Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
mihagab spune:
Multumesc fetelor pentru primirea calduroasa!Promit sa mai citesc din urme sa va mai cunosc si eu..
Irinusha,trec si eu datele pentru completarea listutzei:
Eu-DN=22.04.1969
Denisa-Gabriela DN=01.06.2004,ora 10,30 cezariana 3,450 kg si 50 cm
Pupici tuturor!
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/
tnicoleta spune:
Gabriela Pana ne cunosti povesteste-ne despre voi. Mergeti la gradi. Ce traznai faceti. Cum va petreceti timpul.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinel spune:
Anacami, un copil mancacios e o binecuvantare, zau. E obositor daca te trezeste noaptea, da cand va creste asa bine o sa iti fie. Sebi cred ca va fi tare mandru ca Stefania o sa rada la toate prostioarele lui si se va simti bine si o va iubi si mai mult :)) Da sa stii ca are personalitate puternica. Si Danut e incapatanat da ca sa reziste sa nu se duca la teatru de papusi cu ceilalti copii nu stiu daca ar rezista.
Irinushaaaaaa felicitari mamica de fetita dintoasa! Sa iti spun ca lui Danut primul dintisor i-a dat la 10 luni jumate cand nici nu mai speram ??:-) Da cica fetitele sunt mai zorite, asa ca sa te astepti ca o ia si la fuga inaintea lui Cris. Felicitari si pentur biblioteca mult-visata. Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si pe noi ne-a apucat pusul parchetului la etaj (ca la parter avem ) tot acum iarna, ca banuim ca praful strans in mocheta ii cauzeaza lui Danut tusea asta seaca pe care o are frecvent si de care nu scapa total. A, rezultatele la analize au fost bune, doar la eco s-a vazut endometrul ingrosat si asta ar putea fi semn ca nivelul de estrogen e prea ridicat. Deocamdata sambata am programat alt ecograf ca vrea doctora sa se asigure ca intr-adevar asa e si daca iese la fel o sa ma trimita sa fac o biopsie sa se asigure ca nu e cancer de endometru, apoi, daca iese bine biopsia imi da probabil progesteron sa iau ca sa se echilibreze balanta.
Gabriela bun venit!!!
Mephala ce mai fac baietii tai cei frumosi? Ii mai vad pe marginea ferestrei la albume uneori. Tare scumpi sunt.
Nico, e bine daca Bia e sociabila, o sa aiba de castigat in viata. Si e bine daca are asa o prietena buna, ca o sa ii placa din ce in ce mai mult la gradi.
Alus pe tine te astept cu o veste cu doua liniute curand, nu? Pupici.
Pupici la toate trebuie sa fug
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mephala30 spune:
Irinel, multumesc, suntem bine cu totii. Nu l-am dat pe Iustin la gradinitza, asa ca ne jucam intreaga ziulica, ne plimbam si cam atat.
La "sa ne cunoastem" apare numai Iustin, n-am pus poze si cu Teodor in album. O poza recenta, uite www.desprecopii.com/News.asp?id=84" target="_blank">aici, a fost saptamana trecuta fotomodel DC. ![]()
Multa sanatate lui Danut si tie sa-ti ajute Dumnezeu in tot ce-ti propui. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
mihagab spune:
Buna dimineata doamnelor!E gata cafeaua/ceaiul, cine doreste ,sa pofteasca..:) EU, gata,la munci,"pe branci" ca sa am si o rima..Ma mai consoleaza gandul ca maine intram in weekend si poate si cateva zile de CO, oauuu , ce bine suuna..!!!Tati schimba saptamana viitoare prefixul,asa ca ne pregatim de chef de chef in familion,imi storc creierii ce tort sa-i pregatesc, sa-l impresionam nu de alta..Si evident ca nici pitica nu va fi exclusa din pregatiri,ea le stie pe toate si le face pe toate..Am avut doua tentative de gradi,in primavara si in toamna,dar ambele s-au sfarsit cu cure interminabile de antibiotice,branule,chin pentru toata lumea si imunitatea scazuta..astfel ca am fost nevoiti sa renuntam,desi nu-mi doream asta.Acum sta cu socrii mei,pe care ii invarte pe degete dupa bunul ei plac,iar ei sunt la cheremul dsoarei, ca deh, e singura nepoata,n-au decat baieti in familie.Asa ca, printesa lor si a noastra,evident face cam ceea ce-i place..am norocul ca e cumintica si prea mari traznai nu face..deocamdata!
Am aparut si noi pe listuta,mercic!!
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
tnicoleta spune:
Irinel Din pacate Bia este foarte timida. De aceea m-am bucurat cand am vazut ca a inceput sa vorbeasca cu colegii de clasa si mai ales sa fie ea cea care se baga in vorba. Pana acum daca se intalneau pe hol si era intrebata ceva lasa capul in pamant si tacea malc sau imi spunea mie ca nu vrea sa vorbeasca cu el.
Irinusa Sanatate lui Cris. Spor la zugravit si sa ne pui poze cu biblioteca noua.
Azi trebuie sa merg cu fratele meu sa semnam un precontract de vanzare a casei lui tata. Sper sa nu se razgandeasca clientul si sa fie gata actele ata mai repede. E si asa la anul o sa avem si noi casuta noastra.
_edit:
Gabi Ai postat in timp ce scriam. La multi ani sotului! Petrecere frumoasa.
Felicitari domnisoarei gospodine, se poate lua de mana nu Bia si ea la stie pe toate si e prezenta la toate activitatile casnice. Evident voluntar, daca ii spun eu sa faca ceva mi-o tranteste in fata "fa-o tu ca eu sunt mica". Cu gradi poate incercati la anul.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
'Neata fete dragi!
Carmen, felicitari ptr. Teo! Abia acum l-am vazut :) si-i tare frumusel!
Irinel, nici sa nu te gandesti la cancer ... Doamne fereste! Nu poate sa fei decat o dereglare hormonala ... eu nu am stiut ca-i vorba de prea mult estrogen. Inaintea lui Cris am avut si eu probleme ... sangerari in mijlocul ciclului, nu puteam sa raman gravida. Dupa o eco mi-a spus si mie ginecoloaga ca-i mucoasa inflamata (marita) - a trebuit sa dau o cautare sa vad ca mucoasa-i endometru
:). Si ptr. ca eu nu am voie sa iau hormoni (doar din plante si la astea nu-i sigur ca ajuta) mi-a facut o curatare de uter ... e ca un chiuretaj, dar fara bb. N-a fost prea fain, dar a ajutat ... cica aveam si polipi, a curatat si surplusul inflamat de mucoasa ... si minune, dupa aceea a aparut Cris :) Au fost trimise si la mine probe la analizat si s-a adeverit doar dereglajul hormonal. Asa ca nu-ti fa griji, asta-i sigur! Eu zic ca dupa hormoni o sa apara si minunea! Sunt in continuare cu pumnii stransi!
Nico, nu-ti fa griji! Si Cris e timid, mie una imi place asa ... mai bine decat unul bagacios. Sunt sigura ca dupa un timp de acomodare o sa fie prietena cu toti copiii!
Succes la notar! Tin pumnii sa mearga bine sa aveti si voi casuta voastra ... poate ca asa are sotul chef de bb2 :)
Gabriela, uite aici o reteta de tort: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81838&whichpage=2 ... mai la sfarsit de pagina. E super delicios si usor de facut ... eu nu ma complic prea mult! :)
Denisa ta e la fel ca Cris al meu ... rasfatata si iubita si cu cornite :) Lasa-i asa ca merita! :)
Cami, vrem poze, vrem poze!
RAlu, ce mai faceti?
Unde ati disparut fetelor?
Se pare ca a luat si Melisor mucisorii ... azi noapte se ineca, am tinut-o pe pieptul meu, in sus sa poata sa respire. Saracuta ... era si culmea sa scape!
Asa ca "inapoi comanda". Vine mama maine si-l ia doar pe Cris (cu doi si unul bolnav zice ca nu se descurca ... cred ca e prea proaspata experienta cu doi pe cap ;)) si noi speram sa ne descurcam ... Boby zice ca face singur ca nu-i mult ... si eu zic ca merge ... mai vedem.
Eu va pup si va doresc o zi faina! Si multa, multa sanatate!!!!
Mamica de
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
mihagab spune:
Multumim pentru urari si pentru retzeta de tort, o sa intru sa vad ce si cum..nici mie nu-mi place sa ma complic prea mult,dar avand in vedere ca e o ocazie speciala,trebuie sa=i pregatesc ceva frumos si aratos ..
Irinusha,ai incercat cu batista bebelusului pentru Melisor?
Fetelor si Denisa e tare timida,daca e intrebata de vorba in magazin,pe strada sau oriunde altundeva de vreo persoana straina,intoarce spatele si se mai si uita urat..mi-a fost de cateva ori rusine si am incercat sa o fac sa inteleaga ce trebuie sa faca,dar ea,nu si nu..se repeta figura de fiecare data,la fel patzeam si la gradi cu educatoarea..cu copiii era in largul ei,cand vine vorba de adultzi,in schimb, nu vrea si pace..nu saluta pe nimeni decat cand e binedispusa..stiu ca trebuie sa am rabdaree,dar parca mi-e rusine,zau, ca pare lipsa de educatie..??
Nicoleta,sa aveti noroc cu casuta voastra,stiu ce inseamna ca nici noi nu o avem pe a noastra si e taaare rau..
Irinel sigur e o dereglare hormonala,nu trebuie sa te gandesti la altceva, vei vedea ca se rezolva cu un tratament medicamentos.
Sanatate tuturor,mamici si bbei!!
Gabriela si
Denisa (01.06.2004)
ralu spune:
Buna fetele!!!
Gabrila-bine ai venit!
Irinusha-felicitari pentru cei doi dintisori!!! Pentru Amelie, incearca sa-i scoti de cate ori poti mucisorii din nas ca sa nu ajunga la urechiusa. Si ideea mea este ca trebuie tinuta in casa cateva zile, la caldurica... si vei vedea ca o sa-i treaca!Pupici multi celor doi prichinduti ai tai.
Camelia-intr-adevar a luat bine in greutate!! Sebisor al tau este un scumpic. Are o personalitate foarte puternica...Pupici multi si lui si Stefaniei. Tu ce mai faci? Cum este cu oboseala? Reusesti sa faci fata?
Nicoleta-Bia o fi timida, dar si cand isi va da drumul... ca dovada deja gradinita o are la degetul mic. Apropo de pieteni mai mari: asa si Maria ..este prietena la catarama cu o fetita de la grupa mare. De unde si pana unde ... nu stiu. Un pupic mare pentru Bia ciocarlia!
Irinel-si eu ca si Irinusha, zic sa nu te ingrijorezi. Mai mult ca sigur este o dereglare hormonala. Eu iti tin pumnii sa vina bebe 2 mai repede decat te astepti!!!Pupici lui Danut!
Aluspupici multi fetitei tale dragalase si te asteptam cu cele doua liniute! Spor la traduceri!
Maria iar a inceput sa tuseasca. M-am cam saturat! Sper sa nu fie un semn de alergie. La noi in familie nimeni nu este alergic la nimic. O sa incerc sa-i cumpar o perna si o saltea antiacarieni sa vedem daca este asta. In camere noi avem mocheta si cred a intretine praful. Ba are o tuse seaca, ba are o tuse productiva. Deci nu stiu ce este. Aveti vreo idee. Daca este alergica ar trebui sa tuseasca doar noaptea? Problema este ca noaptea tuseste spre dimineata si cel mai mult tuseste in timpul zilei. Cam cum ar racai-o in gat. De multe ori imi spune ca o doare gatul (cateodata imi spune ca o doare stomacul si arata tot la gat).
Cam atat despre noi...
Va pupam mult!
vanessa ionescu spune:
Irinusha, acum am citit
in primul rand ideea e daca in zona e si altceva decat camp. si ma refer la depozite, spatii industriale, etc....
in al doilea rand poate daca iei legatura cu firme de imobiliare (poti si pe net). ei te pot lamurii. cu agricultura nu faci nimic. pentru o firma mare e putin teren iar cei mici nu mai razbesc din cauza costurilor si a secetei. tot spre imobiliare-industrie ar trebui sa te orientezi. daca zona e extinsa si se fac case in zona se poate scoate sin extravilan si introduce in intravilan (repet, depinde de zona si de ce se face si se vrea pe acolo..) dupa care se pot face o groaza de lucruri. eu de ex umblu dupa teren/vila in mogosoaia. din extravilan s-a facut totul intravilan, s-a parcelat si se construiesc in draci mini cartiere de vile. e de vazut. daca merita poti astepta cativa ani si poti face o treaba buna.stiu ca si ploierstiul se extinde rau..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100