Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Ma rog...deja e alta zi. Am vrut sa scriu mai devreme insa au venit socrii in vizita. Motiv pentru care Andrei e super agitat si nu vrea sa adoarma. L-am lasat sa planga putin in pat sa isi consume nervii, ca e nedormit de la ora 8. In plus cat am culcat fata l-am lasat cu tati care in loc sa il linisteasca l-a zbantuit pe Queen. Dar ce sa ii zic, ca daca exprim nemultumiri nu mai pup ajutor. Si asa am fost bombanita ca l-am invatat numai in brate.

Ma gandesc cu groaza ce va face la botez. Si Alex a fost agitata la restaurant, noroc ca era frumos afara si am mai scos-o in curte cu carutul. Ma rog, ea dormea in carut, spre deosebire de Andrei. Oricum cand am ajuns acasa cu ea a plans vreo 3 ore continuu, de bine ce se spune ca dupa botez dorm tun bebelusii.

In fine, Andrei e ok. I-am pus iar ser si nu iese nimic, ii tot tin gura sa vad cum rspira pe nas. I-am pus si un supozitor cu paracetamol pentru 37.6 ala. Dar a mancat baiatul super, de bine ce m-am plans. 2 mese de 150 ml si 2 mese de 170 ml. Nu cred ca are baiatul altceva decat o mama ipohindra.

Opaaa, a adormit dupa 2 min de plans. Asta da record, tocmai ma pregateam sa dau send si sa ma duc sa il iau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Prisi, multumesc, m-am lamurit cu pliantul. Credeam ca ii faci un masaj special.

Gema, asa e, Ospamox e cel mai slab antibiotic si inefcient daca ar fi fost o afectiune grava. Eu i-am dat fetitei mele o singura data si dupa 4 zile se agravase boala, febra crestea. Asa ca mai bine ca nu i l-ai dat. Eu zic ca nu aveti probleme cu laringele. La Emilia Irza sunt pediatri buni, am avut si eu acolo o tipa la care mergeam cu Alex la urgente, insa m-a ofticat cand ma punea sa o operez de polipi pe care nu ii avea. Eu zic ca Budimex e mai bun.

Apropos de laringe, asta seara l-am ascultat foarte bine. Nu haraie decat cand mananca sau dupa ce mananca, asa ca probabil o fi ceva legat de asta. Nu ma mai agit si cu laringele ca dau in paranoia. Imi ajung picioarele si clavicula.

Sim, noi facem vaccinul tot pe 30, avem programare la ora 13. Poate ne vedem pe acolo. Tu ai cerut special vaccinul? Ca eu am intrebat la programari si a zis ca nu e nevoie sa anunt. Insa la Alex stiu ca anuntam.

Andries, multumesc de raspuns. Poate ca trebuia pus gipsul si daca asta inseamna sa se remedieze mai repede problema, ma bucur ca am facut-o. Sa vedem cat va sta cu el. Citisem si eu de orteze, si de Dr Padure am auzit ca a scris niste articole. O sa ma interesez de aceasta varianta daca doamne fereste va fi cazul sa facem corectia de maniera asta pe termen lung. Nu prea pricep cum la nepoata ta nu au vazut pana la 10 luni, ce naiba pediatrii astia sunt chiori? Oricum doctorul la care mergem dupa botez este un profesor renumit, la curent cu tot, umblat pe la conferinte si altele. Contez pe el ca imi va da ce este mai nou si mai modern in privinta asta si ce ii ofera bebelusului mai mult comfort. Oricum problema o voi ridica si ortopedului la care mergem, regret ca nu am cerut mai multe info de data trecuta dar a fost tare greu cu 2 copii care urlau care mai de care ca din gura de sarpe.

Betty, tu ma sfatuiesti sa nu ii mai aplic deloc metoda asta de curatat nasul? Sa nu cumva sa ii fac mai rau. Cat despre picioruse, am impresia ca am innebunit toata odiseea si acum toata lumea se teme de asta. Noua ne-a zis de picioare de la 2 saptamni, deci stai linistita ca ti-ar fi spus medicii daca era cazul.

Picca, nu stiu daca era nevoie sau nu, banuiesc ca nu de curbura gleznei a fost problema ci de laba indoita. Am auzit si eu de fesele acelea, si pediatra imi vorbise initial de o ateluta, nu de gips. Uite cum zicea si Andries de orteze. Cred ca o sa cer mai multe info doctorului acum, poate a decis ceva ce era urgent ca sa corectam pana in 2 luni. Nu stiu, voi vedea. Matteo ziceai ca are piciorusul invers nu, spre exterior? Imi pare rau ca suferiti de colici, insa sper sa se mai diminueze si la voi si la noi. Cat de curand posibil!

Andreea, tu alaptezi si e putin probabil sa ai simptome de menstruatie. Eu am avut doar putin sanii mai durerosi, nici un alt simptom tipic. Insa am observat acum 2 saptamani secretia tipica de ovulatie.

Rodica, valabil si pentru tine ce am zis pentru Betty. Baiatul tau nu are nimic, este o mare diferenta si imi pare rau ca am creat asa panica.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Dragele mele, imi cer scuze ca am creat asa panica in legatura cu piciorusele bebelusilor, sunt multe mamici care deja isi fac griji din pricina mea. Sigur e un lucru pe care e bine sa il verificati cu pediatrii, insa nu e cazul de panica. Poate pozele cu pricina nu au fost relevante. Nici nu stiu cum sa explic, la Andrei nu este problema pozitia piciorului stang spre interior, adica din glezna. Ci acolo unde noi avem scobitura el are un pliu, laba este pur si simplu usor indoita. Acea pozitie a necesitat corectie.

Gata, ma duc la nani. Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Dar inainte de nani va povestesc ceva tragi-comic, ca destul v-am necajit azi cu vaicarelile si ipohondriile mele. Tot despre ipohondrii.

Cand era Alex bebelus, nu avea mititica nici urma de mucisori, dar tot asa haraia uneori. Si cum toate mamicile de pe forum curatau meticulos nasucurile cu ser, o stresam si eu mereu ca poate iese ceva. Intr-o saptamana m-am ambitionat si da-i cu ser si da-i cu pompa. Toata lumea zicea ca ies mucisori la greu la noi nu iesea nimic. Asa ca dupa indelungi eforturi in care nu ieseau muci, m-am enervat si am aruncat pompita pe motiv ca nu e buna, si am cumparat alta noua. Asta ca sa constat ca de fapt nu aveam ce scoate.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

nu am vrut sa creez panica.ce are bebe Cristi nu trebuie sa aiba si altii.eu doar am spus ce a constatat medicul.

nu inseamna ca daca si altii fornaie trebuie sa fie de la calciu.
acuma vedeti fiecare e in felul lui.

Roxana cate mese mananca Andrei in 24 de ore?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

va multumesc de incurajari.

e greu dar sunt sigura ca Doamne Doamne ne va ajuta.

Mergi la inceput

Afibebe, mananca 6 mese de 130-140 ml. Uneori mai putin alteori mai mult la o masa, dar in medie cam asa.

Acum chiar ma culc. Maine ma duc sa ma vopsesc. Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

somn usor.
merci de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza! Am hranit bebe, l-am schimbat si ma pregatesc sa ma bag la seria 3 de somn cu el, dar am intrat putin sa vad ce mai e pe aici.
Rox, eu merg la 12, poate ne vedem. Eu i-am zis tipei de la programari ca ma duc pt vaccin si a notat.
Gata, revin mai tarziu.

Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata!

Sa va zic cum stam cu numele pana acum:

Parerile exprimate pana acum sunt:

Bobocei: 2/ Adimercedes, alina_m
Strugurasi: 1/ pinacolada
Papanasi: 2/ Cecilia, gabriela77
Dulceturi si papanasi: 7/ carpatina, sim, georgi_ana25, luy, mihailescu_teodora, mandarinutza, alinus_25
Papanasi si gogosele: 1/ isabeluta

Mai sunt 10 zile din odiseea asta!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput