Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa Asa eram si eu cu sora mea mai mare. Dar acum suntem cele mai bune prietene. Ai sa vezi ca odata cu varsta se vor potoli si vor rade cand isi vor aminti aceste momente. Tie iti doresc iasa multa putere si nervi de otel ca sa ii suporti pana atunci.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Fetelor, Carmen.. acum am citit tot.
Eu nu am cerut nici un sfat nimanui!! Prima data de sf. Mihai v-am povestit cum ne-am "distrat" noi iar de sf Andrei i-am raspuns Nicoletei (Parca). Si oricum la noi era rasu-plansu. Adica, situatia nu este nici disperata si nici atat de trista pe cat ati perceput-o. Am 2 draci care se iubesc dar si se bat de cate ori au ocazia. Nici unul nu este dezavantajat. Iar eu i-am tratat tot timpul egal. Daca l-am pedepsit pe unul sau l-am certat intotdeauna a fost si celalalt pedepsit sau certat mai mult sau mai putin, in functie de greseala dar au fost tratati egal. mi-am impartit timpul in mod egal intre amandoi si numai eu stiu cat de greu a fost uneori. eu v-am dat un ex din ceea ce se intampla la noi si era mai mult de distractie decat de plans. pot sa va povestesc o groaza de situatii in care e invers, Cata fiind cel care este dezavantajat in favoarea lui Andu. Dar chiar daca repet, incercam sa pastram un echilibru si de cele mai multe ori iese. si la noi exista pedepse de alt gen, dar exista. cam rar e adevarat dar exista...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Vanesa, o ptr. o mamica buna!
Io am citit prin carti ca nu trebuie sa te bagi cand fratii se cearta/bat (bine, nu stai pasiva cand se lasa cu sange ;)) ... io cica asa vreau sa fac ... mai vorbim peste cateva luni! ;)
Si ptr. ca am uitat data trecuta: multumesc ptr. raspuns!

Am vazut o frumusete mica de o lunisoara :) ... Cami, sa-ti traiasca mica crestina! Sa fie sanatoasa si fericita! N-am stiut ca ati facut botezul ...
TE asteteptam cu vesti despre banditii mici!

Nico, ai fost rasfatata nu gluma!

Irinel, pupici lui Danut! Nu dispera, va aparea si mica minune! :)

Multumim de aprecieri! :) Cel auriu nu-i Mos Craciun, e Mos Nicolae (Nikolaus) si e mereu auriu. Si am reusit sa-l fac pe Cris sa mearga la el - de cand l-am speriat cu Opa in costum de Mos Craciun ii e frica :) - si era tare incantat ca a primit ciocolata de la Mosu' :)
Mie una nu-mi place iarna, dar luna asta o ador ... imi plac pregatirile, mirosul de brad si de fursecuri ... chiar azi ma apuc de primele cu Crisulica :).
Doar ca de data asta ma enerveaza cartoanele ... cred ca ati vazut cum e la noi in sufragerie ... sper ca rezolvam ca nu-mi place deloc!
Va pupic si va doresc o saptamana faina!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, io n-am remarcat cartoanele, in schimb, am remarcat culoarea verde a peretelui. Imi place! Si peretele de langa e alb? Ma intereseaza si pe mine...ai 2 pereti verzi, 2 albi?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

mephala, noi am vopsit in sufragerie nuante de maro; doi pereti bej (aia pe care cade lumina de la soare, ziua), un perete maro mai inchis si altu' si mai inchis (asta face si un fel de "V" obtuz. in alte cuvinte, avem mai mult de 4 pereti la camera aia (e camera din mijlocul casei, care are legatura cu holul de la intrare, cu coridoru' ce duce la camerele fetelor, cu coridoru' ce duce la camera de oaspeti, cu bucataria si terasa.
e foarte sic pe-aici sa-ti vopsesti peretii dintr-o singura camera in mai multe nuante ale unei culori sau chiar doua culori contrastante.
io tot vreau sa vopsesc toate usile maro inchis, nu stiu cind o s-apuc.

irinusha, a, da, mosu' niculaie, chiar, ioi, luda-s.... . nici io n-am vazut cartoanele de care te plingi

irinel, un pupic si-o floricica pentru mamica dulce

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

vanessa, sorry pt discutie. e rezultatul a ceea ce vazusem eu dupa ultimele 2 peripetii cu tortul. fiecare mama isi creste cum stie ea mai bine copiii si sunt convinsa ca tu stii cel mai bine cum sa ii impaci. scuze inca o data. cu toate astea, consider ca nu am judecat pe nimeni si nu accept sa fiu judecata.

v-am vazut copilasii si sunt adorabili.
Cami, e dulce rau printesa, iar hainutele sunt tare frumoase.
Monica, tu stii ca eu sunt indragostita de fetele tale. Hai ca nu mai e asa mult si vine Mosul si la tine cu o calatorie si vacanta acasa.
Irinusha, asa cum ai vazut , eu nici nu am remarcat cutiile, ci doar copiii frumosi. uite ca nu stiam ca Mos Nicolae e auriu. Aici nu exista Mos Nicolae.
Nico, super aniversare.

Pupici la toate fetele si la toti piticii multa sanatate si multe cadouri de la Mos Nicolae,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Monet, multumesc de sugestii.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am gasit si eu timp sa va scriu. La noi nimic nou, doar ca Julia este de jos bolnawa, ia facut 3 zile febra pana la 39 de grade. Copilul meu fara sa fie rugat se culca noaptea, dar nu ma mir, febra face pe ale sale. Acum este mai bine dar mai tuseste, trebuie sa stam acasa. Nu stiu daca v-am spus dar intr-o zi dupa baie cand a stergeam imi spune " MAMI ESTI IUBITA CA UN OM" , nu stiu ce a vrut sa zica dar a fost tare haios. Acum ma astept sa faca si variciela,joi am stat cu fiul unei prietene mele, ca dupa cateva ore sa ma sune ca are variciele, cie ciudat ca sora lui nu are, poate nu o sa aiba, pe moment nu are, deci Julia daca va avea chiar de sarbatori . Eu cu traducerile, acum traduc "TEMPLELE RAMANE DIN DACI", pentru cineva care face magistratul, foarte interesanta cartea.
Fetelor am i intrebare, voi tot aveti probleme cu luatul medicamentelor? De pilda EURESPAL adevarul este ca are un gust oribil si din pacate nu il pot da ca imediat vomita, acum nu prea mai vrea sa ia si nici siropurile dulci deci trebuie sa-i dau cu sucul de zmeura spunand ca ii dau vitamine. Sper s-i treaca in curand.
Cel mai rau ca s-ar putea sa nu fie la gradi cand va veni Sf. Niculae. Soeram sa se faca bine.

Vanessa- sunt sigura ca sunteti parinti buni si pe amandoi ii iubiti la fel. Si eu am auzit ca daca se bat doi frati intre ei trebuie lasa-ti si doar intervenind cand bataia iese de sub control, dar cartile sunt una, iar parinti alta, ei faccum cred mai bine. Pupici la nezdravani tai.

Cami- ai o dulceata de fata, sa-ti traiasca!!! ingerasului mic.

Fetelor imi pare rau ca nu va raspund la toate, dar ma apuc din nou de tradus, am mult si trebuie pana pe 31 decembrie. sa predau. la toate.

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

o, alus, sa se faca repede bine Julia!

"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

poze noi cu albastrelele mele!

www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"

Mergi la inceput