Piticlonti de iulie-august 2004 (235)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Va multumesc pt felicitari!!
Alice...lasa mama oralul ala Tin pumnii sa nu fie varicela..el oricum este vaccinat deci nu obligatoriu sa faca boala!Dai de baut zici?
Adela ..eu stiam ca la copii si pina la 500 se accepta ca normal..Dar pe buletin nu-s limitele normale ale laboratorului respectiv?? In general sint mai susceptibili de a face rahitism copii pina in 2 ani..dupa deja ar trebui sa se vada efectele...Deci ar trebui ca si la simpla examinare a lui Tudor, sa poti spune daca este rahitic sau nu..
Noricel cum este Raresu?
Robi dar Mateiu?
Roxa nu-ti poti lua un mic concediu medical...pt refacere?
Monica ..deci anul trecut John a fost tot bolnav??Maria este bestiala! Sa faci bine sa pui si banana!
Gabi ma bucur ca greturile s-au mai diminuat...Cu casa cum mai stati??
Carmen io nu am inteles nika din relatare ..Despre plecare ...nu mai stabilesc termene..am zis
Lia ziceai ceva de niste poze cu copii Si unde se plimba ei ...cu masina..in fiecare seara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Beyyy, tre neaparat s-o premiez pe Lia ciocirlia pentru atitudinea pozitiva dobindita vizavi de partile nashpa ale vietii ! Liooo, fata mosului, bravos, asa te vreau !! Da sper sa nu fie vorba doar de sfat dat altora si tu sa nu faci la fel, da ??? Multam pentru cuvintele frumoase ! Asteptam pozele bretonate (si nu numa) ! Bai da uei, vreau si io joculetele alea, cum sa fac ?? Zi-mi pe pm cum se numesc, poate le gasesc si io !
Olivia, sigur ca dau de beut, ma drogai si io ca Rocsi si parca parca m-a mai lasat capatzina !Am avut azi la birou o zi supernashpa !! Plus vestea cu varicela ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Oliv- ei fac turul orasului, al mallului, si merg la shopping daca iii trimit

Alice- ai PM. Lui Dan cel mai mult ii plac alea cu Boowa si Kwala, si cantecelele, plus jocurile de perspicacitate

Mergi la inceput

Multam fain, Lia ! Am notat linku si o sa vad ce si cum ! Pare tare dragutz !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

banc:

Maria si Leana discuta despre sotii lor: - Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%! - Leano, Ion al meu e impotent 300%! - Cum asa? - A cazut prostul pe scari si si-a rupt si degetul si limba!!!

Lio...da si mie linkul,please...si asteptam pozele.

alice...bine ca te-a lasat capul.

Mitzule...sanatate la copii...si ete de aia,acum cand aud un diagnostic mai ciudat,mai merg la un medic...ca am patit-o si eu urat de tot...deci vreau 2 confirmari cel putin.

Olivia...Raresu'...tot tuseste la greu...plin...temperatura de seara o iau indata.Iar am nu stiu cate treburi acum seara...am fugit...si mai revin...

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noricel..tot acolo iti este gindul..clar El inca are febra ? Iar gatesti?:))
Lia..turul orasul..mi-a placut asta!!!
Duamna Zuzu...pai nu a mai fost ziua lui tati si acum citeva zile? Eu parca am mai zis LMA..hmm Eu intelesei ca vine mama..nu socrela..
Noi am cumparat Thomas...si am facut un mare tren..gari..tunel..betoniera...si ma joc eu cu ele

Mergi la inceput

Liooo, ce-mi facusi ? Fain de tot siteul acela, nu mai scap de andrei acu ! Cred ca am pus tyoate cintecelele !! Acu ma chinui sa il iau de la pisiu !!
Nora, sanatate teroristului ! Tot face temperatura ??
Olivia, hihiii !! Te joci cu trenuletzele ? Cuul de tot, si mie imi plac tare ! Am avut trenuletz cind eram mici si imi amintesc cum insiram toate sinele si faceam fel de fel de trasee ... dupa care ne alerga mama sa le stringem, ca umpleam toata sufrageria !
Gata, ma-c sa string jucariile, ca la mine zici ca a fost razbel, asa sint aruncate toate !
O seara buna va doresc ! ! Nu stiu daca mai pot reveni, ca se intoarce hazbandu de la muncile lui si preia controlul calculatorului !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

sunt pe fuga ca sunt cu matei in brate
Am o intrebare. Se poate amana baia de dupe botez? Ca am racit iarasi si nu as vrea sa imprasti microbi si pe la alti bebelusi. Si ce se ureaza cand faci baie finului? Stiu ca se spune ceva, dar nu stiu ce.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Tot 2 in 1.

Ieri am lipsit de pe forum ca de' am avut treaba cu analize si aranjat rezerva de sange si bleah hemoglobina 6,9g sa vezi cum scad eu iar la 5,5g ce naspa, ce naspa... parca vad cum ma pune nenea doctorul sa-l scot pe jos si parca vad ca ... il scoate el cu forcepsul...io una m-am saturat, gata, dupa ce nasc imi leg trompele si am terminat cu "gravidia" pentru viata asta. azi trebuie sa-mi fac si probe de coagulare, macar alea sa iasa bine.

Veste buna este ca m-am mai ingrasat, am ajuns la un plus 12, cu ultimele 4 kile puse de la 1 sept pana azi, daca m-as fi ingrasat asa de la inceput ajungeam si eu la plus 30. La Victor am avut plus 14, dar luate constant, frumos, 1 kil si ceva pe luna.

Alice deci voi doi nu ati facut varicela, naspa momentul, daca va pocneste acum ati pus-o. Eu asta primavara pe cand ma documentam cu varicela am aflat ca exista niste imunoglobuline sau cam asa ceva care vezi doamne ajuta sa faci o forma mai usoara daca faci boala ca adult. Poate va lamureste Rox. Eu una nu va dau multe sanse sa nu faca gizmo varicela, stii tu.. Murphy nu doarme niciodata.

Sanatate!! Si pentru Tudor si pentru Rares si pentru cine mai are nevoie!!

Cristal foamea e cel mai bun bucatar si Eugenia cea mai apreciata prajitura. Poti tu sa te dai si peste cap sa-i dai Mariei mancare... altii o vor invata.

Vreu si eu linkul ala cu (,) cantecele, pleasse!!!

Rox sanatate multa si tie!! si pentru Gabi

De ieri Victor este din nou la gradi, a venit atat de fericit ieri seara... nici nu mi-a venit sa cred, dar totusi era cazul sa se sature dupa 6 zile de stat acasa si vizionat minimax. Azi dimineata iar circul cu trezitul...trebuie sa ne reobisnuim sa ne trezim la 6:45.

Sa-i pun piedica lui Gicu nu prea mai avem nici unul chef, ne-am saturat sa-l asteptam pe bb, as vrea sa il vad odata acasa in patul lui ca de-acolo stiu sigur ca ne descurcam.

Daca am uitat sa raspund cuiva, scuze, sunt cam nervoasa cu rahatul ala de analiza.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
is bulversata de nu mai pot, coleguta mea care e graviduta in 20 si de saptamani a primit indicatie sa stea acasa pana naste....are un grasunel de 800g care apasa pe col si care e putin interdeschis la interior. deci singura o sa ma urc pe pereti, mutare, inspectie peste 6 saptamani.....ai de capu' meu!! va fi crunt in urmatoarele 2 luni asa ca tineti-mi pumnii pls.
sia cum ca m-am descarcat....la munca:
Andries bafta la testul de coagulare azi, sa iasa ok! si poate ramane Hb asa...mai stii?
Alice ce sa zic, bafta. asteptati de acum 2 saptamani, adica de marti practic. daca ajungeti la 6 nov fara bube e totul ok. si acu' daca face...ata ete, trece. stiu ca poti face chiar acum varilrix-ul, are parca eficienta dar trebuie sa verific.
Lia abia asteptam pozele cu Andreea cu bretonel. vreau si eu site-ul cu poezele si jocuri pls!
Robi multumesc de urari, spor la treaba cu scotianul mic si rau
Oliv ete....ca nici conced medical nu mai pot lua, daramite de odihna. care set cu Thomas il luarati? si eu montez sinele....dar se joaca altii multe felicitari lui Sorin, stiam io ca-i distept
Nora sanatate multa lui Rares!
Gabi esti mai bine? cum e Stefan, va pregatiti de serbarea de Helloween?
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput