Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
m_monique spune:
quote:
Originally posted by flore26
cu taticu mami si taticu mamiMa duc sa dau foc la butoi......si sa dorm.
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
vad ca seamana si cu tine si cu sotul tau.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:eu ii dau sa suga seara, adoarme la san si apoi il mut la el in pat, sa mai bag si eu un ochi pe forum..una alta...de la prima trezire ramane cu mine in pat. aseara a fost la 4 jumate. uite ca nici nu m am mai gandit sa l mut si dupa...o sa incerc. te tin la curent (a, dupa ce 2 nonpti mi a plans in somn rau de tot...i am dat iar chamomilla si l am culcat mult mai dezbracat -la noi iar sunt vreo 24gr in casa- se pare ca i a priit...)
Originally posted by flore26
DIANOCICA frumos foc dmic, si are un zambet de te da pe spate. Tot cu tine doarme? Si Alessia cu mine . Ai mai incercat sa/l pui in patut...ca eu as incerca, nu de alta, dar vine frigu, si Nicu doarme pe jos
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
si al meu se trezeste tot pe la 4. ii dau sa suga, iar apoi il mut in patut. daca nu adoarme ii fac lapte praf si il dau in patut. de obicei dupa biberon mai sta vreo 10 minute si se culca singur.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
a_deju spune:
daca va era dor de motan, ca tot l-am prins in forma in seara asta :)) printre diverse fete-fete, o sa vedeti si la ce ne foloseste noua premergatorul... face toti banii :)))) (in caz ca nu se intelege f exact ce face dansul cu cuburile acolo, va iesplica je: stiti ca chilotii aia de la mergator au doua gaurele pentru, si anume, picioare... ei, mister motanila vara cu precizie cuburile si mingiutele pe-acolo... pe care ulterior le aduna de pe dedesubt, si-o ia de la capat :))) )
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
madaluta spune:
dia: nu e singurul medic care ne spune de rahitismul lui. Pe la 4 luni am mai facut o cura de 5 pic de vigantol, acum iarasi...Dintisori avem doi, problema e k ei au aparut la 7 luni si de atunci( 3,5 luni) nici vorba sa mai apara vreunul.incercam sa nu ne impacientam din cauza asta prea mult si sa facem schema de tratament prescrisaadica 6 sapt cate 5 picde vigantol, 4 sapt cate 3 si apoi revenim la 2. in tot acest timp luam si fier haussman 5 pic si cate o pastiluta de Ca lactic.
flore: multumim de incurajari....sper sa ai dreptate.
danutz: bona vine, cum sa nu, dar numai 5-6 ore pe zi...restul, pana la 24 ma sperie...
adejumotan asa zambaret de mult n-am mai vazut.Poate intr-o zi ne vedem si live.
Totusi jocul lui cu premergatorul e pasnic si inteligent. Noi vrem sa-l escaladam, sau sa-l cercetam pe dedesubt...Azi chiar incerca sa se urce in el, desi niciodata nu a vrut sa stea acolo...
Madalina 10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
SITE FULGULETI,
Mirona spune:
quote:
Originally posted by madaluta
dia: nu e singurul medic care ne spune de rahitismul lui. Pe la 4 luni am mai facut o cura de 5 pic de vigantol, acum iarasi...Dintisori avem doi, problema e k ei au aparut la 7 luni si de atunci( 3,5 luni) nici vorba sa mai apara vreunul.incercam sa nu ne impacientam din cauza asta prea mult si sa facem schema de tratament prescrisaadica 6 sapt cate 5 picde vigantol, 4 sapt cate 3 si apoi revenim la 2. in tot acest timp luam si fier haussman 5 pic si cate o pastiluta de Ca lactic.
si noua ne-au iesit 2 dintisori la 7 luni si respectiv 7.5 luni si de atunci NIKA - dar asta nu e semn de rahitism. nici un medic dintre cei care au vazuto pe Kara nu ne-a spus de asa ceva. din tot ce ai descris tu pe acolo - singura faza de rahitism mi se pare cea cu sternul. faceti tratamentul - insa sfatul meu este sa mai cereti o parere. Am si eu in vecini o fetita cu "gaura in piept" - in afara de mai multe picaturi de vifantol si fier altceva nu i-au spus - se poate corecta asta ... in timp. si sper sa nu fie vb de rahitism.
EDITEZ:
am gasit doua link-uri cu semne ae rahitismului - nu gasesc niciunde sa scrie de lipsa dintilor la aceasta varsta. Doar schimbarea ordinii de aparitie a dintilor. Uite www.profamilia.ro/print.asp?path=/familia.asp?medicina=3" target="_blank">aici si www.romedic.ro/boli/Rahitismul_0516/Semne_si_simptome_0969.html" target="_blank">aici.
Miro
Teutz spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor de ieri de azi si de maine!
Anca de Auras
Antonia de Saryta
Elisabetha Maria de Cleomoni
David de Dolores
Mark de Alexandra
Daniel de Dbunny
Noi suntem bine, in general. Mai sunt ceva muci, dar ii dovedim noi pana la urma. Cezar e in concediu si petrecem cat mai mult timp impreuna, din cauza asta mai sunt zile cand nu apuc sa intru pe forum. Ma gandesc la voi, insa, in fiecare zi.
Citesc si eu din urma si revin cu raspunsuri pe unde stiu.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
desiree spune:
primii pasi ai lui Octavian
scuzati calitatea imaginilor filmuletul a fost facut cu telefonul mobil...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
desiree spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by madaluta
si noua ne-au iesit 2 dintisori la 7 luni si respectiv 7.5 luni si de atunci NIKA - dar asta nu e semn de rahitism. nici un medic dintre cei care au vazuto pe Kara nu ne-a spus de asa ceva. din tot ce ai descris tu pe acolo - singura faza de rahitism mi se pare cea cu sternul. faceti tratamentul - insa sfatul meu este sa mai cereti o parere. Am si eu in vecini o fetita cu "gaura in piept" - in afara de mai multe picaturi de vifantol si fier altceva nu i-au spus - se poate corecta asta ... in timp. si sper sa nu fie vb de rahitism.
EDITEZ:
am gasit doua link-uri cu semne ae rahitismului - nu gasesc niciunde sa scrie de lipsa dintilor la aceasta varsta. Doar schimbarea ordinii de aparitie a din#355;ilor. Uite www.profamilia.ro/print.asp?path=/familia.asp?medicina=3" target="_blank">aici si www.romedic.ro/boli/Rahitismul_0516/Semne_si_simptome_0969.html" target="_blank">http://www.romedic.ro/boli/Rahitismul_0516/Semne_si_simptome_0969.htmlaici[/url.
Miro
noi am avut primul dintisor la 9 luni
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
m_monique spune:
madaluta mie nu mi se pare crestere lenta in inaltime. andrei s-a nascut cu 56 cm si acum are 72, ca de 2 luni nu a mai luat deloc in inaltime. si deasemenea are fontanela mai mare. dr. mi-a spus ca fontanela se va inchide pana la 1 an si jumatate. fontanela e mai mare pt ca el e un copil mai mare. acum are 11 kg.
vazut si poze cu una bucata motan istet.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Donia spune:
danutz, ce mi-au placut pozele! Si povestile, astept si episoadele urmatoare. Ce interesant oraselul alb-albastru...
Cum ti s-a parut conditia femeii acolo?
a_deju, ce motan fericit! Cu o limba de un cot
Am uitat sa-ti multumesc pentru continuarea povestii cu patutul... si pentru happy end , ca in fine se bucura cineva de bietul patut.
desiree, dar merge bine Octavian!
Ktrinel, chiar am vrut sa iti zic: Sarmale! Mie mi-e o lene...! Dar daca imi dai tu curaj... imi dai?
Noi am fost in parc, a fost atat de bine ca imi venea sa ma tavalesc in iarba! Dar tot nu m-am abtinut pana la capat, asa ca macar mi-am dat papucii jos si am mers desculta prin iarba.
Mai pe seara pun si ceva poze, Cristi s-a simtit si el la fel de bine, ba ar fi si mancat iarba Mai stau acasa vreo 10 minute si mergem dupa Roxana la scoala, poate ne mai jucam si cu ea in parc putin, ca de maine se cam strica vremea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.