Piticlonti de iulie-august 2004 (235)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Deci vreau sa stiu tooot, da ?
Ema,
nu ne lasa asa ... pls ... pls ... pls ... :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16)
mitzura spune:
Mai, eu sunt ca o baba surda...aflu tot ultima despre ce e vorba in propozitie, sau nu aflu deloc.
Dana, bine ai revenit, mi-a parut tare rau atunci ca ai plecat (nici acum nu stiu de ce) si sarcina usoara ca inteleg ca esti insarcinata iar.
Dorsilia spune:
Noa, da Ema esti cu samburel la bord sa-nteleg ? ca nu prea am inteles asa dintr-una. Ca daca da....atunci felicitari !
Andreea s-a trezit, nu se mai vede nici un loc inrosit, cucuie nu-s, cel putin eu nu le simt/vad. Nu stiu exact cat a stat treaza dupa ce a cazut...nu stiam ca tre s-o tin treaza. Pana a venit taica-su de la servici, pana am mai pipait-o, schimbat-o pt somnul de dupaamiaza, si pana a adormit efectiv or fi trecut cel putin 30 de minute ?
Dispozitia ei nu e din cele mai bune ca are gingia de jos umflata si scuipa in toate partile ca un pui de matza prins la coltz, doar ca ea scuipa de fun, asa ca nu-mi dau seama daca o supara ceva. A mancat niste cereale cu iaurt si para si ne-am plimbarit un pic cu totii pana-n oras sa-i luam lui Dani un fash nou. Pe masina ea n-a avut deloc rabdare, s-a tot agigat, a marait, am luat-o din scaun si tot degeaba
Maine dimineata recoltam urina pt urocultura, tineti-i pumnii stransi la maxim sa fie rezultatul steril, va rog din suflet ! Sambata avem rezultatul daca e de bine.
Doamne Ajuta sa fie ok, am constatat ca la mine pragul de toleranta la evenimente nasoale e sub nivelul marii, mai nou nu mai sunt in stare nici sa suport o polizare la dentist, asa de ruina sunt. inainte eram in stare sa suport o extractie de masea de minte fara nici o anestezie, acu la cea mai mica durere bag painkillere
kim222 spune:
Azi..iar sint fericita M-au anuntat de la cresa ca se transforma in gradininta se muta intr-un sediu in cadrul unei biserici (pina acum era in casa in care locuia una dintre educatoare)...o sa fie si mai multa structura sa zic asa..se vor juca impreuna dar activitatile vor fi pe grupe de virsta..exact ce ma obseda pe mine de vreo luna..
Roxa ups..incearca sa nu te gindesti la statuie ..da? Am luat trei seturi de Thomas..si le-am montat ca unul singur..Unul este cu un tunel..altul cu pod si betoniera..si altul cu o gara...
Andries tinem pumnii !
Gabi abia astept sa ne dai vesti de la dr..dar bune ..da? Baga si un pret la usa aia de garaj(este cu telecomanda)? Pina la urma ati trecut de 600 euo/mp?
Alice trimite-mi si mie linkul pe Ym..Si va mai dau si eu unul...www.pbskids.org
Andrea...eu zic ca merge si fara...este doar chestie de superstitie..
Felicia..miine este ziua cea mare!
Carmen..da patria ne cheama...mi-am pus deja tricolorul ..dar mai poate astepta ceva..Mai povesteste -ne de Ionu'..
Adela bafta la dr!
Ioana...azi ..cam scurtuta...
Cristalinule...aia cu "bat copii" este dementiala!! Poezia Maria a inventat-o?
szivarvany spune:
Tot pe aici bantui si io ...
Kim - sar`na de link ! Si ma bucur ca ti-au citit gandurile cu gradi si va fi cum iti doresti !
Lia - pupici multi multi la gashka. Baga pozeeeeeee !
Si io am fo` la dentist ... ca-mi crapase iarasi un dinte sanatos ... deh, cadere e calciu pe baza de nervi ... ce mijto ... iar duminica mergem pana la cabinet sa o vada si pe Giulia :-0 Ce program de duminica avem ... hahaha ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
ema spune:
Lia,eu sunt cu sambureii la bord...3 in 1!!!!!!!!!!!!
Daria...te incumeti si la doi o data?????????????
Oliv..am visat aseara pe bunica-mea.Ea imi spunea odata
cica daca nu spui ca esti gravida ies copiii muti...........o idiotenie...da am zis sa exclud toate relele.Cica daca sunt in acelasi sac...nu e neaparat ca sunt identici.Acu....ce pretentii pe capu meu...si fete si identice....tupeu de-a dreptu.
Una peste alta....eu plutesc...de fericire...desi in prima zi cind am aflat simpla socoteala de 2+2=4....imi dadea fiori.Lu mario ai da si acu....da-i trece.Cica daca-s fete......m-a iubeste inmiit....!Macar...am o sansa din trei posibile:ori o fata si un baiat,ori doua fete(Da Doamne)ori....doi baieti(sa m-a tie domnu cu patru nurori)!
alice2004 spune:
Ahahaaaa, deci Olila stia ! Bravos, natiune ! Acum ca stim si noi, e mai bine, deci ma declar satisfacuta !
Olivia, felicitari pentru ... gradinita ! Si lasa brey tricolorul ala, mai stai olecutza sub cele citeorfi de stelute, ca nu e asa de rau, nu ? Iti trimit imediatmene si linkul - Florin e iar plecat si am lok de pisiu, asta dupa ce abia l-am desprins pe andrei de aici, ca s-a jucat si rasjucat la paginile de colorat si la partea cu facutul de biscuiti !!
Lia, stai relaxata, tz-am spus ca nu e problema ! Treaba importanta este sa nu adoarma copilul imediat dupa cazatura ... daca au trecut treij de minute e superok!
Daria, ce fain ca ai pisiu si acas, nu ? Ca dependenta e mareee ! Te pup cu drag ! Si bafta la dentist !
Lia, apoi o sa iti intorc cuvintele - miine vestile de la doc o sa fie din cele mai bune, altfel nici nu ai voie sa te gindesti, daaaaa ???
Editez - da cum iti trimit pm, ca nu mai ai optiunea cu pricinaaa !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
merci Alice:)
Ema, nu am cuvinte...ai 2 samburei la bord? O, ce curaj ai !!!! Mai ales dupa problemele prin care ai trecut dupa nasterea Ricului, de slabisesi peste masura. By the way, daca stii tu vro reteta si nu mi-o pasezi....o reteta de slabit viteza, de aia de care cred ca ai aplicat tu dupa nastere, dar poate nu te-ai oprit la timp, nu stiu....ma supar la maxim. Deci ? hai, ca tot iti vizionai si pozele, esti o frumoasa si jumatate, supla, fetiscana, moderna, stilata, tot ce vrei la cati ani? stai sa ma uit in listuta, ca tu n-o sa-mi spui, nu? :)
edit...ai maaaa Emaaaaaaaa, nu scrie in listuta decat ziua si luna nasterii tale, sa stii ca femeile moderne nu-si mai tainuiesc varsta. Deci inca o data primeste felicitarile mele! Ce zice Serbanel de asa veste extraordinara ? Esti mai bine in relatia cu el?
tot gandindu-ma la tine, si la faptul ca vei deveni pt a 3-a oara mamica, acum pt doi copilasi, mi-am adus aminte ce ne povesteai tu, momentele grele din viata ta, cat de greu l-ai crescut pe Serban, dar cu cat devotament, cu cata daruire si putere ai razbatut in viata dupa esecul primului mariaj, apoi ce greutati ai intampinat dupa nasterea lui Ricardo, cum stateai la PC si ne spuneai cat de rau ti se face, erai singura acasa cu Ricardo, la un moment dat spuneai ca-ti curge sange dintr-o ureche, atunci chiar m-am speriat, panicat, socat, de toate la un loc. Apoi ai suferit cu accidentul lui Ricardo, si cate altele mai minore dar totusi neplacute, ai mai pierdut o sarcina recent....Ai trecut prin atatea si totusi uite ca in cele din urma D-zeu iti trimite cu doua maini, doua minuni, si iti arata ca exista miracole. Poate am scris incoerent si aiurea mesajul asta catre tine, dar chiar m-a emotionat vestea ta
ema spune:
Lia...74,nu era nici un secret...da..probabil am omis.Dieta..n-am tinut niciodata vreo dieta...subtirica am fost de cind m-a stiu.am iesit din spital cu ricu si aveam 53 kg.problema mea a fost ca brusc...au inceput sa-mi cada dintii...pina mi-a ramas..unu.Si am venit in Ro sa-mi fac lucrare,nu puteam minca ca n-aveam cu ce.mincam totul pasta...si nu mult ca n-aveam vreme
copil mic,copil mare,la dentist si dimineata si seara...ca avea de lucru in gura mea!Si...asa am ajuns la 39 kg,un pic a lipsit sa dau coltu.Doamne slava tie ca nu l-am dat.
Si cu...situatia de acum...cred ca asta mi-am dorit intotdeauna...mergeam pe strada si cind vedeam carucioare cu gemeni...m-a topeam toata.Nu stiu de ce...noh,ca sa nu m-a mai topesc...am si eu acum.Nu-s speriata,nu-s complexata,as numa fericita din cale afara,un mic ghimpe pina nasc..eu am pierdut acum un an jumate o sarcina...si recunosc ca mie frica.in rest....vise cu patut mareeeeeeeeee pentru amindoua...nici nu concep doua patuturi,sa doarme imbratisate,eu asa le vad.No,ca vorbesc numa de fete,numa asta visez toata ziua...fetele mele!lui Ricu ai spun azi...tu vrei bebe?Neiiiiiii,bebe la mama si la papa lui!In gindul meu,las ca-ti trece..ca si frate-tu o marait cind i-am spus de tine!Serban nu stie,am senzatia ca atunci cind i-oi spune...m-a sterge de pe lista cunostintelor.el cu Ricardo si...explodeaza..dapoi inca doi mici.Ei,sa vad eu minunile...pe urma m-a descurc...ca-s batatorita destul.Doamne ajuta.