Strumfi de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by armin23

multumesc!as vrea sa fac si album ,dar nu prea ma descurc![help

ti-am trimis un mail cu explicatii. sper sa te descurci.
tot din profil personal poti sa iti acivezi optiunea PM.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by nma

nici eu nu reusesc sa mulg mai mult de 50 si cred ca de vina e pompa. m-am hotarat sa-mi iau una electrica, dar astept salariul urmator caci e cam scumpa. o prietena avea una ca a mea dar si-a luat electrca si e foarte multumita. spunea ca in 5 minute a scos 70 ml.

Nico, multumesc frumos pt raspuns.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

multumesc mult!

quote:
Originally posted by nma

quote:
Originally posted by armin23

multumesc!as vrea sa fac si album ,dar nu prea ma descurc![help

ti-am trimis un mail cu explicatii. sper sa te descurci.
tot din profil personal poti sa iti acivezi optiunea PM.

www.flickr.com/search/?w=9217105@N02&q=poze armin&m=text" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am modificat capitolul in 16, scuze de greseala!

Eu nu mai pot accesa albumul foto cu userul si parola comuna! Sper sa se intample doar la mine, va rog sa incercati si voi si sa imi spuneti daca e asa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nici eu nu pot dar imi apare ca te-ai logat tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mami de Armin, ai reusit sa faci din contul nostru comun, contul tau de poze! Cred ca am fost destul de explicita cand am spus ca este comun la toate fetele si nu apartine lui arminyamini asa cum se vor vedea pozele noastre de acum incolo. Tinand cont ca ai umblat la profile si la cont si la toate, te rog sa le descurci astfel incat sa ne readuci contul inapoi. Eu am reusit sa pun parola la loc, mai departe, cine strica sa repare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, buna si de la noi.

noi maine mergem sa facem vaccinul de 2 luni (hexa infanrix-ul). la ce sa ma astept ca reactie? ca sa trezeasca toata policlinica ma astept.

cred ca am inceput si eu in sfarsit sa inteleg de ce plangea broscuta toata ziua. cred ca i-am gasit "schepsis-ul". ea dupa ce se joaca o perioada, oboseste si vrea sa doarma. dar incepe plansul. mai intai oracaiala, apoi din ce in ce. si m-am prins ca atunci vrea somn. ea nu stie sa adoarma singura. niciodata nu se culca singura. e chinul de pe lume pana o adorm. mai intai pana reusesc sa o calmez, apoi pana o ia somnul. i se inchid ochii de somn, dar tot urla. o plimb prin casa de fac gaura in podea, cu sh sh pana mi se acreste. doarme cam juma de ora, si apoi iar e vesela un pic, pana cand oboseste din nou si iar vrea nani. dar pe mine ma nenoroceste. si seara la fel. pana o adorm...!!! ce pot sa fac? de ce nu stie sa se culce singura? nu stiu cum sa procedez, ca daca o las se invineteste, se sufoca de plans. dar eu nu stiu cat mai pot sa fac asa. ma gandesc ca ea o sa fie din ce in ce mai grea. si nu dureaza 5 minute pana adoarme.

tot in cadrul acestui subiect, broscuta da din maini si din picioare non stop. e tot timpul in miscare. nu sta linistita deloc. incep sa ma impacientez pentru ca nu mi se pare normal chiar asa. energie energie, dar cat?!

despre recipientele de la avent: pot fi folosite si la stocarea mancarii mai tarziu? sau nu merg decat la lapte?

despre pompa, eu am pompa manuala de la avent, si e buna.

fetele, si bag capul in pamant de rusine ca nu apuc sa ma uit la poze, si sa va mai urmaresc ca inainte. eu totusi sper sa se mai linisteasca. este prea agitata dupa parerea mea....ooooffff

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

bateti-ma,omorati-ma,nu stiu ce s-a intamplat!mii de scuze,nu stiu ce am facut.va rog,nu va suparati pe mine!din prostie,nu cu intentie.inca o data iertati-ma!

quote:
Originally posted by jadi

Mami de Armin, ai reusit sa faci din contul nostru comun, contul tau de poze! Cred ca am fost destul de explicita cand am spus ca este comun la toate fetele si nu apartine lui arminyamini asa cum se vor vedea pozele noastre de acum incolo. Tinand cont ca ai umblat la profile si la cont si la toate, te rog sa le descurci astfel incat sa ne readuci contul inapoi. Eu am reusit sa pun parola la loc, mai departe, cine strica sa repare!

Deni & Vlad & Tudor

www.flickr.com/photos/14907237@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Eu folosesc pompa manuala de la Avent si sunt foarte multumita de ea.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ca veni vorba de pompe - cosmarul meu... - cat de des le folositi? Daca bebe nu goleste bine sanul, mai scoateti lapte cu pompa?

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput