Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
kikineata spune:
Sa traiesti Marani!
Scurt ca te grabesti:
1. nu e otita dc suge. Poate duce mana la ureche de somn asa fac bebeii sau capata mici ticuri care dispar in cateva sapt. Sara duce mana la ureche cand ii e somn. Poate fi otita dar doar externa adik i-a intrat apa, are un dop de ceara, ceva fire de praf.
2. La inceput vroiam sa intreb daca-s pe fata ca acu m-am prins Sara se inroseste si face pete rosii de la vant io credeam ca e DA dar nu cred ca e doar sensibila. Dupa ce ai explicat Ruxandrei unde-s localizate petele chiar inclin sa cred ca e DA sau altceva care a suparata, poate ceva alimentar ceva nou ai dat??? Si daca-s si aspre??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
dianocica spune:
marani alex (sexosu' ) are asa ceva. pe maini si cateva pe picioare. ii apar la frig/vant si trec...groaznic de greu. il deranjeaza tare apa calda pe ele, de fapt orice sch de temp. nu am descoperit pana acum cu ce trec. singurul lucru pe care il poate face e sa evite cat mai mult expunerea directa dara din mom in care ii apar pe maini ii apar si pe restul corpului. (are cateva locuri unde ii apar in mod constant. nu se raspandeste) incearca cu o crema dermocosmetica pt piele atipica. la noi a ost f buna stalatopia de la mustela dar e fff scumpa. multa, dar f scumpa. multa sanatate
ps. azi ma gandeam la voi ca au zis la tv vreo 0 grade in ceahlau...brrr
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
kikineata, ruxandra,io zic ca nu prea vedeti bine, alessia e bucatica rupta din ta-su,
Bre eu vaz tare bine, nici vulturu nu ma-ntrece.
Si da eu vad ca Alessia semana cu mamica ei; asa am vazut-o de cum a inceput sa nu mai fie bb mic si sa ia mutrita de domnisoara. Plus ca au acelasi aer, fragil si delicat. Culoarea ochilor si a parului o are de la tati; in rest e mami.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
flore26 spune:
De mai bine de jumatate de ora ma plimb pe marginea butoiului...sa cad, sa nu cad ...parca acum, citindu/va , nu/mi mai vine sa cad...
Am apasat gresit butonu...o sa pun cateva poze de exemplificare...in urmatorul mesaj, ca acum nu se incarca...
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
kikineata spune:
Ce Doamne iarta-ma cauti tu acolo?? Ia zi-mi?? Jos c-acus vin la tine!!!
quote:
Originally posted by flore26
De mai bine de jumatate de ora ma plimb pe marginea butoiului...sa cad, sa nu cad ...parca acum, citindu/va , nu/mi mai vine sa cad...
Am apasat gresit butonu...o sa pun cateva poze de exemplificare...in urmatorul mesaj, ca acum nu se incarca...
LUNA 11
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by marani
RUXANDRA, multumesc mult. Prima oara i-au iesit in iunie cand am fost pe munte, dupa o zi in care ii batu vantu-n plete cu 60-80 km/h. Doar pe fata atunci. Seara o scot afara si-i frig ce-i drept, are obrajii rosii si parca pielea crapata( buburuzata usor), pe brate are insa nu s-au inrosit...la pipait se simte, pe picioare de la gennchi in jos sunt rosii tare. Poate coincidenta sau nu, dar de vreo 3 sapt i-au aparut si tot cam de-atunci nu mai vrea sa faca baie cum o bag in apa plange, se incordeaza, efectiv sare din cadita. Si n-am schimbat nici locul, nici jucariile, temp camerei ok, a apei ok...Nu stiu ce are, mi-am zis ca poate e doar o faza dar acu ma gandesc ca poate o ustura pielea, ce zici? Ea a iubit apa din prima saptamana de viata, niciodata nu a facut mofturi. Crema de la Mustela o gasesc la farmacie? s-o dau pe tot corpul unde are petele?
Aha, deci partile inasprite nu apar numai in zonele expuse la intemperii. Ar putea fi o DA. Cremele de care ziceam sunt pt uns fata lui bb cand il scoti iarna afara pe ger, vant, ninsoare, blabla. Pt toti bb, nu neaparat pt cei cu DA.
Pt partile aspre de pe corp+fata => poti incerca Stelatopia (crema emolienta) tot de la Mustela. De uns bubamara toata la max 3 minute dupa baie; bb nu se freaca cu prosopul, ci se sterge usor. In caz de DA se recomanda ungerea de 2-3 ori/zi. Iar apa tb sa fie cat mai calduta->recisoara. Incearca, poate-i mai bine. Atentie si la sapun.
Grigore are DA.. si cand ne-am intors de la munte.. nu-s de ce am inceput sa-i pregatesc baia cu apa calda.. stupid mum ce fusei. Urla ca disperatu.. dupa cateva zile se prinse barbata-meu ca era din cauza apei. Asa c-am revenit la apa calaie, cum ii place boierimii sale.
edit: gama Mustela se gaseste numai in farmacii.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
flore26 spune:
cu mami si taticu mamiMa duc sa dau foc la butoi......si sa dorm.FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
flore26 spune:
quote:O caut pe chinico, sa vad ce mai face...
Originally posted by kikineata
Ce Doamne iarta-ma cauti tu acolo?? Ia zi-mi?? Jos c-acus vin la tine!!!quote:
Originally posted by flore26
LUNA 11
LUNA 11
kikineata spune:
Marani, dk esti cu bubamara dupa tine mai bine du-te cu ea la medic sa vada alea si n-o mai scoate cand e ff frig.
flore26 spune:
Si noi folosim Mustela Stelatopia...foarte buna pentru DA .Dintre toate produsele pe care le/am folosit asta mi s/a parut cea mai cea. Acum ca a venit frigul, neaparat dat cu crema pe fata, cum a spus Ruxandra.
Mai, eu nu intru asa de usor in butoi, dar ma mai plimb pe marginea lui sa studiez terenul, sa stiu cand oi cadea, ce conditii ma asteaptaFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11