Strumfi de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
ily7 spune:
Vis-a-vis de problema Mioarei cu soacra, eu efectiv nu inteleg!!!! Mie din contra mi se pare ca a nu-i "tranti" in fata soacrei ce simti mi se pare o dovada de mare delicatete!
Mi se pare chiar laudabil in fata sotului, ca in loc sa-ti repezi soacra cu fiecare ocazie cand te enerveaza (cum fac eu
... cu mare placere), o tratezi cu menajamente plangandu-te la altii...
Sau imi scapa mie ceva?
Poate nu sunt eu destul de educata
din punctul asta de vedere...
... iar la varsta asta, oricum nu mai au vreo sansa sa ma mai schimbe.
Anya20 spune:
lunito, imi pare rau sa aud ca treci prin asta. nu e deloc placut.
referitor la copii...asteapta sa vezi cum se va manifesta. s-ar putea ca ei sa faca o forma usoara de boala, pentru ca la copii asa se intampla. acum nu poti preveni infectia. perioada de incubatie poate fi intre 7 si 21 de zile, de obicei cca 10-14 zile. e tare neplacut sa stepti asa, cu sabia deasupra capului, dar nu ai alta solutie.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Anya20 spune:
ce mai stiti de simo? ca de luna vroiam sa intreb si eu, dar ne-a lamurit cu un raspuns...of!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
bondac79 spune:
aoleu fetelor ca veni vorba e soti!al meu sotior drag ca mi-e drag mi-a facut o" mare bucurie "si a sters aproape toate pozele cu bebe din calculator
.am plans fetelor de suparare ,pozele erau doar in memoria calculatolui si de ieri cersesc poze pe unde am mai dat ca imi parea rau de una dar mie mi-au disparut aproape toate ![]()

.acum mi-am amintit ca nasilor le-am facut un dvd cu toate pozele de la botez si pt ca a mai ramas memorie pe dvd i-am atasat si poze cu Andreea .sper ca le-am dat toate pozele care mie imi lipsesc.sunt tare suparata!voi care aveti poze cu bebei vostri doar in calculator nu faceti ca noi, memorati-le pe trakuri sau dvd !asa e cel mai sigur ca o sa le aveti si nu se poate intampla nimik.
mamii spune:
bondac dak nu sunt in recicle bin exista un program care 'uneori' iti poat aduce ultimele fishiere shterse inapoi!Dar trebuie sa vb cu un pushtiulica dasta kre se pricepe...Bafta sper sa le recuperezi
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
andicu spune:
Valen, merci de "complemente"!
si zic si eu : ia-ti fusta aia, macar sa stii o chestie! nu mai zic ca pretul mi se pare super(apropos de preturile de pe la noi)! naspa pe-afara cu amenzile pt parcare, noi cand plecam pe undeva cu masina suntem tare stresati sa nu gresim la taxare ca stiu ca te ard bine.
Karligutz, acum te atentionez si aici: vezi ca ti-am raspuns la PM.![]()
Raportam si noi cojite pe cap, doar pe mijloc,asa, si nu se iau , sunt ca niste chestii galbui; doar din cand in cand se mai desprinde cate una'; pana acum n-am facut nimic, dar cred ca trebuie sa fac si eu ceva..sa-mi cumpar uleiul ala de la Mustela.
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

aylin_tarcan spune:
luna, sa stii ca o sa incerc cu mine in baita. ca si acum plange la baie de zici ca o tai.
sa te faci repede bine. si sper sa treaca pana la botez. si poate ca fii-ta face forma usoara si trece repede. cica eu s-ar putea sa fi avut (nu stie nimeni sigur), iar daca am avut a trecut intr-o zi. eu zic ca asta a fost, ca am avut la serviciu de 3 ori epdemii de varicela si nu am facut. tinem pumnii
madalina, 
cristina, nu a trecut de trei luni. abia are 2. incerc sa ma prind si eu cand e obosita si vrea sa doarma. asta in timpul zilei...ca noaptea doarme super. mai greu cu adormitul, dar si cand adoarme!
nico, si a mea afara e mai cuminte, si le mai si trage la aghioase.
de cojite, mi-am cumparat si eu perie. am intrebat pediatra daca sa fierb uleiul de masline si a zis ca nu. deci nu il fierb. si a zis ca sa incerc asa, mai degraba decat cu ala de la mustela, care il cam stie ineficient...acum...eu ce sa zic?!
fetelor, din nou subiectul calciu. sa va povestesc. imi zice pediatra ca sa continui cu calciul (ala pe care eu nu i l-am dat). eu intreb daca e obligatoriu. imi zice un "DA" categoric. intreb "de ce?" si imi insira o groaza de chestii. parea foarte convinsa. si a zis ca laptele de mama e foarte sarac in calciu. deci intreb din nou. voi nu le dati, nu? anya? pls, sa ii dau sau nu?
si am fost la oftalmolog sa ia secretie de la ochisor. sa vedem ce o fi si pe acolo....
si mai am o intrebare. cat e minimul pe care trebuie sa il ia un copil in primele 3 luni ca sa fie considerat ok? adica stiu ca media e 750. dar cat e considerat ok?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
bondac79 spune:
MAMII multumesc de sfat !aseara a incercat cumnatul meu sa dea restore la calc si sa il dea cu 5 zile inapoi,dar din pacate nu a reusit.azi am sa vb cu un cunoscator si poate o sa ne bucure cu o reusita.
Eles spune:
Aylin ce fel de perie pt cojite ai cumparat ? Gasesc la farmacie?
Mie pediatra nu mi-a recomandat nici un calciu ( si puiul meu tot tzatica papa )
Elena , mamica lui Denis (05.07.2007 )
nma spune:
incep si la mine problemele la ochisori. se pare ca strumfii nostri se contamineaza virtual. fiind la inceput incerc cu ser. sper sa treaca. mucisorii nu vor sa plece de la noi. mai nou andra a inceput si sa tuseasca. vineri trebuie sa merg la vaccin si tare nu stiu ce sa fac. dr zice sa il facem dar imi e cam teama.
aylin eu nu i-am dat calciu nici lui alex si nici andrei. daca vrei poti sa-i faci analizele si vezi daca este nevoie.
nu stiu cat e minim dar stiu ca andra in ultima luna a luat foarte, foarte putin. e drept ca azi am descoperit ca a ajuns la 63cm. sper ca o masor bine.
bondac79 chiar azi am salvat si eu pozele pe CD-uri.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze