Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI LA TOTI ANDREII SI TOATE ANDREELE!

Vanessa, cand citesc cum se cearta Andu cu Cata, parca nu mai vreau bebe2. Si sper sa nu te superi, cand spun ca nu sunt de acord cu regula ca Andu sa nu dea in Cata. Da, sa nu dea primul in Cata, dar se pare ca cel care loveste primul e Cata si Andu nu are voie sa riposteze. Pai nu mi se pare drept. Cata nu mai e un bebelus, stie ffff bine ce face si e tare nedrept ca Andu sa nu protesteze. Eu l-as pedepsi pe cel care loveste primul si nu as lasa situatia sa degenereze. Eu nu pot sa uit cum tu ne povesteai ca de fapt Cata e astazi aici pt ca Andu si-a dorit un fratior tare mult. Pai nu-i pacat ca acum sa fie ciuca batailor lui Cata?! Stiu ca de multe ori e mai usor sa dai sfaturi, ca cedezi nervos, ca mi se intampla mie cu unul, dar cu 2 nazdravani. Dar parca mi-e mila de Andu saracul. Nici de ziua lui nu s-a putut bucura de tort, acum el are tortul cel mic si tot i-a fost distrus tortul...eu nu as face nici un fel de diferente. amandoi au tort de aceeasi dimensiune, daca altfel nu se poate sau nu are niciunul, pedepsit cel care loveste primul, indiferent ca e Andu sau Cata. Stiu ca o sa urle, dar eu am devenit imuna la urlat si uite ca dupa aproape 1 an de urlat acum in 5 minute Eric se calmeaza. Ca sa ma crezi ca nici eu nu stau pe roze cu rasfatul, soacra-mea a vrut sa plece dupa 2 saptamani, pt ca eu pe Eric il pun in time-out dupa a 2 avertizare. asta inseamna dus in camera lui si urlat pana nu mai poate acolo. cand se calmeaza vine si facem ce trebuie sa facem, nu ce vrea el. si bine-nteles spus "sorry". si soacra-mea a zis ca sunt nebuna si traumatizez copilul. eu nu cred in povesti din astea, eu cred ca trebuie sa il strunesc acum cand e mic, la 5-6 ani nu mai functioneaza time-out si daac atunci se apuca sa-mi faca figuri din astea, sunt arsa. asa ca la mine exista doar 2 avertizari si apoi in time-out. si intr-un final soacra-mea a plecat dupa 1 luna acasa..ca sunt nebuna...nu, nu sunt nebuna, dar nu vreau sa ajung sa nu-l pot controla. tot asa ca si Andu si Eric vrea totul, ca doar el e singurul ...dar la noi, chiar daca nu mai sunt frati, suntem eu si sotul meu si e si randul nostru la tv, randul nostru la muzica, la computer...asa ca nu are incotro si face tot ce zic eu intr-un final.

hai ca m-am lungit, ideea e ca mie mi-e tare mila de saracul Andu, care asa cum am inteles eu din ce ai povestit, nu prea are drept de apel, chiar daca e in "legitima aparare". Inca o data imi cer scuze, sper sa nu te fi suparat. am spus ce as face eu.

Pupici la toate fetele si la toti piticotii,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carmen, de curiozitate intreb: de cate reprize de time-out/zi are parte Eric?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Me phala, pe lumea asta mai sunt si copii foarte incapatanati, cu personalitate puternica, care nu accepta f usor ce le spui...poate ca baietii tai sunt mai usor de modelat, ca doar asta facem, ii modelam, dar Eric nu e asa. El are o personalitate puternica, nu mi s-a intamplat niciodata sa-i spun sa faca ceva si sa faca fara multe comentarii. din pacate, traim in 2 societati diferite si poate avem si moduri de gandire diferite, tu si cu mine. dar prefer metoda time-out-ului care merge f bine, decat o palma la fund. asa cum sunt mamici care cred ca, copii de 2 -3 ani care se tavalesc pe jos in magazin sau mai stiu eu unde, sunt copii rasfatati. nu, eu nu cred ca sunt rasfatati, sunt doar frustati ca nu faci ce vor ei si asa isi exprima frustrarea. daca copiii tai nu fac asa, nu inseamna ca noi celelalte suntem mame mai putin bune, nu ci doar avem copii mai incapatanati, mai temperamentali. asa cum i-am spus si vanessei, nu judec si nu vreau sa supar, e doar parerea mea ca Andu e cam dezavantajat si totusi e inca copil si merita protejate si sentimentele lui.(Vanessa inca o data spun ca mu vreau sa te supar, imi cer scuze. e doar o parere). asa ca daca eu am spus ca nu judec, nici eu nu vreau sa fiu judecata. Punct.si stai linistita, ca Eric cu toate time-out-urile primite, ma iubeste de numa si e si iubit de numa, numa sa ne pupam toata ziua stam. Oricum la noi perioada de razvratire maxima, cand psihologii spun ca de fapt copiii isi cer limitele, a trecut. ne intelegem f bine acum, dar a avut si el perioada lui de razvratire.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Carmen, dupa "tonalitatea" mesajului tau inteleg ca am fost perceputa gresit.
Am pus o intrebare simpla, nu te-am judecat si nici n-am comentat nimic. Nici n-am pus la indoiala iubirea lui Eric fata de tine....ca avem moduri de gandire diferite, mi se pare normal ca fiecare mama sa-si cresca si sa-si educe copilul cum crede de cuviinta.

Si referitor la ceea ce i-ai spus Vanessei, da, sunt de acord cu tine. Andu e cam nedreptatit, dar ea stie mai bine ce si cum....

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Eu mi-am permis sa imi dau cu parerea la problema Vanessei doar pt ca ea intreba ce sa mai faca?! data trecuta cand fusese ziua lui Andu si avusese probleme, Vanessa ne ceruse sfatul, sau cel putin eu asa imi aduc aminte.

Imi pare rau de tonalitatea mesajului meu, dar asta se intelege din intrebarea ta.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Neatza! Si "La multi ani!" romanilor de pretutindeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nico, la multi ani!!!!
Sa ne traiesti, sa fii fericita, implinita, realizata si iubita! Multa sanatate intregii familii! Si cat mai curand casuta voastra! Te pupic si-ti doresc petrecere faina!!!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

La multi ani, Nicoleta! Sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza! Si "La multi ani!" romanilor de pretutindeni.

La multi ani! si de la noi!

Mai fetelor, lasati "tonalitatile" ;) ca avem sarbautoare azi ....

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

La multi ani Nicoleta!

Apar si eu dupa un car de ani... Citesc cu regularitate dar n-am chef de scris. Azi am simtit un imbold asa ca n-am vrut sa se stinga si repede i-am dat raspunde.
Noi suntem bine. Lui Vlad ii place tare mult la gradi, e jale cand nu putem merge... E la program scurt si deocamdata sunt multumita. Am inceput deja cu mama sa cautam gradi in Timisoara, am gasit doua-trei pe la ai mei prin zona, cu program prelungit. Doua dintre ele au si cresa, as incerca s-o dau si pe Timi la anu... Daaa, din mai cand musai sa ma intorc la lucru merg in Timisoara cu copii, in wk venim acasa si peste saptamana mai vine tati la noi. Va fii greu, si am mari emotii si cu gradi...
A venit Mos Nicolae mai repede ca am fost in Timisoara la bunici cu un lego cu masina de gunoi, nu l-am mai vazut de mult pe Vlad asa de incantat de o jucarie... A stat ore in sir sa se joace cu ea... De Craciun am luat deja trenulet de la Lego, lui ii plac tare mult trenuletele si cum vad ca-i place si Lego, cred ca va fii in extraz. Lego-uri luam din Ungaria, sunt mult mai ieftine ca la noi (ex asta trenuletul e cu 50 lei mai ieftin decat orice am vazut la noi...).
Timeea creste, e tot mai scumpa, ca o papusica delicata, asta daca nu o cunosti, si pana o vezi cat e de hotarata si-i auzi clacsonul... Aoleu, cand nu-i convine ceva, vai de urechile noastre...

Carmenbr, pupici lui Eric sa se faca repede bine!

Vanessa, ca la circ acolo la voi... Asa eram si eu cu frate-miu..., 8 ani e diferenta intre noi.

Irinusha, deci Melie e o papacioasa! Ferice de tine! Pupici puiutilor!

Irinel, multi pupici pentru tine! N-ai mai dat de mult un semn de viata... Pupici lui Danut!

De DanaA mai stie cineva ceva?

Maaama, ce elan am avut! Ditamai mesajul...

Va pupam pe toti!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput