Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza. Dau o calda, buna, e vreau doritor?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Ete ca am reusit sa va scot din scunzatoare.

Carmen Cred ca sunt tare scumpi mai ales acum ca au inceput sa se inteleaga intre ei. micutilor banditi.

Irinusa Sotul e bine acum, sa nu crezi ca a zacut prea mult, doar o zi jumate, ca pe urma il dureau toate ale de prea mult stat in pat. Bia e bine, ma si minunez ca uite trece luna si nu a mai racit, din partea mea sa o tina tot asa. Avem in schimb discutii aprige seara la culcare si dim la trezire. Incepe cu "mai vreau sa dorm putin" si continuam "io ma imbrac singura" si "vreau sa imi fac singura cafeluta", iar eu intre timp il iau pe "HAI" peste tot ca e tarziu. Aseara am batut recordul cand am luat-o de la gradi, i-a trebuit o ora sa se imbrace
Cu actele de vanzare nu am facut nimic pentru ca ne trabuie titlu de proprietate asupra terenului si cei de la primarie ne spun cu taraita ce acte mai trebuie puse la dosar, asa ca deocamdata trebuie sa finalizam dosarul.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Buna dimineatza. Dau o calda, buna, e vreau doritor?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

DAAAAAAAA

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sculareaaaaa!!!! Haideti ca a trebuit sa va caut pe pagina 2 ... ts, ts, ts!

Cafeluta e gata .... fierbinte, tare si buna ... mh!

Mephala, multumesc mult! A functionat "posta fara fir" ... mi-am satisfacut curiozitatea! ;) Pupici!

Ieri am fost la deschiderea Christkindlmarkt-ului - oraselul de Craciun - cu gradinita ... am fost cumva "carne de tun", asa umplutura, sa aiba primarul public ... mi s-a parut stupid, dar asta e. Am tulit-o la trenulet si ponei sa se simta si copiii bine si a fost fain rau! Promit si poze!
In seara asta avem "seara fetelor", ma intalnesc cu niste prietene si o facem lata ... le-am spus sa se faca mai fain (sa ma intrebe Boby promt, de ce? ), ca mergem la agatat De abia astept!
O zi faina si pitici sanatosi!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Andreelor si Andreilor Sanatate si tot ce va doriti

Mamy Sa-ti traiasca baiatul. Ce mai facecti?

Vanesa Sa-ti traiasca mezinul si va doresc sa nu se mai certe pe tort de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani celor care-si serbeaza azi onomastica!

Irinusha, cu multa placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI SNI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!!

Nicoleta, m-a pufnit rasul si rad si acum singura in casa. S-au certat de aseara..... Iar a fost omor. Sa va povestesc :
aseara am fopst la teatru eu Cipi si Andu la O noapte furtunoasa la National. L-am luat pe cata de la gradi si l-am dus la soacra-mea sa stea acolo 3 ore cat lipsim noi. Soacra-mea i-a facut tort lui Cata. Andu a rugat-o sa-i faca si lui un tort asa ca a facut 2 unul mai mare pt Cata si unul mai mic pt Andu (un fel de tort de fapt, cu blat de pandispan si crema de cacao).
Mergem sa-l luam pe Cata de la ea, ies cu 2 tavi de tort. Cata cu ala mare in brate, pe ala mic il da lui Andu. Tot drumul s-au chirait in masina. Cata tipa ca amandoua sunt ale lui, Andu tipa ca ala mic e al lui. Urlete, pumni, lacrimi. Ajungem acasa, punem torturile pe masa. erau pe platou in pungi. O fractiune de secunda i-a trebuit lui Cata sa-si bage un deget in tortul lui Andu. Sa va tineti urlete si plansete si tipete. Isi ia Andu tortul in brate, ia un cutit si se blocheaza la el in camera. Reusesc sa intru si il gasesc in pat mancand tort direct din tava cu cutitul, plangand de mama focului ca i-a contaminat Cata tortul. Asa ca.... azi nu pupa nimeni nici un tort decat ramasitele de aseara din alea facute de soacra-mea (dupa care eu nu ma omor deloc). I-am luat tort lui Cata la gradi iar acasa sampanie. Cred ca, or sa se bata pe tort pana s-or insura...
Cred ca o sa desfiintez acest "aliment" din meniul casei.
Cam asta a fost din nou isprava noastra....
Nu mai pot si cand ma gandesc ca vine vacanta si stau amandoi acasa imi vine sa turbez. E un scandal si un razboi continuu aici. si cum ma intorc cu spatele cum se pocnesc dar nu asa in joaca ci cu simt de raspundere. Cata de cate ori trece pe langa Andu il pocneste. Ii da unde apuca. Daca ajunge sa-l traga de par il trage cu amandoua mainile, il trage de urechi, de ce nimereste. ii da in cap cu tot ce are la indemana.. Dupa care Andu riposteaza si deabia ii mai despart.
Cam atat despre minunata zi aniversara..

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Vanesa Sincer te compatimesc. E de rasul-plansul lumii ce se intampla cu baietii tai. De mirat nu ma mira prea tare pt ca si soramea mai mare are 2 baieti cu aceeasi diferenta de varsta ca ai tai. Pana acum 1 an maxim 2 faceau la fel, numai ca cel mare nu avea voie sa dea in cel mic. Acum s-au mai linistit si asta pentru ca au un program foarte incarcat si nu prea se mai intalnesc sa se .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Nico, nici la noi Andu nu are voie sa dea in Cata. pana asta vara a si respectat cu stoicism obligatia. de asta vara a inceput sa-l cafteasca pe frati-su cand crede ca nu-l vedem. oricum ia saracul o bataie de la Cata de nu se vede. Nici ai mei nu se vad pana seara la 6 dar de la 6-10 cand se culca au tot timpul. si cand ii iau de la scoala/gradinita de bumbacesc tot drumul in masina. Initial se iau in brate de dor dupa care se iau de par... sa ma vedeti cum conduc tipand la ei iar ei caftindu-se in spate...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ANDREEA SI ANDREI!!!

Vanessa, stiu ca nu este de ras, dar nu m-am putut abtine

pentru pitici si mamici

Mergi la inceput