Strumfi de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

DISCUTIE INTRE DOI EMBRIONI.
Tu crezi in viata de dupa nastere?

- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.

- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?

- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura…

- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.

- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.

- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.

- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.

- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?

- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.

- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!

- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo.

S

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata !
Nonna , multumesc pt cafea ! Chiar ca am nevoie de una .

Valen , data viitoare cind mai vezi ceva care iti place sa nu mai stai pe ginduri !Imi pare rau de amenda

Luna , multa sanatate tie si copilasilor tai !

Oana (Ghinetz) ,

Si acum sa va spun cum a fost la munte .Eu stiam ca plecam la Slanic Moldova .Pe drum am aflat ca ne indreptam de fapt spre Sucevita (Halal comunicare intre sot si sotie ,dar nu am fost singurul cuplu care a patit lucrul asta .Din 4 perechi ,doar una singura era bine informata ,curios ,tocmai cei necasatoriti )

Nici nu stiu cu ce sa incep ,ca m-a bulversat asa de tare drumul asta .Cert e ca am avut rau de masina , pt ca m-a luat o durere mare de cap si cu o stare de greata .Cum am ajuns acolo am mincat o ciorba ,dupa care in camera am eliminat-o imediat .De fapt cred ca am eliminat tot ce am mincat saptamina trecuta .Apoi m-a apucat si o diaree nasoala rau ,ca nu puteam sa beau nici o gurita de apa ,ca dupa aia mergeam de 10 ori la baie .De mincare nu m-am putut atinge din acelasi motiv .Nu-mi pasa chiar atit de mult de starea mea daca nu era Bogdan la mijloc .El ar fi suferit cel mai mult in cazul de fata .Am avut mare noroc de prietenii mei care l-au ajutat pe sotul meu sa se descurce cu copiii cei mari ,iar eu sa am grija de mine si de cel mic .Lactatia scazuse simtitor ,iar Bogdanel urla si el de foame ,asa ca din disperare i-am dat in cele din urma completare lapte praf cu biberonul .Noaptea insa il tineam non-stop la sin ,iar peste zi ne chinuiam cind la sin , cind cu suzeta ,cind plimbat in brate ,ca sa nu ii dau mai mult de 2 mese cu biberonul .

Am plecat de acasa cu cel mijlociu mucos ,iar acolo a inceput sa tuseasca urit de tot si sa faca si febra .Dar pe el l-am tinut sub control .Acum e acasa cu mine ,nu mai merge la cresa ,pt ca e inca febril .

Drumul spre casa a fost insa cel mai greu de indurat ,pt ca aveam senzatia ca vreau sa stau non-stop pe buda .Am oprit de citeva ori ,dar mi-era si rusine sa le zic ca la urmatoarea benzinarie sa traga din nou pe dreapta .Cind am ajuns acasa ,nu exagerez ,dar in jumatate de ora cred ca am fost pe putin de 10 ori la baie .

Ce e curios in toata poveste asta e ca de luni seara nu mai am nimic ,dar nimic .Mi-a trecut totul cu doar 2 felii de piine prajita.Maninc normal , nimic de regim ,nu medicamente ,beau cafea ,lapte ,consum fructe .Nu pot sa imi explic ce s-a intimplat cu mine.E posibil ca un rau de masina sa se manifeste si astfel?

Cert e ca am avut de suferit nu doar fizic ,ci si psihic .Ieri am crezut ca ajung in cele din urma sa string pe cineva de git .Cu trei copii care urla din diverse motive ,cu o soacra suparata ca i-am dat peste cap toate planurile (ea spera sa se duca acasa ) am facut marea greseala sa ma descarc tot pe copii .

Am uitat sa va spun ca Bogdan a prins prima lui zapada ,locurile erau minunate ,padurea era asa de colorata , dar nu mi-a mers de loc la inima calatoria asta .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Luna, ti-am simtit lipsa, dar eu nu postez prea des, doar cand simt ca am ceva de spus. Deh, asa e cand esti nou(a) pe forum. Sanatate multa tie si piticilor tai. By the way, sotul a avut varicela?

Mychydutza, nu stiu sa-ti spun cu ce sa-ti dai pt ulcior, dar pot sa-ti povestesc cum am patit eu: mi-a aparut cand eram la liceu si ma gandeam cu groaza cum o sa ma vada toti colegii cu chestia aia (care mie mi se parea oribila) la ochi. Si cum pe vremea aia ma uitam la greu la MTV, s-a intamplat sa vad un interviu cu Keanu Reeves, pe atunci actorul meu favorit. Ei bine, "minunatul" Keanu Reeves avea ditai ulciorul la un ochi si dadea interviuri la tv super relaxat. Drept care, m-am dus cu mult curaj la liceu... Bafta sa-ti treaca pana sambata, sa nu jubileze soacra.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

GABI,sanatate multa...
Am uitat sa intreb ceva.
Jadi ce produse homeopate dai tu la copii?

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Gabi imi pare rau ca nu te-ai bucurat de iesire si doresc copiilor insanatosire .Sa stii ca si eu am inceput sa am rau de masina,am fost sapt. trecuta in Iasi si m-a durut capul ingrozitor(cit eram insarcinata si faceam traseul Vaslui-iasi la medic parca nu-mi era asa rau).
Iar despre soacre numai de bine.

oana interesanta discutia embrionilor.

Iar de alta data cind ne place ceva sa ne cumparam ca altfel luam amenda.(eu nu am masina dar se poate si pe trecerea de petoni)

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Stiu ca s-a mai discutat despre cojitele din cap si ca se da cu ulei de masline. Intrebare: uleiul trebuie fiert inainte?

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Aylin imi pare rau ca te supara pitica. Si a mea plange in casa dar afara e cuminte, de fapt doarme asa ca stam mai mult pe afara. Si Alex dormea pe burtica mea asa ca uneori si noaptea dormeam asa. Am uitat sa iti spun ca Andra se mai linisteste cand ii pun “Beatels for cildren”. Ii place muzica linistita.
Lia ghetutele le purtam pana mergem la control, cand facem 3 luni. Sper sa fie ok si sa renuntam la ele caci Andra nu le agreaza. Afara e ok cu ele dar nu pot sa-i dau multe sosete sau botosei peste si imi e teama sa nu-i fie rece.
Si Andra se bucura cand vine tati acasa desi sta foarte putin cu ea. Ieri a plans mult si nu m-a lasa sa fac nimic. Cum a venit tati fata a stat cuminte pe canapea.
Claudia ce bine de voi ca ati ajuns la munte. Sper sa ajungem si noi cat de curand. Mi-ai facut o pofta cu pozele ….
Oana mie parca nu imi vine sa cred ca sotul sta la tv si tu esti franta. Si al meu mai comenta ca nu e mancare sau ca e dezordine, dar cred ca s-a obisnuit. Uneori nici dus nu mai apuc sa fac si vad ca ma intelege.
Si Alex face mofturi cand suntem in casa si eu si bona.
Mioara si eu m-am gandit ca s-ar putea intampla asa ceva. Pacat ca exista asa “prieteni binevoitori”. Eu sper sa mai intri sa ne spui cum sunteti.
Mychydutza chiar daca postezi sub pseudonim ai poze la semnatura. La botez eu le-am mai dat o mana de ajutor naselor (eu am doua perechi de nasi). Andra a fost bagata de tot in apa, dar a fost apa calda (nu am dus noi de acasa caci au centrala acolo). Pe Alex nu l-au bagat. Nu te mai stresa ca o sa fie totul ok.
Pt ulcior e buna karamicina unguent. Trece repede.
Oana am incercat si eu ca tine dar Andra tot are muci.
Valen imi place faza cu sotul A mers si la mine la primul copil dar acum munceste prea mult, vine tarziu acasa asa ca adio abonament la gimnastica . Nici pe la scoala nu am mai dat macar sa-mi iau orarul. Pacat ca trebuie sa platesti amenda.
Luna imi pare tare rau pt tine. Eu speram sa nu mai aud curand de varicela. Mi se face pielea de gaina cand aud acest cuvant. Sti ca eu am facut-o in sarcina. Am luat si eu de 3 ori acyclovir. E un medicament care nu prea merge in sarcina asa ca nu am exagerat. Si eu am avut o forma foarte urata si acum sunt plina de pete. Am noroc ca nu sunt si pe fata (desi am avut pe fata peste 50 de bubite). Pt mancarime e foarte buna mixtura mentolata. Sotul meu a facut si el asa ca a stiut prin ce trec si m-a ajutat cat a putut. El a facut o forma usoara.
Mada tare imi place poza www.flickr.com/photos/9364421@N06/1690727919/" target="_blank">asta.
O sa te descurci tu si cu bona.
Oaana super discutia.
Gabi imi pare rau ca nu te-ai simtit bine in excursie. Si eu am rau de masina dar nu chiar asa (la buda nu merg). Oricum la drum lung stau doar in fata cu aer rece pe mine si oprim de cate ori e cazul fara nici o jena. In prima sarcina a fost cel mai rau. Nici nu voiam sa mai urc in masina.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

acum am vazut cat m-am intins.
andra face fite rau daca nu ii respect programul. nu stiu ce o sa fac cand va fi foarte frig ca nu o sa pot sa o mai tin afara 3 ore dimineata.

am mai pus o tura de poze la semnatura pt cine vrea sa ne admire
va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Luna sanatate multa. Tinem pumnii sa treaca repede. Sa stii ca si io ma intrebam pe unde esti de nu mai postezi...

La fel ma intreb ce face Ioana 75?? Mai stie cineva de ea, ca si ea posta zilnic.

Mioara imi pare rau ca ai avut necazuri. Urat din partea persoanei respective, dar pana la urma conteaza sa nu ai probleme cu sotul, ca soacre...avem toate si vom fi toate...

De sotz nik commnent sa nu mai trezesc si io cu probleme. Cert e ca am senzatia ca toate de aici avem aceeasi soacra si sotii frati ca altfel nu-mi explic cum se molipsesc asa virtual unul de la altu'??? Oricum, desi am doi baieti, recumosc ca in viata asta nu o sa inteleg specia masculina. Asta e...

pupici.

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nma merci de sfaturi! asa mi-a zis si pediatra sa dau cu canamicina, ca am sunat-o ca mi=era frica sa nu fie contagios sa-i dau si lu bebe......
carmena, Ioana75 e bine. cauta bona!

*mihaela*

Mergi la inceput