapa de ziua - astept ziua de 29 cind ma duc la Badiu si ziua de 5 cind ma duc la eco...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.