Piticlonti de iulie-august 2004 (235)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by carmenp

dario, sa fie cum crezi tu ca va e mai bine, pin` la urma voi sunteti acolo, noi aici, cu sfaturili;)) da` stii ce? pe mine cel mai rau m`ai nervat cind apareai muribunda, sa nu te mai vaz asa ca ma urc in rapidu` de oradea:D capu` sus, psihicu`nainte, asa sta ghini unei leoaice. pi es, in caz de nevoie sa stii ca la mine functioneaza schimbarea de luc si shoping en gros in caz ca nu ie bani merge si plimbarea pi`n magazine da`de regula tot plec cu ceva acasa;))
andries, io zic sa`l faultezi pe gicu si mai des sa nu dea batai de cap la cupil
salutam mucosii in grup, mac sa vad pozele lu` uka
edit, in viata mea nu mai dau procente la cit de cuminte ie sau nu ie cupilu` meu. aseara le-a adus pasa acasa nush ce ou de cioco cu`n maimutoi inauntru cind il stringi iese ceva gelatinos din oki, bleahh;)) nu`sh ce-au facut cu el ca la culcare nu l-au mai gasit si timp de-o ora m-a urlat "unde ie muciii meu" . acu cind ajung acasa ter sa execut cautarea mucilor
edit la edit, vazut uka fara boxe, deci nu stiu daca a tipat sau nu da` ma`ntereseaza daca a vomat;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Hai mai sa nu fim rele cu Daria, foarte bine ca s-au reconciliat, poate se impaca de-abinelea, numai sa-i tina asa. Eu una o inteleg, cred ca eu as fi in stare sa merg si-n patru labe dupa al meu numai sa nu ma lase (bine da' el nu stie asta... sac totdeauna i-a fost frica sa nu o iau razna si sa-l las eu pe el, acu' de cand cu doi plozi zice: "dragaaaa, daca cu unul mai plecai, cu doi nu te mai ia nimeni" si "eu cu doi baieti imi gasesc nevasta mai usor decat iti gasesti tu barbat, asa ca ... stai blanda , barbatii sunt atractivi si la 50, femeile de pe la 32 expira" asta cu expiratul m-a cam enervat de i-am zis ca nu vrea sa afle "cat de expirata sunt" si el de colo: "nu tu draga, tu esti o femeie exceptionala, da' majoritatea sunt expirate" ei.. bun,mai merge asa).

Uite ca de faultat l-as faulta eu zilnic, dar pana week endul trecut era intimidat de burta mea... acum cred ca stie ca si daca nasc nu mai e o problema si vad ca am si eu pe cine.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah gata, ma pregatesc sa fug acasa.
Va pup pe toate, da` pe tuoateee.
O seara frumoasa tuturor !
O zi faina la schimbul 3 !
Btw, am vazut pozici cu Luca
Kim - amr cat ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria..nici mie nu prea mi-a placut aia..cu nu a fost el foarte fericit..dar pot sa-ti spun ca este o decizie buna..eu ti-am sugerat-o de la inceput/macar sa stii ca ai facut tot ce depinde de tine! AMR..nu se stie cit....sint multe dileme..Ce draguta a fost Giulia!
Gabi tin pumniii s ate descurci si singurica!
Carmen nu a vomat...este rezistent ..Vrei sa sugereri ca Pasarica mica ...nu-i la fel de cumintica?
Roxana pupici cu sanatate! Deci Pat papa acum..dupa greva?
Nora aici sint..

am emotii azi.....dar este secret...va spun dupa...daca mai este cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna seara!

Nu am mai iesit afara de 2 zile ca ploua marunt, batea si vantul si era si frig, eu mai muceam si am zis ca decat plimbare pe asa vreme mai bine nu. Am aerisit bine toate camerele si atat. O fi bine, n-o fi, nu stiu, dar eu pe umezeala, vantul si frigul asta nu stiu daca au copiii vreun avantaj sa ii duc pe strazi.

as usual, acum Dani executa cu taicasu plimbarea de seara, cu masina, eu rod seminte si ma gandesc ce sa mai gatesc ei pt maine pt copii.
Azi am avut pt Dani si nou pilaf de orez cu ficatei si snitel de porc, ca Dani nu serveste ficatei de nici o forma. Si supa de pui cu taitei. Andreea a avut legume cu carne de pui la pranz si piure de cartof cu ficatel de pui la cina.

Daria- ma batea pe mine gandul ca vrei sa incerci o reconciliere, eu ma bucur ca ai puterea asta psihica, stiu ca o faci si de dragul Giuliei, de iubit...hm, e un norocos ca-l mai poti iubi dincolo de respect, ca nu cred ca il mai poti respecta dupa ce atitudine manifesta. Adica da bir cu fugitii asa om adult si responsabil, fara sa aveti altercatii din alea insuportabile? Mai ales cand ai povestit ca a trecut cu masina pe strada atunci mai departe si nu s-a oprit sa-si vada fata. Si faptul ca nu s-a aratat macar incantat de amanarea divortului....nu vreau eu sa disec lucrurile pt ca nu-s in mijlocul situatiei, nu am nici dreptul si nici nu stiu absolut toate dedesubturile situatiei, ca sa zic asa....insa daca tu zici ca asa e cel mai bine pt voi, atunci asa sa fie. Insa vb lui carmen...intareste-te psihic si nu mai lasa lucrurile sa-ti scape de sub control, la nivel emotional. Fiind tu o fire romantica, presupun, aceasta decizie te va solicita f mult la nivel emotional pt ca trebuie sa-ti reprimi masiv niste expectante specifice romaticilor. Practic va trebui fie sa-ti suprimi nevoile emotionale fie sa suferi ca nu-ti sunt implinite. Indiferent ce vei putea alege, vei avea nevoie de tarie psihica. Scuza-ma draga mea, daca ti se pare ca bat campii, bate si tu cu parul in tartacuta mea si-mi revin eu. Sa stii insa ca am avut cele mai bune intentii cu mesajul meu catre tine. Sa fie insa intr-un ceas bun decizia ta !

Nora- e ok cuptorul, la incalzit chestii ce pana acum imi mancau nervii, prindeau oalele si afumau bucataria. De gatit n-am gatit inca, n-am timp de experimente, il incerc in weekend, daca da gres ceva sa am timp sa scot parleala.

o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by carmenp

multi ani fericiti si buni!
quote:
Originally posted by g_ioana

....hai sa ma invidiati ce saptamana o sa am,azi prestez chestii aniversare,maine ziua lui tati
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

la multi ani, sotz de andrea!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

...sarumana de urari,tare de tot pasariq a mica....ai gasit "mucii meu"pan' la urma sau la mancat Coco
Olivia secretul ie cu ochisori???
Lia multeimi place tare mult ce i-ai scris Dariei.....
Pako hai liberare!!!!!
Noi stam cu burtile in sus,am mancat pizza si tort...poate reusesc sa pun si poze...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Deci... barbatul asta al meu se intrece cu gluma, ma suna la 8:25 sa-mi spuna ca la 8:30 e invitat la masa la nu-stiu-ce carciuma in Piata Romana... chiar o sa creada copchilul ca ne-a parasit, nu l-a vazut de duminica dupa-masa (eu il vad pe la ora 2 din noapte), azi au vorbit la telefon pe la 18 si l-a intrebat daca vine cu avionul si ce cadou ii aduce. Mai sa fie, incep sa ma enervez de-abinelea, barbat acasa nu, mobila nu, doamna cu menajul e bolnava deci curat in casa nu, ma intreb ce mai urmeaza?

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

Deci... barbatul asta al meu se intrece cu gluma, ma suna la 8:25 sa-mi spuna ca la 8:30 e invitat la masa la nu-stiu-ce carciuma in Piata Romana... chiar o sa creada copchilul ca ne-a parasit, nu l-a vazut de duminica dupa-masa (eu il vad pe la ora 2 din noapte), azi au vorbit la telefon pe la 18 si l-a intrebat daca vine cu avionul si ce cadou ii aduce. Mai sa fie, incep sa ma enervez de-abinelea, barbat acasa nu, mobila nu, doamna cu menajul e bolnava deci curat in casa nu, ma intreb ce mai urmeaza?

Andries

...nu te enerfaa prea tare,bagajul pentru spital ii gata???
edit: am pus neshte poze, http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/NEW%20%20%20%20oct%202007/

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana..secret cu ochisori?? AS vrea eu...la noi este capitol incheiat

Mergi la inceput

Neatza,neatza ....TREZIREAAAA SCHIMBUL I......ploua torential dar este asa de cald,io-s zuzu si-mi place la nebunie vremea asta....
Azi vine mama mea,deci am scapat de facut mancare...
Treceti la semnat condicutza,hai sa avem o zi mishtoaca

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata, dau repede cu subsemnatu` ca tre` sa plec la institutiile statului;)) deci maimutoiu` cu muci l-am gasit, ierea bine merci p`in cratite la bucatarie il pusese tot ilinca bine;)) coco din pacate a ramas in catonament intru`cit ultima data cind am venit de la marasesti n-a mai incaput in masina ca ierea fuleala, da` m-a anuntat mamica ca mai nou latra precum pusha (pusha ie catelusa:D) nu latra mereu da` printre piuituri mai baga si cite`un latrat:D
andries, era un sfat nu o rautate, n-as fi avut motiv sa fiu reaio tz-am spus sa-i dai la turloaie lu` gicu sa stea p`acasa
felicia, inca putin... olivia, chiar asa, la tine cit mai e?

Mergi la inceput