Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Of citi bebelusi cu probleme...

afibebe,betty,roxana multa sanatate puiutilor...
Roxana am vazut si eu pozele....parerea mea e ca nu era nevoie de gips...nepotica cumnatei mele s-a nasut cu piciorusele mult mai curbate si nu i le-a pus in gips...cu masaje si niste exercitii a fost ok dupa 9 sedinte de fisioterapie...bine,acum depinde si de cum raspunde copilul...lui Matteo ii pune uneori un bandaj facut cu un buretel si un fel de leucoplast mai tare si-i tine piciorusul imobilizat in pozitia corecta si i-l scot dupa 2 zile...
In legatura cu colicii nici eu nu stiu ce sa mai fac ...azi avem 7 sapt si parca s-au intetit crizele...plinge cu niste lacrimiii,se zgirie,isi baga degetele in oki...
Mie mi-a zis pediatra de la spital sa incerc cu sondine( sint la farmacie niste furtunase ff subtiri,care se pun in fundulet 2 cm si-l ajuta sa faca parturi cind are crampe,sau kk)...am luat si functioneaza pt putin timp,insa tot e ceva....

Acum m-ati speriat si pe mie cu mucii astia si cu haraitul...le are pe amindoua de la bun inceput...nu m-am alarmat pina acum...ii pun ser fiziologic si-l aspir cu pompita sau ii scot cu un servetel...acum nu mai stiu ce metoda sa aplic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iar n-am intrat o zi si iar am de recuperat...

Betty, ma bucur ca Mario e bine, chiar ca nu arata a bb bolnavior in poze... Bine ca te-a intarit DD sa treci peste probleme.
Vis a vis de leagan, l-am luat pe cel albastru, m-am gandit ca pe cel alb s-ar vedea orice pata. Sunt foarte multumita de el. Nu e eficient de fiecare data dar Vladi e fericit in el.

adimercedes, stiu cum e cu febra din cauza tzatelor...si eu am facut frisoane tot din acelasi motiv. Continua cu mulsul dar nu exagera si fa-ti masaj cu o crema grasa. La mine a ajutat ca facusem niste noduli de "toata frumusetea"

Roxana, apropos de "prima menstruatie", azi am avut si eu simptome de ciclu...de cateva zile intepaturi in ovarul drept iar azi dureri de mijloc si de burta. Sange nu am vazut, doar ceva apos si rozaliu dar am inteles ca e normal la 6 saptamani de la nastere.

myral, incearca Debridat de copii pentru colici, eu ii dau cate 2 ml la 12 ore si pot spune ca trecem destul de usor peste perioada asta, Se chinuie destul de tare la partzuri, maraie, dar nu plange chiar asa de tare.

Annisia, am vazut poze de bb crestin Yannis. Felicitari pentru botez, se vede ca ati petrecut la greu. Copilul e frumos foc si grasunel iar parintii...impecabili. Voi l-ati tinut pe Yannis cu voi toata petrecerea sau l-ati dus acasa si l-ati adus la tort?

Sim, de unde ai luat haine groase pentru bb? Am citit pe diagonala si n-am sesizat.

afibebe, sanatate multa lui Cristisor...nu gandi asa pesimist, el are nevoie de 2 parinti puternici care sa-l sustina.

kriss79, felicitari pentru bebelusa Alessia.

Andries, Bee, nu mai aveti mult. Stiu ca e greu in ultimele zile dar cat de curand va veti tine copilasii in brate.

gema, zi-mi si mie te rog la ce pediatru mergeti voi? Eu am avut o experienta proasta in Ploiesti cu cineva si acum chiar am avea nevoie.

Fug ca plange bb, revin mai tarziu sau maine.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mandarinutza merci frumos! Si eu il vad frumusel, ca doar este al meu Apropo, toata lumea imi spunea in spital ca ce fetitza roscatzica am , iar de crescut a crescut, dar tare m-am chinuit cu alaptatul la inceput si acum tre sa o iau de la capat.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Gema eu m-am dus la Grigore Alexandrescu la dr Lesanu si am fost incantata de ea. Cu riscul sa ma repet este un medic nemaipomenit.

Vreau sa multumesc fetelor care sunt alaturi de noi si va doresc la toate bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Bee scumpo, hai ca mai ai putin si vine bebe si la tine

Aniast ala albastru nu mai este pe stoc, asa ca o sa ma gandesc la ala alb

Roxana hai ca m-ai pus pe ganduri. Si bebe Mario are un piciorus mai stranm. Maine ma duc la Euroclinic la control si o sa vad daca este ok.
Pe langa asta bebe mei are si niste vanatai (echimoze)pe fundulet, care credeam ca o sa dispara dupa 6 saptamani, dar se pare ca de fapt sunt hemangioame si nu o sa dispara, doar o sa se estompeze cand o sa creasca dar trebuiesc urmarite. Daca te uiti la fcunduletul lui ai impresia ca l-a invinetit cineva. Prea multe probleme pentru inceput.

toate pozele
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la Romania Muzical se da Nunta lui Figaro de Mozart, cu filarmonica din Viena.E transmisiune de la Sibiu.
cine n-are radio, se p[oate ascuilta super pe net,dati un search dupa Radio romania ,muzical si gasiti linkul, eu tre sa inchid asta ca n-am minute la zapp....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna fetelor, apar si eu putin speriata, privind piciorusele lui Andrei mi-am dat seama ca si Darius are un piciorus un pic stramb, off, incep sa ma ingrijorez, uite va pun o poza cu piciorusele lui, le-am indreptat sa se vada mai bine...fetelor uitati-va va rog, si spueti-mi daca sa merg maine la doctorita...

http://good-times.webshots.com/photo/2518628660101633698NkOgSF

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am revenit, am facut baita, am papat, am avut si o mica criza de la colicei,l-am tinut pe burtica si i-am dat o lingurita de b.gripe, vad ca s-a linistit, acum doarme.

Sim, am mai last hainute si pentru alti bebei, nu prea avea hainute asa mici si groase cum voiam eu.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

M alaudam ca doarme bebe, pas, plange......asa ca noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Buna fetelor, apar si eu putin speriata, privind piciorusele lui Andrei mi-am dat seama ca si Darius are un piciorus un pic stramb, off, incep sa ma ingrijorez, uite va pun o poza cu piciorusele lui, le-am indreptat sa se vada mai bine...fetelor uitati-va va rog, si spueti-mi daca sa merg maine la doctorita...

http://good-times.webshots.com/photo/2518628660101633698NkOgSF

Rodica Darius Filip
Poze

Cam asa le avea fi-miu Victor, a fost nevoie doar de masaj la fiecare baie, masaj pe care i l-a facut tati la indicatia pediatrei, dar daca vrei sa fii linistita trebuie sa intrebi un doctor, noi ...ne dam cu parerea doar.

Andries

Mergi la inceput

Revin si eu la raport: azi bebe Mario a fost un mare fomist...a stat atarnat de tzitzi toata ziua, iar acum seara am fost nevoita sa ii dau completare lapte muls si iar completare formula, in total 210 ml, in conditiile in care a sput de la ora 20 pana la 22, iar apoi a venit aprtea substantiala de completare. Nu imi vine sa cred cat poate sa manance copilul asta...iar kk de 4 ori in cateva ore.
Acum domnul se delecteaza in University de vreo 20 de minute....speram si eu sa adoarma dupa atata mancare, dar nu se vede nici o urma de somn. Iar ca sa se culce cand o avea chef, iar vine partea cu tzitzi in gura. Vreau si eu sa dorm!!!!!!!!!!!

toate pozele
bulinutza noastra

Mergi la inceput