Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 15
tnicoleta spune:
Buna fetele
Azi am fost casnica cu una bucata sot bolnav si io cu lene mare de sus la munca, asa ca mi-am luat liber in contul we trwcut in care am lucrat. Sotu nu vrea la doctor, nici salvarea nu m-a lasat sa o chem, asa ca zace in pat si face mai rau ca Bia cand era bblus.
IrinusaSanatare lui Meli si lui Cris. Voua spor la zugraveala.
In legaruta cu terenul, Vanesa are dreptate, agriculrura merge foarte prost. Socru meu are cam tot atat teren la tara dat la o asociatie si anul asta a primit 60 kg de garu pentru ca a fost seceta si nu s-a facut. In functie si de ce este pe langa teren te poti orienta cam ce sa faci cu el.
Gabi Cu salutul si la noi la fel. Abia saluta pe cineva, la gradi i-a intrat incap ca educatoarele nu o forteaza sa salute asa ca liniste si pace la acest capitol. Daca nu ma iau de ea sa salute nici ca spune.
Ralu Fetita de care spun e in grupa cu Bia, fiind sistem waldorf in grupa sunt copii de la 3 la 6-7 ani.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
Salutici si de la mine.
Sunt total paralel cu forumul. Noi suntem bine.Inisa a stat a casa cu mamaia.Nici nu stiu daca fu 100% scarlatina dar am tratato.Am facut pauza 2 sapt dupa antibiotic si am repetat analizele(toate si sange si pipi si exudat) azi iau raspunsul.
Nu va spun cat au chinuito la Medicover sa i ia sange.Au intepato la de doua ora si la bratul stang si drept
.Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva cu ea.
Saptamana trecuta i am facut echografie la Medlife la dr Stamate si a iesit totul perfect la burtica, n are nimic la rinichi sau vezica.Si proteinele la pipi pina la urma au fost din cauza boli.Sa vedem acum cum va iesi rezultatul.
Eu sunt full la servici.Am fost in weekend la team building la Poiana Brasov si a fost super.O sa pun si poze.
Va pup pe toate
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
1, 2, 3, 4, 5 ....... suta
Cine nu e gata, il iau cu lopata.
Primul se pune, ultimul scapa turma.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Bau! ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala30 spune:
Irinusha, te-am vazut! ![]()
Laureta, multumesc,
.
Astept poze cu Inisa.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Irinusha spune:
Mephala, ti-am vazut
... ptiu, ptiu, ptiu, ca frumosi mai sunt amandoi! Si tu mamica buna rau! ![]()
Cum se mai inteleg nazdravanii? Mai spune-ne si tu cate ceva despre ei!
Si o mare rugaminte: cand va arata Tzuni poze cu "minunea" ei, imi spui si mie? Ca-s tare curioasa! :)
Ralu, si al meu e tot la fel cu tusea. Trece, revine, la inceput e seaca, dupa siropuri e productiva ... ii ies mucisorii si pe nas ... si tot asa. Alergie nu-i, ca n-avem treaba ... e gradi asta si virusii de acolo, o tine pur si simplu intr-o infectie continua. Eu una m-am saturat. SAptamana trecuta l-am tinut acasa, cica sa-l fac bine (i-am dat si sirop de ridiche neagra ... tot fara rezultat exceptional), acum iar tuseste ...![]()
Cum mai e Maria? Ioana a terminat cu examenele? Tu ce mai faci?
Nico, insanatosire grabnica sotului ... nu de alta, dar sa te mai linistesti si tu. Asa-s barbatii astia, daca se taie la un deget, stau lati o saptmana ;) Ce mai face Bia ciocarlia?
Laureta, pupici Inisei! Sa ne spui rezultatele! Bune sa fie!
Cami!!!!! Pe unde esti? Sper sa fie totul in ordine la voi!!!!
Io mi-am pus fata sa adoarma singura in patutul ei si se aude doar mmmaaa-mmmaaa ... ooopppaaa .... si cand se enerveaza rau o tine intr-un brrrrrrrr! Si prevad ca atunci cand o sa inceapa cu vorbitul n-o sa-l pronunte pe "r" 
Am terminat cu zugravitul, a iesit misto - deci noua ne place, restul se abtin ;). Acum ne asteptam mobila, stam cu cartoane pe aici, nu stim unde ce este ... si cred ca asa o sa facem si Craciunul 
Gata, ma duc s-o iau in brate, ca s-a pus pe plans ... s-a dus si adormitul asta ... grr!
Pupici si pitici sanatosi!
Mamica de
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
mephala30 spune:
Irinusha, ce sa zic: sunt zile cand nu ma mai satur sa-i strang in brate, sa-i pup apasat
, sa ma joc cu ei, darrrrrr, sunt si zile cand simt ca cedez nervos, imi vine sa las totul balta si sa plec in padure.
Nasol e ca n-am nici un ajutor, sa stea cineva cu ei macar un ceas, sa iesim si noi in oras, undeva....
Altfel, totul e minunat, au inceput sa comunice mai bine, sa se joace amandoi, Iustin ii spune povesti lui frate'su.
Acum ceva timp, daca-l intrebam pe Iustin: "il dam pe Teodor lui X?", imi raspundea afirmativ, acum insa lucrurile s-au schimbat. Imi spune ca-l iubeste si ca e fratiorul lui drag. 
...
Multumesc pentru aprecieri. 
mephala30 spune:
am uitat, daca vrei poze cu Maria lui Tzuni, trimite-i pm cu adresa ta de mail.