Piticlonti de iulie-august 2004 (235)
Raspunsuri - Pagina 9
mitzura spune:
Roxi, da, acum cand stiu cum sta treaba, ma mir si eu ce a putut sa spuna...dar la momentul acela am luat de bun ce-a spus ea si m-am mai si speriat...nu degeaba am schimbat medicul la al doilea copil.
alice2004 spune:
Ajunsei acasa ... intre timp, m-aam mai calmat, ca nah, tot nu mai am ce face !
Roxi, fetita cu pricina in dimineata asta s-a trezit plina de bubitze, iar gismoul a stat linga ea si aseara ! Faza cu tusitul in nas a fost cam simbata-duminica seara ... chiar m-am ofticat rau atunci, ca m-am gindit ca frate, nu invata nimeni copilul sa nu tuseasca altora direct in fata, ci sa puna mina la gura ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
philip spune:
daria, eu sunt pe aici, doar stii ca nu va ratez, dar am o perioada mai incurcata asa si astept sa se mai linisteasca din lucruri. pupici la grup!
philip&andreea
kim222 spune:
Acum am aflat rezultatul examenului oral avut de Sorin ieri...Din 8 candidati el a facut cel mai bine..deci a primit promovarea..este cercetator stiintific gr 2!! Yupii...sint in stare euforica......
ma duc sa citesc ce-ati scris...
alice2004 spune:
Heheee, citisem "oral" si m-am gindit la ... moam, ce-i in capu meu !! Felicitari multiple pentru reusita lui Sorin, Oliviaaa !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI VECINULUI GORODIC!!! Sa fie sanatos!
DARIA, eu raspund mai tarziu, la serviciu citesc ca infractorii cate 1 minut, inchid, mai intru peste o ora sa vad ce mai scrieti da' n-am curaj sa scriu pana nu pleaca inglezul (e un scotian mic si afurisit). So... de la mine, cred ca asa as fi facut si eu, am trecut si mai trec si eu prin niste probleme dar ma gandesc ca e tare usor sa darami dar foarte greu sa construiesti...mai ales o casnicie!
ROXI- fata cu plete in vant..ude...asa m-am ales si eu cu sinuzita! Sanatate muuulta!
OLIVIA, felicitari sotului! Era si normal sa fie asa, noi romanii suntem mult mai destepti, doar ca mai putin organizati, in rest ii batem la multe!
Sa va daun exemplu- o colega toba de computere suna la biroul din Londra sa spuna ca nu se poate loga la retea-prima lor intrebare- sigur iti aduci aminte parola ta?? Am mutit toti... Vorba unui coleg- restartarea la ei e lucrare de diploma... Daca le iese mufa de la casti trimit mail la IT.
ALICE, poate nu-i... Si Matei a stat anul trecut cu finul meu o zi intreaga, Edi a avut eruptia dupa cateva zile, Matei nik.
NORICO, ai gasit Plantusin?
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by kim222
Acum am aflat rezultatul examenului oral avut de Sorin ieri...Din 8 candidati el a facut cel mai bine..deci a primit promovarea..este cercetator stiintific gr 2!! Yupii...sint in stare euforica......
ma duc sa citesc ce-ati scris...
Brava!!!! Felicitari!!!Sa fie intr-un ceas bun!!Stiam io ca va fi bine ... Hai 'liberareeee!!!!Dai de baut,da???Asta e realizare de realizare!!!
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
roberto...am gasit si i-am dat de ieri.Sper sa fie mai bine.merci de pont si inca o data...scuze cu telefonul...Matei cum este?Misto faza cu colegaTrebuia ea sa-i intrebe: dar la voi sigur e bagat stecherul de la server,in priza?
alice..sa speram ca nu e varicela...cu toate ca...nu e chiar o tragedie...trebuie sa le faca ...Multa sanatate!!
Roxa...te simti mai bine?Dar Pat?V-ati mai revenit??sanatate pe toate planurile...de sus pana jos!(ca tot ziceai ca te dor toate)
Pasariq...de mare arta relatarea cu papagalul...m-a dat pe spate...mare lucru e ca pana il aduci acasa,sa inceapa si cainele sa piuieSau poate sunt de nedespartiti si iei si cainele la bloc...sa aveti activitati multiple
Ioano...misto poze...v-ati distrat si inca mai aveti.Sa inteleg de in curand treci pe diazepam,ca vine socrela?
cristalule...ma miram io la primul mesaj n\sa nu gasesti ceva de povestit...era imposibil.Deci scena cu barosana de asta noapte...parca mi-a facut dor de unu' mic..mai putin lipsa de somn
Andries...am castigat pariul ?ca azi e miercuri...si era cazul de pampoane inopinate?ori ti-a venit mobila si esti in creatzii?
Daria...o seara frumoasa...si linistita si...cum vrei tu sa fie!!Aveti grija de voi!
O seara faina sa aveti toate!!
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Da, Nora, ai dreptate, dar parca prefer sa mai treaca ceva timp, ca daca e copchilu ceva mai maricel, te intelegi altfel cu el ! Sint pro bolile copilariei (daca ma pot exprima asa) ! Acu partea mai mistoaca este ca niciunul dintre noi adultii nu am facut varicela, heheee !
Si m-a pocnit o durere de cap, de nu vad la doi milimetri in fata ochilor, asa ca acu scriu pe ... ghicitelea !
Alice si Andrei
Dorsilia spune:
Buna seara!
Olivia, felicitari cercetatorului sotz!
Gabi sanatate si tie si samburelului si lui Stefanut!
Mitzu- sanatate Marei, si lui Tudor! uite ce am gasit eu de fosfataza alcalina "Fosfataza alcalina crescuta, alaturi de manifestarile clinice clasice (osoase), este una dintre valorile de analize precoce si in mod caracteristic crescute in rahitism. Este un semn precoce de lipsa de vitamina D."
Roxa, sper ca nu ramai addicted, te inveti cu binele si apoi....cand iti trece gutunareala...sanatate si tie!
Daria, ma bucur sa vad ca va simtiti bine si ca Giulia te pupaceste engros!
Eu sunt cam obo ca am gatit ieri n-spe mancaruri pt azi si m-am culcat la 3 a.m. Asta mica a mancat asa de bine masa de cina ca a si vomat intr-o ora, ca deh, a postat-o taicasu la masa cu el si ea curioasa la maxim a cerut, si i-a dat, cartof copt, 2-3 firimiturele, s-a inecat la un mom dat ca erau uscati pt ea, plus ca era satula pana-n gat si hop, a debordat, nu stiu daca toata cina sau doar o parte, oricum a dat 2 jeturi direct pe pantalonii lu taicasu. Apoi s-a oprit, speriata, se uita la noi, dadea sa planga dar am pupat-o, spalat-o si imbracat-o curat, dat apa 2-3 gurite si pus la nani. Acu doarme de vreo ora deja. Dan e cu taicasu la plimbare cu masina. Intreba intruna cand vine "uicandul"- adica weekend-ul. mai nou se joaca pe comp niste jocuri fff educative si invata singurel si engleza. Ma sparg de ras cand ii aud pronuntia, oricum. Dar e ff absorbit de jocurile astea si chiar sunt instructive. Cel putin are rabdare pt ele, ceea ce nu are daca ma apuc eu sa il instruiesc in joaca. Se pare ca astea-s profesionale, sunt pt copii special concepute, pe varste, au si cantecele superdragalase in limba engleza si usor de retinut, el deja imi canta "geamp fishi, fishi, geamp geamp geamp", si danseaza cum le arata acolo :) Uite asa ma descurc si cu Andreea, cat el se "instruieste" solo, eu il sustin vocal din background si se distreazza ca io-s cam afoana la muzica dar ii dau inainte.
o seara placuta tuturor! merg sa fac branzica pt cand se trezeste buburuza. I-am tras un breton mistoc tare, o s-o pozez sa vedeti si voi ce fetita cu fundita are mama
edit pt Alice: stai calma, si gandeste NUMAI pozitiv, NU face copilu tau varicela, nu acum, NU face si gata, clar ? s-a-nteles? tinem pumnii