Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
Irinel spune:
Nicoleta, la multi ani draga mea! CU intarziere din pacate, da sper sa nu te superi. Sanatate multa si tot binele din lume ti-l doresc.
Diana sunt bine, da mai intru pe la alte capitole si cand intru pe aici abia am timp sa citesc. Tot astept sa se arate inca un bebe, da vad ca se lasa asteptat. Danut e muuuuult mai bine decat era acum jumate de an. Toata lumea reamarca asta. E mult mai linistit si mai ascultator. Acasa tot mai avem meciuri, da asta tine mai mult de personalitatea lui de nazdravan incapatanat decat de stresul emotional prin care a trecut. Sau cel putin asa cred eu. Oricum eu inca nu lucrez si cred ca o sa mai stau o perioada, chiar daca asta inseamna restrangere de cheltuieli. Sincer cred ca si pentru mine a fost buna decizia asta, cred ca ajunsesem la o oboseala si un stres cronic si nu cred ca puteam merge inainte mult timp asa. poate de-aia nici bebe nu a vrut pana acum sa se arate. Acu am inceput cica si o cura de slabire. Da e dupa ureche, nu cum ai tinut tu. insa e cea mai serioasa de care m-am apucat vreodata. Ca tot am vreo 7-8 kg care ma deranjeaza vizibil. Daca nu merge, o sa incerc probabil si ce ai tinut tu, ca a dat asa niste rezultateeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Noi azi cica s-ar putea sa mergem la patinaj. Da nu e inca sigur, sa vedem unde si cand e deschis. Mergem cu niste prieteni si am incredere sa il sustina ei pe Danut ca eu n-am pus in viata mea patinele in picioare si cum sunt cam antitalent la lucruri de genul asta, ma astept sa am nevoie de sustinere separata.
Pupici la toate
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinusha spune:
Fetelor, am pus poze de la Christkindlmarkt de aici .
Vizionare placuta! :)
Mergem si in seara asta, dar de data asta cu niste prieteni, sa bem si noi un vin fiert :)
Numai bine si o duminica faina! Pupici la pitici!
Mamica de
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
mephala30 spune:
Irinusha, foarte faine pozele. Ai doi copii tare scumpi. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Carmenbr spune:
Nicoleta, LA MULTI ANI din tot sufletul si sa-ti vezi visul cu casuta implinit. Fericire multa alaturi de cei dragi.
Irinusha, super misto atmosfera de iarna. Imi place, dar doar sa privesc, inca nu mi-e dor de frig. Iar Cris e asa dulcel cu caciulita. Mosul e auriu anul asta la voi? Si unde e Melie cu caciulita?
3 anisori...uraaa!
anacami spune:
Buna tuturor!
La multi ani - cu intarziere- Nicoleta!Sa ti se indeplineasca mai repede visul de a avea casuta ta in care sa-ti cresti cu drag si intelegere copilasii!
La multi ani de Sf. Andrei!
Irinusha,esti o scumpa si jumatate! multumim de urari,suntem deja mari,nu
? ti-am vazut nazdravanul simpatic foc, te-am vazut si pe tine mama cangur- cu Melie rasarind putin din adapostul caldut!!!
Fetelor nu am citit din urma,asa ca nu stiu ce ati mai discutat!
Pentru cine vrea,are placere si timp,am pus poze noi ce pot fi gasite aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2141480210102385306Yecxfz
Va pupam,va mai scriu dupa ce imi mai revin nitel!
Pupici si multa sanatate tuturor!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
monet spune:
irinush, ce veselie mare, toata famelia sa-l vada pe mosu craciun (si ce mos sic, gold!
). cris e tare frumusel. tu arati foarte bien si fericita si micuta melie, numa' nasucu si ochisorii i-am vazut de sub cusma, ce bine se cuibarea la mama la sin. aia, da. spune-i si lu' boby ca arata super, zimbitor si vesel linga fecioru'-sau.
anacami, superbe pozele cu copiii: sebi pare tare iubitor fratior de surioara si micuta stefania e frumusica foc!
si ce rochite si ce pantofiori.... ca-n povesti.
sa va traiasca copiii, si cei mici si cei mai mari, sanatosi!!!
cred ca sean o sa puna poze noi. s-ar putea ca voi sa nu fi vazut ultimele poze mai noi, ca n-am mai fost pe forum de vreo doua saptamini....
pupici! mai am 16 zile si am vacanta, plec acasa pe-o luna! iuhu!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
da, sint probabil doua seturi (ultimele doua) de poze recente: de la thanksgiving (apar si io
) si un set scurt cu pijamalele noi de la bunica susan.
va pup. ma duc sa mai lucru la tema de casa la statistica unde m-am cam incurcat - ii un terorist profesoru'... ne da niste teme sofisticate de parca am scrie o teza, of.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
Buna fetele.
Multumesc mult pentru urari.
Am vizionat si pozele voastre.
Irinusha Mey, distractie mare pe capul vostru. tare frumos la voi de sarbatori si radiati toti de fericire.
ingerasilor
Cami Ai o super-superba fetita si un fartior ingeras, se vede pe chipul lui cat este de incantat de suioara. Inaca putin si por face pozne la dublu.
su voua
Diana Bine ai revenit sau bine ti-a revenit cheful de scris. Felicitari lui Vladut pentru gradi.
Monet Io, am mai zis odata ca vin sa iti fur fetele
si sa treaca timpul mai repede sa ajungi langa ele. Mey, sa vezi atunci desfatre pe capul vostru
Despre noi. Tati si Bia mi-au spus "La multi ani!" de dimineata si apoi mi-am petrecut ziua cu treburi casnice. Seara am fost la film cu Bia dupa noi, asta ca sa o invit la ziua mea. Apoi pe la 10 am ajuns acasa si am papat tort. Ieri in schim am avut o zi speciala. Soramea mai mare mi-a facut cadou o zi la coafor, tuns, vopsit si suvite + pensat. Apoi am mers in 4 la restaurant. Eeee, am fost rasfatata.
Dar surpriza cea mai mare a fost ca anul asta tata nu m-a mai uitat si m-a sunat sa ma felicite si mi-a adus si flori. E asta da eveniment pt ca in ultimii ani era paralel cu zile aniversare la toti.
Biei i-am luat sambara un set de elastice de par sa ii fac codite, asa ca dimineata la gradi cine credeti ca prindea codite, ca nu a vrut sa le fac de acasa. I-a plcut si educatoarei cum am motat-o.
la toata lumea si sa aveti o saptamana frumoasa
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Anacami, mi-au placut pozele, sa va traiasca micutza crestina,
, sa-i dea Dumnezeu sanatate si intelepciune.
Mi-au placut: lumanarea, trusoul cel alb, celelalte rochite. Mi-a placut si de Sebi, se citea bucurie in ochisorii lui, in biserica.
Monet, de fetele tale sunt indragostita peste cap si iremediabil. ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
vanessa ionescu spune:
pe fuga ca sunt la birou si am o groaza de lucru
Carmen, nu ma supar dar cred ca nu am fost suficient de exoplicita.
Andu a avut tort mic pt ca, era ziua lui Cata nu a lui. ion plus, el i-a cerut soacra-mi un tort mic.
Cata stie sa se bata de la Andu. el l-a invatat sa se bata. Si de cele mai multe ori tot el il si provoaca. De dat in el nu are voie dar il altoieste asa cum am spus de cate ori are acozia.
Cand Cata avea 7 luni Andu il sprijinea de spatarul canapelei si il trantea spunandu-i ca fac lupte greco romane. primul cuvant scos de Cata a fost judo.
iar Andu este unul dintre cei mai rasfatati copii de pe planeta. Niciodata nu i-am tratat diferit si amandoi dar mai ales Andu stiu asta. Doar ca... se bat de cate ori au ocazia, adica zilnic. Cata vrea sa se joace intr-un anumit fel pe care Andu nu il mai accepta si invers asa ca se ajunge la pumni. Iar cu tortul este deja o traditie din cate vad ..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100