Strumfi de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
karligutza spune:
Valen si io ma oftic la amenzi... tocmai pt.ca imi spun ca as fi putut sa-mi cumpar si eu ceva de banii aia, nu sa le dau lor...... dar slava domnului ca eu am si uitat de cand n-am mai luat vreo amenda.......... big big hugs for you too! si de nervi eu m-as duce sa cumpar fusta aia!
ete' na' si sotu'... mai greseste omu' dom'le.... ia mai du-te tu la gym si lasa vase dublu de spalat 
ti pup... mi-e dor sa mai vb! dar am citit ca si tu esti bizi bizi, iar eu te inteleg perfect! oare si eu oi fi bizi-bizi? numai cu o 'pititza'? 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Andicu abia acum ti-am raspuns la PM cu lenjeriile...... de toanta ce sunt eu nu ma logam decat sa postez pe aici si nu vedeam ca am PM nou!
te pup.... merci de raspuns! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
fetele, incerc si cu foenul. tacea la el, da. dar de dormit nu. sa mai incerc iar.
cred ca e o combinatie de burta cu moft cu faptul ca de la oboseala maraie.
o sa mai incerc cateva variante.
sarumana tuturor pentru sfaturi si sustinere. sunteti minunate!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
Eu zic sa iti faci o agenda, sa scrii in ea tot ce face pe parcursul unei saptamani. Poate e prea obosita sa adoarma. Incearca sa o culci mai repede cu o jumate de ora sau o ora de ora in care incepe sa planga. Colici nu cred ca are pt ca a depasit 3 luni. Numai bine!
Editez: Daca crezi ca are gaze incearca sa ii ridici picioarele in sus pana ii ridici putin si fundul si sa ii apesi usor cu genunchii pe piept. Eu fac cate 30 de exercitii de astea o data.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
ghinetz spune:
quote:
Nu ca ar fi intrebat cineva.
Chiar crezi ca absenta ta a trecut neobservata? Pai nu stii tu cat de draga ne esti?! Eu chiar m-am gandit zilnic la tine, dar vezi...m-am luat cu altele (prea multe si grele) si am uitat sa te strig. Sanatate mare laptopului tau, ca avem nevoie sa fii printre noi.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Vezi, Luna, m-am grabit sa-ti raspund dupa ce am citit primul paragraf si urez sanatate laptopului, nu tie. Ca n-am mai apucat sa vad ca esti bolnavioara. Eu am facut varicela, mare fiind, dar forma a fost Zona Zoster. Se spune ca e muuult mai dureroarsa, dar se pare ca la mine a trecut f usor. Era si intr-o zona a gatului unde am putut sa o maschez. (Am colectionat virusul de la mare, cand am fost in luna de miere. Si exact atunci am cununat.)Ce sa zic...sa te faci repede sanatoasa. Foloseste cremea aia alba cu mentol. A avut succe la copilasul meu. A! Si la frate-miu care a luat de la el.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
pt. toate mamicile.
Luna cum ai putut lua varicela?
Vlad al meu la 6 luni a avut rubeola,stiu ca e mai putin severa.A facut febra mare,i s-au umflat ganglionii de la git,nu avea eruptie si medicul ne-a dat antibiotic.Noroc ca i-au aparut bubitele si mi-am dat seama ca e altceva.Asa ca zic sa te astepti la febra care dureaza ceva vreme chiar daca-i dai antitermice.Dupa instalarea eruptiei al meu s-a comportat f. bine.(nu era agitat,minca,dormea)
Va doresc numai bine.
Valen si eu zic sa-ti cumperi fusta.Iar dupa botez cred ca o sa ma duc si eu la sala.
V-am pupat.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
mychydutza spune:
\Luna, imi pare rau de "varicela" ta. o sa treaca si asta, nu-ti face griji.nu cred ca te ajuta cu ceva, dar, probabil din "solidaritate" cu varicela ta mi-a iesit si mie un ULICIOR, mare si frumos! si sambata am botezdeci iti dai seama ce bine o sa dau in poze. arat ca boxeuru BUTE dupa meci!
FETELOR, HELP!!! CU CE POT SA DAU SA TREACA PORKARIA ASTA DE ULICIOR, SA NU ARAT CA FRANKENSTEIN LA BOTEZ??????? cred ca soacramea o sa jubileze!hhehhehe
bebe stranuta de azi dimineata, nu are muci sau alte simptome! o fi raceala??????
pupici
*mihaela*
oaana spune:
Mihaela,nu cred ca e raceala,si al meu are zile zile cand stranuta mereu,si nu e racit,cred ca-i gadila ceva.![]()
Luna sanatate multa multa...sa stii ca fetita nici nu o sa simta ca are varicela,e mult mai usor la cei mici...eu am avut la 24 ani,era sa mor...am zacut in pat cu febra mare,nu mancam nimic...si nu suportam mancarimea,drept urmare am numai urme pe cap,caci pe fata mi-a fost frica sa ma scarpin,deci ma rabunam pe corp-aveam bubuite si intre degetele de la picioare.
.Si in timpul acesta eram la o prietena in Elvetia,toti copiii ei facusera,cea mai mica avea 5 luni...eu zaceam in pat,ei parca nu aveau nimic.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mamii spune:
buna dimineata si de la noi
Well ca tot suntem pe subiect si eu stau cu gura pe iubi non stop!Uneori nu ptr k nu ash mai putea sa le fac dar el d c a vvrut copil??ca sa stea cu mana pe telecomanda?NU asa ca seara knd vine tati ishi petrece timpul cu fisu plussss ca fisu zic eu s.a cam invatat cu tati seara si ii rade in hohote si vorbeshte cu el in limba lui.
mioara nasol cu oamenii ashtia 'binevoitori' ...eu ash incepe sa barfesc si persoana in cauza
sau paote ash face mai multe but i am evil ...![]()
Luna off nasol cu mancarimile eu sunt maniaca...cand am cva imi place sa ma scarpin bine k am facut varicela knd eram mik Ca acum era crima!Sper sa iti treaca te pupam
Valen sunt langa tine... impushkt si noi amenda de 70 de euro si 2 puncte d p carnet!Asta pentru o jumatatica de ora ...sa ii ia naiba...
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07