Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
bernix spune:
Fetele, tre sa fac o pauza ca a jund Bobo la noi cu curatenia.
Pup mamici, bebici, burtici si ne vedem mai tarziu, daca m-o lasa pitica mea.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by prisi
Rox am vazut si eu pozele si Miru are asa la piciorelul drept si Dr. Oros ne-a trimis la ortoped, am fost la Dr Fodor si a zis ca nu e nevoie de ghips doar sa-i fac masaj(si nu unul special)am un pliant primit la spital i l-am aratat si a zis ca e ok, Miru mai are un ,,joc'' la glezna (adica i se indoaie prea mult laba piciorului in sus) si a zis ca daca pana la 5 luni nu remediaza problemuta mai vedem, dar pana atunci nu facem nimik
poate dupa ce ii scoti ghipsul e totul ok si nu mai ai de ce sa-ti faci griji, pupici si sanatate lui bebe Andrei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Pai noi am inceput cu masaj (apropos daca ai cumva cum sa imi trimit pliantul sa vad si eu) si problema a fost ca dupa o luna de masaj nu s-a imbunatatit un picior, adica cel stang. Nu am inteles de ce a decis sa le punem pe ambele, chiar el a zis initial sa punem numai unul si pana sa ies pe usa s-a razgandit. Nu stiu daca va fi numai o saptamana, a ramas sa reevalueze marti situatia. Abia astept ziua de marti, macar sa pot pune intrebari.
Treaba cu flexarea gleznei a avut-o si Alex si tot asa am facut masaj, niste rotatii de glezna in ambele sensuri si niste presari in sens invers, plus masaj pe exteriorul gleznei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Bernix, . Ai dreptate cu laringele, insa la ea problemele au aparut tarziu, la intrarea in colectivitate. Pana atunci numai o gripa de la bona la 11 luni si aia fara mari complicatii. Dar crizele atunci cand au aparut au fost crunte, febra mare, 40 grade, apnee. De la 2 la 3 ani a fost cosmar cu laringitele ei, de atunci am terminat-o si a zis ORL sa stau linistita ca acum e suficient de larg si nu vom mai avea probleme. Si a avut dreptate. Dar acum cand citesc la fete mi se pare totul o problema pentru Andrei, am devenit obsedata de orice.
Nu stiu cat tine piciorul asa, a zis o saptamana. Insa a ramas sa il evalueze cand il scoatem si sa vada daca mai e nevoie sa fie pus. Eu am citit pe forumuri si pe net si nu prea am gasit pe nimeni sa fi stat numai o saptamana. In orice caz vineri il scoatem iar pentru botez si luni dimineata dupa botez ma duc la prf Jianu sa mai cer o parere.
Rox ,
Poze
prisi spune:
Roxanapliantul e de la bepanthen si arata cum sa-i faci masaj pe tot corpul, daca vrei pot sa-i fac niste poze, da nu e nimic complicat
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
gema spune:
Roxana noua antibiotic ne-a dat dr. de la urgente pentru ca in momentul cand am ajuns la spital fetitei ii era f foame si plangea si din plans a dat in tuse, probabil se inneca cu mucozitati si dr. i s-a parut ca are o tuse urata.
Mie mi s-a parut ca f usor a prescris antibiotic drept pt. care am sunat-o pe pediatra mea si mi-a zis sa nu ii dau pentru ca este f slab (Ospamox) si daca sunt probleme grave nu ajuta, daca sunt probleme mici nu este cazul. Si mi-a mai spus ca tuse la bebe inseamna cand tuseste zi-noapte continuu, ori Alexia nu tuseste decat cand se inneaca(am urmarit) si asta fff rar.
De cand am citi la voi problema cu laringele ma tot gandesc sa nu fie si la noi tot problema asta.
Oricum maine merg la medic si ma dumiresc cum sta treaba.
Doamne ajuta sa fie bine.
Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.....la ce spital ma sfatuiti sa merg la urgente cu bebelina in Bucuresti, daca Doamne fereste va fi nevoie, pentru ca in Ploiesti este jale mare si ma simt in aer?????????
Auzisem de Emilia Irza ca ar avea pediatrii ffffff buni. Ce ziceti?? ce stiti?????
Andries spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Bee mai esti pe aici?
Si fetele care ati zis ca ati mai avut experienta cu piciorusele sau care ati mai vazut, please help. Am pus 2 poze de dinainte de gipsuri, insa trebuie sa le vedeti pe ambele. In prima e din lterala si piciorul pare mai stramb, in cea dreapta sa vede mai bine.
http://good-times.webshots.com/photo/2043193320100533949XAmPDf
http://good-times.webshots.com/photo/2119630340100533949nGIOQi
Eu imi pastrez parerea ca nu era nevoie de gips...dar vom vedea.
Rox ,
Poze
Eu mi-am permis sa le arat unui medic si mi-a spus ca da, era cazul de o metoda radicala, adica gips, pentru ca in 99,99% din cazuri parintii nu sunt in stare sa faca masaj.
Nepoata mea a avut asa ceva si nu au dus-o la doctor decat la 10 luni... nu vrei sa vezi ce dezastru era la 10 luni eu una m-am ingrozit. Acum la 3 ani jumate e acceptabil, dar platfus tot are.
Stiu ca exista si alte metode de imobilizare, niste orteze speciale si mult mai usor suportate de bebei, dar costa o carutza de bani si nu stiu in cat timp se pot confectiona.
Andries
sim_stoian spune:
Mai fetelor, numai probleme. Sa dea DD sa scapati repede de ele.
Mi-am facut programare pe 30 pt vaccin si consult la dr. Oros. O sa o rog sa se uite cu atentie la bb sa nu aiba si el vreo problemuta. Si mie mi-a zis sa ii fac masaj la talpite, asa ca prestez in fiecare seara.
Azi ne-am delectat cu un pui pe sticla cu usturoi, a fost super. Doar ca acum avem vase de spalat si tati nu prea are chef sa presteze la ele, asa ca o sa stea cu bb si eu le aranjez. Am facut si o fasole cu costita pt tati, sa vad ce pregatesc pentru mine pentru zilele urmatoare.
Ma duc la bucatarie.
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
Andries spune:
Roxana, uite ce a scris o mamica pe un alt forum, citez:
Fetitei mele i-a pus o dr din Ploiesti ghipsulete la ambele picioare de cand am venit cu ea din maternitate. Le-am tinut 1 sapt, apoi i le-a pus din nou si le-am tinut 2 sapt. Dupa care am auzit ca mai nou nu se mai folosesc astfel de metode...si am mers cu Daria la Budimex, la doamna dr Padure si dumneaei ne-a spus ca intr-adevar nu se mai pune ghips la picioruse, ci, daca este nevoie, se pun niste orteze dintr-un material plastic (cred), mult mai usoare(confectionate acolo, in spital).deasemenea mi-a aratat niste miscari pe care sa i le fac eu fetei la picioruse. Daria a purtat ortezele 3-4 luni (in special noaptea), iar acum merge foarte bine, nu mai are niciun fel de problema. Ortezele sunt mult mai comode...poti sa le dai jos la baita. Parerea mea este ca ar fi mai bine sa mergi cu fetita la Budimex. d-na dr Padure este foarte priceputa. Daca vrei, iti pot da nr dumneaei de telefon :0788413310
In plus, pot sa-ti spun ca eu personal am avut 2 luni piciorul imobilizat (tripla fractura de peroneu, plus ligamente) si am avut gips din fibra de sticla, sunt niste fese speciale de la firma 3M, muuult mai osoare si mai comode.
Andries
betty78 spune:
Rox stai linistita, ca oricum nu as putea sa uit niciodata, de fiecare data cand ma uit la el imi vine imi minte cum arata la terapie intensiva. In legatura cu Eurespal, eu nu i-am dat dupa ce m-am dus la Euroclinic, pentru ca am citit ca trebuie sa aiba parca 3 luni, asa ca m-am gandit ca etse mai bine sa astept pana a 2-ua zi si sa intreb medicul pediatru. Eu zic sa stai linistita si sa nu iti faci griji. Am inetles ca metoda de curatare a nasului, pe care o faci tu nu se aplica daca este plin de mucozitati, iar medicul ar fi trebuit sa stie...dar acum asta este.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
cecilia L spune:
Ce de probleme, ma ingrozeste gandul la bietii bebelusi si la voi mamicile, eu eram terminata la gandul ca avea bebe o nenorocita de conjunctivita, care se pare ca acum a trecut, oricum sapt viitoare merg cu el la Budimex la oftamologie.
s-a trezit, revin
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12