Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Sa intru in butoi sa scot fetele de acolo, sa nu intru, sa muncesc sau sa nu muncesc.... tare zapacita sint astazi si fara chef de munca
Cristinel, haide trezirea!!!!!
Marani, du-te la doctor sa vezi ce este; la Luca are s-a inasprit pielea pe picioare... dar la el a fost pus diagnostiscul de DA... eu dau cu crema seara dupa baitza si acum si pe fatza de cand cu vremea rea... astept poze!!!
M-a sunat sefu'... fugit!!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by flore26

DIANOCICA frumos foc dmic, si are un zambet de te da pe spate. Tot cu tine doarme? Si Alessia cu mine . Ai mai incercat sa/l pui in patut...ca eu as incerca, nu de alta, dar vine frigu, si Nicu doarme pe jos
eu ii dau sa suga seara, adoarme la san si apoi il mut la el in pat, sa mai bag si eu un ochi pe forum..una alta...de la prima trezire ramane cu mine in pat. aseara a fost la 4 jumate. uite ca nici nu m am mai gandit sa l mut si dupa...o sa incerc. te tin la curent (a, dupa ce 2 nonpti mi a plans in somn rau de tot...i am dat iar chamomilla si l am culcat mult mai dezbracat -la noi iar sunt vreo 24gr in casa- se pare ca i a priit...)

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Speram k de azi mesajele noastre sa fie mai optimiste si numai cu vesti bune. Atat eu cat si darius suntem bine( sa nu vorbesc intr-un ceas rau), numai k o sa va rugam sa luati toate butoaiele de pe-aici sa nu picam si noi in vreunul la sfarsitul saptamnii, cand tati va pleca pt 1,5 luni...In ultimul timp(3 luni) a fost foarte ocupat si venea seara tarziu, dar macar venea...acum,atata timp nu il vom mai vedea.Ma bucur insa k eu ma simt mai bine, deci pot sa am grija mult mai bine de naparstoc decat am avuut in ultimul timp..

Dia : semnele de rahitism evidente la darius sunt
-osul sternului mai pronuntat
- incheieturile mainii mai ingrosate
-intarzierea aparitiei dintilor
-crestere lenta in inaltime( s-a nascut cu 53 cm si acum are doar 75)
-fontanela destul de deschisa

dandusa: am citit pe undeva de Crinuta si cei doi fratiori ai ei...Te-ai razgandit? nu mai vrei doua fetite si un baietel???

Pana: darius nici n-ar adormi fara perne.dar el nu doarme pe o perna k tot omul.Ii trebuie multe si se tranteste pe ele adormind intr-un final pe una.dar nu doar cu capul, ci cu totul e calare pe acea perna...

ralumat: felictari pentru reusita si mai ales pentru nota!cand aveai timp si de cursuri si de invatat??

Desiree, mirona: wow..felicitari pt mersul in picioruse...super... invatati-ne si pe noi secretul...

Daphna: eu ii dau suc de portocale dupa masa de pranz. Nu i-am dat foarte mult, dar de cand cu virozele astea am zis sa incerc sa ii mai cresc imunitatea. la inceput ii amestecam sucul din jumate de portocala cu banana de dimineata caci ma gandeam k n-o sa-l bea k e acru. Am descoperit apoi k il bea cu placere, dar sa nu fie mai mult de 50 ml.Asa k ne limitam la o portocala la 2 zile.

multa sanatate fulguletilor bolnavi!
intrebare:
Folositi sau veti folosi creme de fatza pt bb in perioada frigului?( cand ii scoateti afara, bineinteles)Daca da, de care?

Madalina 10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by madaluta
Dia : semnele de rahitism evidente la darius sunt
-osul sternului mai pronuntat
- incheieturile mainii mai ingrosate
-intarzierea aparitiei dintilor
-crestere lenta in inaltime( s-a nascut cu 53 cm si acum are doar 75)
-fontanela destul de deschisa

intrebare:
Folositi sau veti folosi creme de fatza pt bb in perioada frigului?( cand ii scoateti afara, bineinteles)Daca da, de care?

Madalina 10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

madaluta, nu mi se pare o crestere lenta in inaltime, atata ar trebui sa aiba la varsta asta.... si dintii? nu are nici unul? cica aparitia tarzie a dintilor nu are absolut nici o legatura cu rahitismul... e iar un mit de la noi din tara... ca si mie pediatra mi-a zis ca nu e ok oana ca la 9 luni nu avea nici un dintisor (la 10 luni fix i-au iesit 2 dinti), ca ar putea fi semn de rahitism ... desi alte semne nu avea, nu avea nici margelele alea la maini, nici altceva... si m-a panicat aiurea, ca m-am interesat in dreapta si in stanga, si toti mi-au zis ca ultimele studii arata ca nu exista legatura intre aparitia tarzie a dintilor si rahitism ... dar dc la voi mai e si osul strenului pronuntat si margelele la incheieturile mainilor, asa o fi. ... si ii dai mai multa vitamina D?

crema de fata folosesc pe timp de iarna cold cream de la mustela, am folosit-o si iarna trecuta si a fost ok

am citit ca ramaneti singurei... sper ca bona mai vine, da? tinem pumnii sa treaca repede timpul

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

salutare.
multam de strigari , suntem bine, numa' io tat in butoi. pacat ca nu e alcoale pi aici..

noutati?
avem 2 grade, duminica a nins, azi dimineata ne-am holbat incantate la veverita care imi halea semintele de dovleac de pe terasa, se preconizeaza scumpirea curentului, s-a ars un bec pe hol...am mancat ieri peste. mniami a spus shefa. al ei tata s-a cutremurat scarbit si s-a refugiat in frigider in cautarea unui aliment comestibil..

miercuri ma duc iar la dosarele criminale, si imi e rau de acum, ca stiu ce ma asteapta de data asta...
e absolut ingrozitor ce se intampla pe lume..

ma intorc cand poc. ca amu nu-mi arde de nika.

noroc cu beoaca ca imi rade fara dinti (hop piticul! river dance la mine pe creier )si ma pupa cu gura deschisa de parca acusi ma inghite.

am editat. no.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Hello CHINICO si WELCOME BACK!!!

Crema de fata folosim de la Mustela. MADALUTA , e greu singura, dar sunt sigura ca o sa te descurci

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Prezent la apel pt mamicile care sau gandit la noi

Suntem bine cam mahmure dupa cheful de ieri dupa amiaza a fost ziua cumnatei si tare am mai chefuit Antonia se baga si ea la dans printre picioarele noastre ce bine e sa te mai si distrezi

Antonia are vreo 3 ore de cand doarme nu-mi vine sa cred

Ca tot vb de creme pt iarna si Antoniei parca i sau inasptit putin obrajii folosim A-derma sau Sanosan

raspund din ce imi amintesc

Danita-imi pare tare rau pt prietena ta ,D-zeu sa o odihneasca in pace

Adinazot-ce bine seamana Alessia cu tine

Desiree-felicitari pt primii pasi

Flore-mie mi se pare ca seamana cu amandoi deci date jos de pe marginea butoiului

Mirona-wow ce frumos merge Karina bravo

Avdanaarhire-asteptam pozele,unde ai disparut

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani cu sanatate pentru Victor de acs si David de dolores!

acs, nu, nu, concluzia e ca nu s-a dovedit ca aluminiul e vinovat de aparitia Alzheimerului, deci foliile de aluminiu sunt OK. Si chiar daca ar fi vreo problema cu aluminiul, cel mai periculos ar fi cel pe care il bem, mancam, absorbim prin piele din cosmeticale. Dar cercetatorii isi indreapta acum atentia catre studierea altor cauze posibile, pentru ca asta cu aluminiul nu e valabila.

danita, imi pare rau Saraca fetita!

m_monique, imi pare rau ca si tu esti trista... nu-i usor cand se duce cineva...

danutz, bine ai revenit! Eu nu ma prea vad vizitand Marocul in urmatorii... 30 de ani, asa ca povestile tale vor fi sorbite cu nesat!

asiza, sa ai o nepotica sanatoasa si sa-i mearga bine toata viata!

ruxandra, sanatate cat mai rapid! Nu e vina mea , eu inca ma tin bine de viroza mea, n-am de dat la altii
Da, da, si eu remarcasem exercitiile Mironei...
Ce locatie noua la dandusa? Daca e mai departe de tine inseamna ca e mai aproape de mine?

Dia, da, am vazut cum despacheta Oana valiza lui tata

bebinuta, sunt mai bine, multumesc Am o stare generala mai buna, ma mai ustura gatul, tusesc putin, dar sunt pe drumul cel bun.
Pana acum doar Roxana a scapat de boli, acum vreo 2-3 ani n-as fi zis ca vom trai si clipa asta!

flore "Doarme Nicu pe jos, pentru ca avem o camera, un pat, si in pat dorm printesele" - doua chestii vreau sa-ti spun.
Una: cand stateam in garsoniera a ajuns si sotul meu sa doarma pe jos si i-am luat o saltea pe care ziua o tineam dupa perdea si noaptea dormea boiereste pe ea...
Doi: ma jucam cu Roxana, ea impartea rolurile: ea era Printesa, eu Regina, iar sotul... vizitiul De unde el spera sa fie regele, normal... asa il vad si pe Nicu, saracul
"Ma duc sa dau foc la butoi......si sa dorm." Desteapta fata!

marani, bine ati revenit... de ce fugiti iar?
Maaaama, ce de zapada!
Dupa cum o povestesti tu pe bubamara eu cred ca ar cam fi de vina eruptiile dentare. Dar fii cu ochii pe ea si cand o vezi maraita si indispusa pune-i si termometrul.
Cu pielea nu stiu ce sa-ti spun... vad ca te lamuresc fetele mai bine.

Yagmur, prezent! Prin reprezentanti... ca pe junior l-am culcat din nou.
Inseamna ca iarna faceti cald in container, beti vin fiert si spuneti povesti la gura sobei?

madaluta, ce bine ca te simti mai bine! Doamne ajuta sa fie tot asa!
Eu voi folosi Vaselina pentru fata copiilor la iarna.

chinico, uite si reportajul mult asteptat de pe fundul butoiului! Fara alcoale, huh? Trist... Si s-a mai ars si becul ala... te inteleg, nu e nevoie sa spui mai mult!
De la dosarele cremenale ti se trage tie?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salutare!
Am mai citit ceva din urma,
imi pare rau ca iar avem fulguleti bolnaviori (Dianarus, Dolores, nu stiu cum mai suportati voi!!!) Oanacat-nu zic decat ca-mi pare rau!
Madaluta, bine ca tu esti mai bine, nu inteleg, bona nu mai vine?
M-am mai dezmeticit putintel, Rares nu prezinta nici o noutate, dinti tot 6, ma-ma nu prea serveste, de mers inca nu...dar se tine pe piciorele binisor acum si traverseaza spatiul dintre pat si masa si invers, mai bine zis se arunca cu manutele inainte pana se prinde de ceva...Felicitari fulguletior umblatori!
Aud ca niste fete sunt in niste butoaie...da-ti cep la butoaiele alea fetelor si haideti la o betie ceva...ca eu una nu am vazut alcool de vreo 11 zile incoace(deh...tara araba)...si sunt insetata rau!
Am apucat sa pun ceva poze, o sa pun cate putin in fiecare zi fiindca sunt foarte multe si nu apuc altfel. Ceva de genul cate un oras pe unde am umblat sau cate o regiune/zi...ca sa apuc sa va si povestesc cate ceva.
Aici puteti viziona Rabat-ul
Rabat-ul e capitala oficiala a Marocului, acolo sunt cartierele rezidentiale ale ambasadorilor, misiunilor economice, culturale, acolo au loc simpozioanele si expozitiile, acolo sunt cele mai bune scoli si facultati si acolo au palate toti bogatii orientului.Este primul din cele 4 orase imperiale ale Marocului (Rabat, Fes, Marrakech si Casablanca). E un oras minunat, curat ca lacrima, unde cea mai de vaza resedinta este, evident, Palatul Regal. Nu se viziteaza (nici unul din palatele Regelui nu se viziteaza),nici macar nu-l poti fotografia decat de la o distanta rezonabila. Idem si la fel Moscheea regala. Dar se viziteaza Turnul Hasan II (turn care are 4 fete sculptate diferit,Mausoleul unde e ingropat hasan II cu cei 2 fii ai lui, vechiul oras roman, fortareata ramasa de pe vremea maurilor- se numeste Caspah=oras fortificat. A fost construit de maurii care au fost alungati din Spania de sud si este superb. Este viu, adica acolo traiasc si azi oameni, casele sunt vopsite in alb-albastru, e plin de verdeata-singura concesie facuta civilizatiei e curentul electric.
Ce m-a impresionat: autostrada (Da, au asa ceva), curatenia, niste copii jucandu-se fara nici o grija in Caspah, turnul cu pricina care se vede din fiecare colt al orasului, gradinile de care au o grija deosebita.
Ce nu mi-a placut: nu exista treceri pentru pietoni, chemarea la rugaciune se aude din tot orasul (pe mine m-a terminat noaptea petrecuta acolo , nu am dormit deloc din cauza chemarilor la rugaciune-am nimerit in ultima perioada a Ramadam-ului), lipsa apei potabile(tre sa alergi sa cauti apa imbuteliata).
Cam atat pentru seara asta...ca tre sa alerg dupa Rares!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

incepe pauza...dar inainte...temele:

si eu auzisem (si sunt aproape convinsa) despre folia de Al,....DAR numai cand e supusa la temperaturi (atunci se produce o reactie, etc), nu asa...ca tii ceva in ea in frigider ....

miro, felicitari pt mers! de-acu ...sa va tineti..

legat de mersul fulguletilor...si din experienta mea, vazute si facute :))...LASATI-I SA CADA...atunci cand nu au teren periculos si cand sunteti in preajma, lasati-i sa cada....daca sariti sa ii ridicati mereu, nu vor capata incredere, ca sa nu mai zic fortza si tehnica de a se ridica....asa mi-a spus si medicul si din ce vad in jur, se confirma...si dupa ce cad si se ridica , intotdeauna: bravo!...e foarte periculos sa mearga dar sa nu stie sa cada...e la fel de important ca si mersul...cel mai bine e sa cada in fund. parerea mea.

marani, poate totusi incerci o crema. dar ,atentie, din ce stiu eu....nu dati cu creme hidratante la frig...ci doar grase...apa aia se raceste pe piele si nu face bine.creme hidratante, dupa ce intra in casa, dupa baie, etc.

flore, concluzia mea e ca tu semeni cu Nicu si Nicu cu tine :)))

dianocica, stiu cum e cu piciorul gros...noroc ca noi am inceput sa mergem vara si nu ne trebuia papuci ....apoi s-a subtiat piciorul:))

chinico, bine ai revenit! iar cu criminalele...brrrr...

ma duc sa inoportunez sala de mese cu niste sarmale....:)))

Mergi la inceput