Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Ali, felicitari!!!!!!!!!!!!
sa-ti traiasca printesa si sa fiti fericiti toti 4! da ce repede ai nascut!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Andreeaiosif, sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos. E nascut in aceeasi zi cu Andrei al meu. Cred ca am citit povestea nasterii tale la un alt post. Imi pare rau ca se intampla asa ceva. Colici si la noi la fel, eu ii dau Espoumisan de 3 ori pe zi cate 7 pic si Gripe f rar seara, o singura data, mai putin de jumatate de lingurita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, frumosi copii ai. Ce dulce si bland se uita Sofia la BB! Nu ai sa vezi la noi asa ceva. Ti-am trimis acum sms legat de ceea ce am vb aseara.
Rox ,
Poze
![](images/user_woman.png)
betty78 spune:
Sabina ce dulce e bebe Gheo!!! Imi plac tare mult pozele alb-negru, sunt super expresive.
Andreeaiosif eu ii dau espumisan cate 10 pic dimineata si 10 seara si in plus ii dau si enterol (5 zile) 1/2 pliculetz dimineata si 1/2 seara...si chiar ne-au ajutat. Cu alaptatul incearca sa tii cat mai mult pe bebe la san, chiar si toata ziua pentru stimularea lactatiei si usour usor poate scazi completarea de nan 1.
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
gema spune:
Roxana, Betty multumesc de raspunsurile ref. la spitalele din Bucuresti. Sper sa nu fie nevoie niciodata dar tare rau este sa stii ca in orasul tau nu exista un spital de incredere......... GROAZNIC.
Aniast eu merg la Dr. Adam si sunt fff multumita de ea. Este un bun profesionist, un om extraordinar care trateaza copilasi de parca ar fii ai ei., este ffffff calma. Sora mea tot la ea merge de 4 ani cu fetitza ei si este f multumita de ea.
O gasesti la cina la Spital si la Mediurg dar nu primeste pacientii decat cu programare, nu are program de spital obisnuit in sensul ca te poti duce cand vrei. Te programezi.
Noi am fost astazi la pediatru si am plecat multumite pentru ca bebe in afara de muci nu are nimic grav. Doamne Ajuta. Ii dam inainte cu batista bebelusului si speram sa scapam in cateva zile. In plus mai luam pe gurita Sinupret, un siropel natural pentru secretii, Zyrtec antialergic si Pivalone picaturele de nas. Este un trat. usor.
Piciulika spune:
Sabinelu - multzumesc de dedicatzie!
Sunt flatata (bine ca nu flatulata, ca BB Michael...
E super-dulce BB Gheo si f reusite ipostazele - plus inspirate titlurile! Stiu eu ce astept din mana ta!
SUNT NISTE FRUMOSI!
Si tu te pitesti dupa camera... pai treaba e asta?!
Pusilici de la tabara de ursulici
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea
irina_stef spune:
buna seara mamici!sa va traiasca comorile sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna de viata!
Am si eu o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta cele care au nascut.astazi dupa pishulica pe hartia igienica mi-a ramas ceva gelatinos cat jumatate de deget transparent,nu ca o scurgere ptr ca treaba asta era inchegata si transparenta.eu stiam ca daca e din dopul gelatinos ar trebui sa fie cu sange sau macar rozalie nu?asta era transparenta,si s-a intamplat de 2 ori.stiti ce ar putea fi? 38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Roxana_G spune:
Irinastef, eu zic ca este dop, dopul nu este neaparat cu sange. Eu la prima sarcina am eliminat exact ca tine, iar acum a busnit cu tot cu apa, insa nu era cu sange.
Gema, Pivalone nu da dependenta? Cat timp il folositi? Este foarte bun antiinflamator oricum. Te rog spune-mi doza de Sinupret, si eu ma gandeam la el in caz de mucozitati.
Rox ,
Poze
irina_stef spune:
ROXANA multumesc mult.eu sper chiar sa fie din dop si sa nasc,ptr asta sunt pregatita! 38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-