Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Roxali, felicitari si bun venit Sonia!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
slippers76 spune:
Sabina, sunt superbe pozele! Doamne ce copiii frumosi ai! Si cat de bine stii sa-i tragi in chip
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
ramonarosca spune:
fetelor sunt un pic cam panicata! BB Vladutz a facut kk cu ceva verde... stie cineva ce e? arata ca o mucoasa parca... oricum l-am trimis pe tati la laborator, dar n-ar strica un sfat de la voi.
ce credeti ca e?
mentionez ca bebe e bine, papa bine de la san si altceva nu i-am dat.
va multumesc mult!
ramona
cecilia L spune:
Roxali felicitari mamici, bun venit Sonia, sa fi sanatoasa, norocoasa si necolicioasa.
Noi suntem bine, temp 37.2, si ceva mucisori. Acum insa avem criza de colicei, credeam ca scapam in seara asta.
Noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
irlandeza spune:
Ali, FELICITARI mamico !!!!!!!
Bine ai venit Sonia!!!!!!
Asteptam mai multe informatii cand ai timp. Si refacere rapida.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra 29+
bb PATRICIA ALEXIA
isabeluta spune:
Roxali felicitari pentru Sonia! Sa creasca mare si frumoasa, mancaciaosa si necolicoasa!
Irina_stef si eu zic ca este dop ce descrii tu. Nu inseamna insa ca vei naste neaparat imediat. Eu am tot eliminat din dop aproape 2 saptamani inainte de a naste.
Noi suntem super colicosi. Ii dedic lui bebe tot timpul meu. Mi se rupe sufletul cand il vad cum tresare. Mucisori avem si noi cativa. Am aplicat metoda ta Sabina si tin sa-ti multumesc! Reusisem cu pompa sa scot ceva, dar dupa ce l-am intors pe burta...au sarit mucii cat colo`
isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Zau m-ati terminat cu mucii astia, am devenit obsedata. Eu nu reusesc sa scot nimic nene, nici pe burta, nici cu metoda Sabina si batista mi s-a parut prea drastica pentru un nas ce pare curat. Sigur ei pot fi mai sus insa cand am avut pb cu Alex mi-a explicat pediatra ca trebuie aspirat 3 min pe nara ca sa scot ceea ce e sus in nas si nu se scurge. Deci eu concluzionez ca nu are nimic baiatul si ma concentrez pe treaba cu piciorusele. Am asa emotii pentru maine.
In rest problema feminina e pe finalizare, insa la control nu ajung maine oricum. Pentru ca nu stiu daca sunt apta, in plus am sedinta cu parintii la gradi la care oricum nu stiu dc ajung dc nu poate mama sa vina. Si pana acum cica nu poate. Mai vedem maine.
Oricum ma simt mai bine psihic, uite ca e buna si menstruatia asta la ceva. Ali draga de ea imi zicea ca ma linistesc la creieri macar si uite ce dreptate a avut.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Irina_stef, intr-adevar un dop picat nu inseamna nastere imediata. Poate sa mai dureze. In orice caz nastere usoara si BB sanatos
Ramona, la noi kk e in general verde. Mucozitati pot fi mucisori cred, dar depinde ce numesti tu asta. Poate fi lapte nedigerat dc e ceva grunjos. Daca i-ai dat Bonisan poate sa faca mai verde. Poate ai mancat tu ceva. De vazut cum evolueaza.
Gata, va pupic, ma bag la nani ca maine am zi grea. Va doresc noapte linstita, BB sanatosi, fara muci si fara colici! Sa ne tineti pumnii pentru maine la ortoped.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
irina_stef spune:
va multumesc fetelor din suflet.oricum nu cred ca mai pot duce mult burtoiul,eu chiar as vrea sa nasc cat mai curand,ptr ca am gemeni si va imaginati cum e cu ditamai burta la la 38 saptamani.oricum ii multumesc lui DUMNEZEU ca ne-a ajutat sa ajungem pana aici dat fiind situatia(2 bebei).
inca o data va multumesc si va doresc sanatate voua si bebelusilor vostri. 38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-