Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

devylla... ce dulce fetita ai... uite ca eu inca n-am tinut-o in pozitia aia la baita, eu tot pe spate o puneam, o sa incerc si asa...

Roxana te asteptam cu vestile bune de la doctor

Off, of, si noi avem probleme cu nasucu infundat, si cum in toata Baia Mare nu se gaseste batista bebelusului,ba mai mult, se mirau farmacistele de zici ca le cereai OZN-uri... a trebuit s-o comand pe internet, si mai dureaza vreo 3 zile, sper sa ne descurcam pana atunci...

toate mamicile, toti(toate) bobicile, si toate gravidutele

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ce scumpica si delicata e Ebonee ! Ptiu, sa n-o deochi ! Si cum inoata ea in costumas, mititica !

ligeea, bine ai venit in club ! Te primim cu drag ! Nu ne-ai spus daca balanta ta este fetita sau baietel...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by luy

Ce scumpica si delicata e Ebonee ! Ptiu, sa n-o deochi ! Si cum inoata ea in costumas, mititica !

ligeea, bine ai venit in club ! Te primim cu drag ! Nu ne-ai spus daca balanta ta este fetita sau baietel...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

multumesc de aprecieri
ala nu e costumas care e pe ea,e pijamaluta texi ca doar e domnisoara mare de acum

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim Danuta!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Danielle, logheaza-te la Flickr cu septoct 2007, pune parola de la contul comun de email si o sa vezi pozele.

e superba Ebonee!
multumesc fetele pt aprecieri....ati citit linkulala? se pare ca suint niste idioti care fura pozele cu copii si le folosesc aiurea:(((

Ligeea, bine ai venit!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata, multumim Prisi de invitatia la cafea.

Roxali felicitari si Sonia bine ai venit pe lume!

Andreeaiosif bine ai venit si felicitari pentru bebe David.

Devylla, e scumpa foc printesa ta!

Sabina, am vazut pozele, foarte draguti si voinicelul Gheo si surioara.

Ce bine ca nu mai ploua, o sa iesim si noi afara ca de 2 zile stam acasa cu vremea asta urata.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sabina superbe poze, superbi copii!
Devilla ai o dulcetica de fetita!
Ebonee e o printesica si ce s-a schimbat deja la fata :))!
Roxana bafta la dr, tin pumnii!
Vazut Sara botezata, frumoasa foc!
Si Andrei a avut botezul si ce frumusete de baiat! Felicitari!
Roxali felicitari! Sonia bine ai venit pe lume!
Piciulika ai povestit foarte frumos! Si la mine la nastere s-a intamplat ceva cu timpul ca nu l-am perceput complet, sunt momente care sunt cam in ceata!
Yannisa creste, desi ieri m-a terminat ca nu a vrut sa manance cat trebuie si daca n-am plans de mi-a sarit camasa de pe mine. Dar vaz ca azi e mai mancacioasa. A atins 4500g insa ieri scazuse 20g :( sa speram ca azi la cantareala le-a pus la loc. Joi mergem la primul vaccin din viata mogaldetei si am niste emotii si-o teama ca o sa planga si bineinteles ca plang si eu cot-la-cot cu ea. Sper s-o tina tati! Oare o sa aiba recactii adverse de la vaccin?! Cine l-a facut poate ne da si noua detalii - multumim!
Pupam burticile si mamicile!

YANNISA MILENA
24.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Mada, daca bebe se inneaca doar cand tuseste sau se agita mai ater nu este tuse de raceala ci se inneaca cu mucozitati. Mie pediatra mi-a spus ca tuse inseamna sa tuseasca copilul zi-noapte nu doar atunci cand se inneaca.
Cat despre batista bebelusului noi o folosim si este OK, fara ea nu stiu ce faceam cu mucisorii.......pui apa de mare sau ser fiziologic in nasuc (noi folosim Spray Humex care ajunge pana la sinusuri cand pulverizez) si aspiri pana vezi ca nu mai iese nimic. Nu este traumatizant deloc, ba chiar bebe se simte eliberat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Super frumosi toti bb-ii!!!
Ma innebunesc fetitele... luy, danielle...superbe!!!
Mai punem si noi pozici:
http://good-times.webshots.com/album/561145574SWjlaC

Ramona si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

'Neatza mamici cu bebici si burtici!

Roxana, tinem pumnii pentru vesti bune de la dr!

Devylla, ce dulce e Erikuta ta!

Roxali, felicitari, mamica nr.100 ! Sa-ti traiasca Sonia, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa-ti aduca numai bucurii ! Iar tie, refacere rapida!

Sabina, superbe poze. Absolut superbe! Si ce copii ai, fatooooooooooo!

Dani, frumusica foc Ebonee.

La noi, e oficial, Sara doarme noaptea 8 ore. Azi noapte a fost deja a 4-a noapte cand a dormit de la 9 seara la 5 jumate dimineata. Yuhuuuuuuuuuuuuu!!!!
La noi e o vreme supernasoala! Urat! Dar daca nu ploua, eu tot scot fata afara!Pupici!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput