Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
luy spune:
quote:
Originally posted by ramonarosca
Ma innebunesc fetitele... luy, danielle...superbe!!!
Ce faci, Ramona, te apuci de petit ?
Gabriela, dupa ce ca Sara e asa frumoasa mai vii aici si ne faci in ciuda ca doarme 8 ore legate noaptea ? hmmmmmmmmmmmmm, nu-i frumos, sa stii !
Marunzika, tu o cantaresti pe Yannisa in fiecare zi ???? Pai o sa dai in damblageala, ca in zile de-astea in care o sa-ti iasa greutate mai mica decat in ziua precedenta o sa incep sa-ti faci griji nejustificate. Eu cred ca exagerezi, ca ar trebui s-o cantaresti 1 data pe saptamana, tocmai sa eviti ganduri negre fara rost. In privinta vaccinului - noi suntem programate abia luni. Si noua o sa ne fie mila de ea, sunt convinsa ca iar ne dau lacrimile, dar stim ca trebuie facut, asa ca... o sa trecem si peste asta. Speram sa nu existe reactii adverse, oricum am ales varianta care se zice ca n-ar da, nu am mers pe cea de stat.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
danielle02 spune:
multumim mult de aprecieri fetelor,sunteti niste scumpe 

marunzika cu cine crezi ca seamana acum??? ![]()
ramona vazut bebe frumos Vladutz,un dulcic foc 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
danielle02 spune:
acu am vazut si eu poze cu micutii tai Sabina ![]()
superbi copii si superbe poze,ce sa mai???
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
slippers76 spune:
Am vazut pozele de Devylla si Danielle. Superbe fetite! Sa va traiasca! Am vazut si flacaiashul lui Ramonarosca. Suuuper dragut Vadutzul tau!
Gabriela, moaaaama ce te invidiez! 8 ore pe noapte!?! Ia vino si dreseaza-l si pe fomistul meu, care vrea sa manance la 11 la 3 jumate, si la 7. Ce n-as da si eu pentru un somn de sase ore legat macar. Si seara face un circ la culcare! Imi ia cate o ora sa il adorm. Se maraie, se caraie, nu-i intri in voie cu nimic. Desi peste zi e super cumintzel.
Maruntzika, n-o mai cantari in fiecare zi, ca o sa o iei razna de griji, crede-ma. Am facut asta cu Miruna o vreme, si numai bine nu mi-a fost, psihic vorbind. Poate ieri ai cantarit-o inainte sa faca kk si astazi cu matzele goale
. Cantareste-o la saptamana, nu te mai tortura singura.
Rox, sper sa vii cu vesti bune de la doctor, si fara ghips, evident.
Ligeea, bine ai venit!
Prisi, la mine nu tine faza cu cafeau a decofeinizata. Eu beau cafea adevarata dimineata, ca altfel sunt zombie.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
ligeea spune:
E baietel nascut pe 16 octombrie la ora 1 fix .
Suntem amandoi cam obositi - bebeii vostrii au colici ? noi avem..doar noaptea asa ca pozele le punem sapt.viitoare
PS Ce se intampla cu pozele copiilor , cine le foloseste ?
ligeea spune:
Am uitat ...,,my name is Luca
Si o intrebare -ce perdiatru bun aveti ?
De fapt doua - a scris cineva de un medic homeopat , m-ar interesa cum pot sa fac o programare pentru pustiul meu mai mare , a inceput gradi si e mai mult racit -Sorin Cadar parca il cheama
andreeaiosif spune:
multumesc pentru raspunsuri.
apropos de greutate - cat au bebei vostri? - cei nascuti la sf de aug de ex? al meu are 5,520.
David s-a nascut pe 31 aug 2007.
andreea
Alice_ spune:
Buna fetelor ! 
este cineva de religie catolica ? As dori ceva informatii legate de botez, eu habar nu am cum se desfasoara. Si al nostru va fi sambata, deci peste cateva zile.
de Sasha Gabriel 14.09.2007
http://community.webshots.com/user/Alice
devylla spune:
Multumim tuturor de aprecieri.Mami e in culmea fericirii.
Luy esti o scumpa
Ramona ai un baietel tare frumusel...cred ca schimbam regula si vin yo la petit![]()
Gabriela super sa doarma 8 ore pe noapte.Wow,ce as vrea si eu...
Maruntzika cum spun si fetele.N-are nimic daca nu mananca o zi mai prost...de obicei bebei isi fac ritmul lor in functie de cat le cere organismul.Si eu tot la saptamana o cantaresc.
Andreea si a mea tot pe 31 august este nascuta si avea vineri 5300 grame imbracata.
Ligeea bine ati revenit!Sa-ti traiasca baiatul!
Eu de luni incep usor la munca.Imi vine asa greu sa ma despart pt cele cateva ore de Erikuta.Sunt foarte egoista si deabia o dau cuiva sa o tina in brate.As lega-o de mine daca s-ar putea.
In alta ordine de idei,mi s-a facut frica.Acum e mama la mine si ma ajuta enorm.Dar cum ma descurc eu dupa ce pleaca?Du-te la munca,hraneste bebelina,iar munca.Vino acasa,curat,spalat,hranit si tot ce mai e de facut.Mi se pare f greu...intru in panica.Cred ca trebuie sa fi foarte organizata ca sa ai timp de toate...am impresia ca de mine nu voi mai avea timp...si cand ma gandesc ca il vreau si pe urmatorul destul de repede....
Parca nu ma simt in stare de toate.De exemplu azi cat ii dadeam sa suga,am pus si mancarea pe foc...si asa a ramas,doar la fiert.N-am apucat sa ii pun nimic altceva,sa ii dau un gust...si cand am reusit sa ajung la ea...legumele errau deja fierte...
In fine...am fugit sa mai strang pe aici,a culcat-o mama pe asta mica...care a devenit galagioasa in ultima perioada si rasfatata.
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Andries spune:
Salut!!
Mai ce va invidiez pe cele care au bebeii mari si dorm noaptea!! Eu nici n-am nascut si tot nu dorm noaptea
abia abia imi gasesc o pozitie.
Sabina idioti care fura pozele d epe net si le folosesc in scopuri dubioase au fost si vor mai fi ... gramada, important este sa nu aiba nici o posibilitate de a identifica respectivul copil.
Ligeea bine ai venit, sa-ti traiasca micul Luca si sa te bucuri de el. Off topic: m-am distrat si m-am si enervat in acelasi timp cand am citit de nasterea la Euroclinic, io cred ca le dadeam cu ceva in cap, nu stiu daca tu tii minte ca mai vorbeam noi despre Euroclinic vs Viena vs Filantropia si eu eram de parere ca Euroclinic nu prea merita, daca te consoleaza cu ceva pot sa-ti spun ca ai scapat ieftin cu "doar" un eritem fesier... altii/altele au ajuns in terapia intensiva din spital de stat ca nu stiau ce sa le mai faca. Ala e spital de oameni sanatosi... nu de oameni cu probleme. Balantele sunt persoane foarte frumoase, elegante, fine, dar si foarte nehotarate, practic "se balanseaza" de la o decizie la alta o gramada pana ajung la o concluzie. Bine ca mai depinde si cum il cresti. Al meu va fi scorpion se va intelege bine cu frate-su si cu noi parintii (caci noi avem ascendent in zodii de apa).
Asteptam noutati de la Roxana, sa vedem ce i-a spus doctorul.
Andries