Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
http://www.flickr.com/photos/scintillediluce/1438474971/
mai, eu m-am speriat rau. fac pozele numai pt family, daca vreti sa le vedeti pe cele din septoct2007, logati-va....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
Fetelor, imi trimite si mie cineva pe PM, va rog, detaliile de la emailul comun, parola si la fel pt pozele comune?
Multumiriiiii!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Picio, hahahaha, stiu cum e cu autocenzura . Si stiu si cum e cu copilul piranha, aka copilu'-ventuza (avem si noi unul in dotare)...
Dar e faaaaaain si incerc sa vad partea pozitiva, sa ma amuz si sa ma bucur de fiecare moment alaturi de Lisa si sotul meu .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
Kris, parca tu intrebai de muls. Eu ma mulg doar daca au trecut 4-5h intre mesele Lisei, de ex. noaptea si sanii imi sunt tari si sfarcurile lipsa - daca e asa, Lisa nu are de ce sa se prinda si nu poate suge, sanul curge in nestire, ea linge ce curge, si ne frustram amandoua, ea plange si se enerveaza, eu curg la greu etc. Atunci mulg putin cu pompa manuala, ca sa se inmoaie sfarcul si sa aiba Lisa ce prinde si e super ok. In rest, nu mulg, ca numai maresc productia si chiar nu am nevoie acum, ca efetiv sunt spray din ambii sani... Acum depinde care e situatia ta.
Lisa
gema spune:
Roxana, nu stiu daca Pivalone da dependenta dar probabil ca orice fel de picaturi de nas nu face exceptie nici acesta. Oricum o sa il folosim cat mai putin, speram sa treaca mucii astia odata.
sa stii ca nici fetitzei mele nu i se vad mucii si nici nu curg dar se simt la un moment dat undeva intre nas si gat, se aude ca o haraiala. daca are asa bebe Andrei aspira daca nu nu te stresa degeaba. Iti garantez ca iti dai seama imediat daca este vorba de muci. Deci...........Calma si bafta la medic astazi.!!!!!!
Aha........SINUPRET il dau de 3 ori/zi cate 10 picaturi dizolvate in putin lapte(ceai) si i le pun cu seringa undeva in gat pentru ca sunt fffffff rele la gust. Plange oricum dupa ele.
devylla spune:
Helou fetelor!
Roxali felicitari!!!!SA va traiasca Sonia!SA fie sanatoasa si voioasa!
Sabinan-am reusit sa-ti vad comorile.
Nana cum se mai simte bb Andrei?Sper ca sunteti bine.
Annisia ce petrecere ati dat mai.BB Yannis a fost tare scump,dar si mami lui tare frumusica si cu tinute superbe.(ai sa razi,dar iti sta bine si plinuta)
AAA nici eu habar n-am de treaba cu pozele comune...poate ma ajuta careva.
Roz bafta la doctor!Doamne ajuta sa fie de bine!
Ma duc si eu la nani,a mea mandra are o criza de colici exact la 6 dimineata cand e somnul mai dulce.Asa ca mi se face un somn dupa-amiaza...offf.
La noi inca e placut afara,si profitam de cele 25 grade cat putem.
V-am pupat,poate mai revin
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
adimercedes spune:
Roxali, felicitari si sa va traiasca bebe Sonia!!! Tie recuperare rapida!!!
Lisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata. Raportez copii cuminti si aseara si azi. Am avut ceva emotii cu Alex ca am crezut ca va face scandal sa o duca nea soferul la gradi (intrucat tati e iar plecat), insa a fost linistita. Eu ma pun la nani o ora si apoi plec la dr cu Andrei.
Gema, asa e, toate picaturile dau depedenta. Mie imi zisese pediatra ca Pivalone nu, insa ORL-ist a zis ca da. In fine, eu nu aud haraiala aia decat cand mananca sau imediat dupa. Nu prea inteleg ce legatura are mancarea. Oricum nu ma mai agit cu mucii, vad ca toti bebelusii au si nu ne neaparat sa fie raceala.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ramonarosca spune:
Roxana multumesc mult de raspuns... se pare ca ai avut dreptate, nu era nici un motiv de ingrijorare. V-am zis ca l-am trimis pe tati aseara la 10 cu pampersul la spital.... pai ce, ma panicasem... si a vorbit cu un dr. pediatru care era de garda, care a si ras un pic de el. Dar a zis ca e normal, si ca sa ne panicam doar daca e negru, rosu sau alb. A zis ca sa stam linistiti ca o sa mai vedem schimbari de culoare.
Asa ca… multumim lui DD, totul e ok.
Pupici multi lui BB Andrei!!!
Ramona si Vladutz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
'Neata si de la noi!
Roxali felicitari mamico!Sa va traiasca Sonia,sa va bucurati de ea,iar tu sa te refaci repede!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana