Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Irinusa Mey, cu asa frumusete de copii faci abstactie de ce mai e in jurul lor. Deci nici eu nu am remarcat cartoanele.

Carmen Si noi am zugravit in doua culori camera. Galben deschis pe peretii incarcati de mobila pentru a da zenzatia de spatiu, orange deschis peterii mai liberi, si pentru ca Biei i-am pus stelute pe tavan, l-am facut un bleu deschis. La cat e de mica camera si la cata mobila avem in ea iti da o senzatie placuta si te simti liber.

Alus Sanatate Juliei si spor la tradus. Dar Mosul poate vani si acasa.

Aseara Bia a dormit foarte prost, s-a plans ca o doare piciorul, ca nu poate sa respire. Dimineata s-a trezit maraita si m-a rugat sa nu o duc la gradi ca ii este rau si o doare capul. A facut si o surpriza in olita, caca apa, asa ca nu am dus-o. Io am profitat de ocazie si am fost la cumparaturi sa iau cadouri de mosi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fiecare cu ce il doare. Inisa acum are dureri de picior si toate analizele inclusiv radiografia este buna.Nu mai inteleg nimic.Diana tu ce zici? Unde o mai caut?

Anacami sa iti traiasca crestina mica. Este o gogosica mica si sunt sigura ca Sebi o adora.

Tnicoleta La multi ani cu intaziere si multa sanatate lui Bia.

Irinusha frumoasa familie.

Monet eu n am reusit sa vad pozele, o sa mai incerc si a casa

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Laureta, Eric de mai bine de juma de an se scoala noaptea din somn si se plange ca il doare piciorul si vrea masaj. la inceput si eu m-am speriat, am facut radiografii, analize de sange, iar in final m-am convins ca sunt dureri de crestere. la unii copii apar mai repede. Adevarul e ca Eric are acum 107 cm, deci e fff inalt pt varsta lui. Asa ca am inceput sa-i dau calciu 500 mg pe zi si vad ca vreo 2 luni nu s-a mai sculat plangand de picior, dar acum 2 seri iar s-a sculat. Ia vezi tu cat a crescut in inaltime Inisa si vezi sa nu fie vorba de aceleasi dureri de crestere. Eu insa i-as face si analize de sange, ca se stie ca leucemia, cancerul debuteaza cateodata cu dureri de picioare. Doamne fereste, dar mai bine sa fii sigura. daca analizele sunt bune, asta e, or sa fie tare inalti. Adevarule ca si voi sunteti inalti, deci ar avea cu cine semana. A, si am mai folosit unguentul cu arnica de la urgo.
Sanatate multa,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, imi pare rau pentru Inisa.

A propos de inaltime, l-am masurat si eu pe Iustin: are 105 cm si 19.3 kg.
Ai vostri cum se prezinta?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Carmen Inisa are calciu 10.6 in loc de 10.04 deci nu cred ca problema este la calciu.Doctorita zicea ceva de congestie musculara.La os si ligamente nu s-a vazut nici o modificare.
In leg cu durerile de crestere citeam ca dr Jianu nu le recunoaste.

Mephala, Inisa are 104 cm si 16 kg.

Noapte buna la copilasi si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Laureta am citit ca in perioada de crestere, copiii au nevoie de minim 500 mg calciu zinic si chiar daca se fac depozite de calciu, se consuma cand ei nu si-au consumat ratia minima, sper ca ma intelegi. Nu stiu ce reconosc si ce nu recunosc alti medici, stiu ca am auzit multe mamici spunand de dureri de crestere. Apar de obicei in jur de 4-5 ani, dar apar si mai devreme. N-or recunoaste durerile de crestere asa cum nici un medic nu recunoaste ca un copil POATE face febra si diaree de la dinti. Acum sa fim seriosi, ca multi pitici de la noi din grupa au facut asa ceva in perioada eruptiilor dentare, iar medicii spun ca nu se poate. asa ca eu nu prea stiu ce sa zic...la Eric durerile nu au fost doa 1-2 zile, s-a sculat multe luni noaptea din somn de durere, deci chiar erau dureri daca il sculau din somn...au disparut dupa ce am inceput sa-i dau calciu. nici la noi la radiografie nu aparea nimic, totul arata normal. eu zic sa vezi cum se prezinta Inisa perioada urmatoare si daca durerile continua, incearca 1-2 saptamani sa-i dai calciu 500 mg zilnic (de cantitate mi-a zis un medic pediatru din RO! deci uite ca unii cred in dureri de crestere) pt 2 saptamani. Vezi si tu daca dispar, nu are ce sa-i faca rau 2 saptamani de calciu.

Eric are 107 cm si 18 kg.

sanatate multa,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am vazut poze frumoase..

Cami, sa-ti traiasca mica crestinuta! Sa va traiasca sanatoasa! Tare frumoase hainute a avut!

Irinusha, aveti paturica si calut gonflabil ca si ale noastre. Hi, hi, ma tot uitam sa vad daca seamana ca n-am observat cartoanele...

Mona, doua minunatii frumoase... De fapt frumoasele tale sunt vinovate ca mi-am dorit asa mult o fetita la a doua sarcina...

Laureta, pupici Inisei... Cum a avut scarlatina, primul gand e un reumatism articular acut. Medicii ce spun? Analize sa inteleg si cele de laborator? ASLO? Genunchiul e si umflat sau doar o doare?

Irinel, pupam mamicuta dulce de Danut si tin pumnii stransi sa vina fie cu ochisori cat mai repede... Cadou de Craciun, ar fii minunat, nu? Kilogramele merg ele jos, o sa vezi. Cu putin efort... Patinaj spui? Si Vasile se gandeste serios la asta... Sa mearga cu Vladut la patinoar.

Am primit acasa o poezioara ptr Vladut s-o invete ptr serbare. Are 10 versuri si nu mi se pare deloc usoara... Azi m-am chinuit cu el dar n-am prea avut spor, nu stiu daca reusim in 2 saptamani... No, asta e, daca reusim bine, daca nu are timp sa tot invete poezii.

No, va pupam si noapte buna!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Inisei pe piciorus. Si eu am avut astfel de dureri, ma dureau incheieturile de la picioare, maini. Cand o doare invelestei locul cu un prosop cald o ajuta sa se calmeze.

Carmen Bia are 106 cm si 15 kg

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

La multi ani Oana_mm !

Ma tot gandesc sa repet analizele, ma doare sufletul pentru Inisu dar cred ca le voi repeta.

Diana, la analize ASLO este 3 deci foarte bine.Si eu ma gandeam la reumatism, moldamin etc etc, dar dupa rezultat...
Si nu o doare genuchiul ci coapsa. Nu este umflat nimic, nu are vanataie, nu e rosu, n are nimic vizibil. Si ce am observat i doare cand merge sau cand face ceva si nu cand sta.
Bafta la invatat poezia.La noi Inisa a invatat cel mai bine cu mamaia.Cu mine se alinta si se joaca

Carmen, nu o sa i dau calciu fiind ca nici doctorita nu ne a recomandat si nici nu cred ca are nevoie dupa analize.Ea papa bine lapte, unt, iaurt plus din cand in cand multivitamine care au si calciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fete dragi! Pupici la pitici!

Sarut-mana de aprecieri din nou! Sunteti niste dulci! Io una vad numai cartoane ;)

Mephala, da suntem prazulii :) Peretele cu usa de intrare si peretele cu balconul sunt albi si ceilalti doi verzi. Efectul o sa fie mai misto cand vom avea si mobila, ea fiind alba. Eu una asa m-am gandit, ca armoneaza frumos alb cu verde. Mai vedem ce-o sa iasa. Canapelele raman (ca asa imi plac, cu toate ca la una e cam dusa pielea ... dar sunt indragostita de ele), ne-am luat scaune noi tot negre ... masa patrata sa nu mai ocupe asa mult loc ... ei, visez la ele pana or aparea ...
La noi toate camerele sunt colorate, dar mai bine si cu pereti albi, par mai sofisticate si mai mari ... si neaparat tavanul sa fie alb (Nico, noi l-am avut si pe asta vopsit si ni s-a parut camera mai mica). M-am plictisit de la ai mei sa vad peste tot alb, parca sunt la spital ... de aceea ne facem de cap ;)
Boby a vrut rosu inchis cu alb, dar mi s-a parut prea de tot ... si mi-am impus ideea. Dar i-am promis ca data urmatoare asa facem :)

Laureta, pupici Inisei. Si eu auzisem de dureri de crestere. Tin pumnii sa fie doar asta.

Carmen, cum mai e Eric?

M-ati facut curioasa, musai sa-l masor pe Cris ... de cantarit pot doar la ai mei, eu n-am cantar ... ca doar nu stau cu dusmanu'n casa!

Vroiam sa va scriu aici un mesaj lung despre rasfat si educatie, dar mai bine ma abtin. Doar atat, uitati-va in jur cata nenorocire poata sa fie si bucurati-va de copiii vostri sanatosi! Fetelor, am avut un noroc chior! ... noi, Boby cu nevasta-sa :), asa facem ... ne bucuram de norocul nostru si incercam sa le facem o copilarie cat se poate de frumoasa, cu rasfat, cu multa iubileala, cu jucarii cu carul (sau barem cat ne permitem :)) si cu o educatie cu vorba buna ... recunosc ca mai gresim, dar cand copilul a uitat ca a fost certat, pe noi tot ne mai rod mustrarile de constiinta, asa ca incercam sa ne abtinem si sa nu ne mai lasam nervii pe ei (ptr. ca am observat ca asta facem!).
Daca reusim sa facem din ei oameni buni, cu respect si bun simt, politicosi si cu o curiozitate sanatoasa ptr. carte, atunci am fost parinti buni. Parerea noastra!
Si tot lung a iesit ... sorry! :)

Schimb capitolul!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput