Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

roxali - felicitari! sa iti traiasca micuta Sonia, sa se faca mare si sa fie sanatoasa tun!

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari Roxali! Bun venit pe lume micuta Sonia!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Urmy, Betty multumesc mult pentru raspunsurile voastre prompte.Parca ma mai linistesc putin acum, ma gandesc ca nu sunt singura in situatia asta. Mi-e incredibil de greu sa nu pot sa fiu in forma pentru puiul meu si sa trebuiasca sa depind de altii in unele situatii. In fine sper sa ne refacem cat mai repejor cu putinta. Mai ales la tine Betty la cate necazuri ai avut nici nu ma gandeam ca te mai si doare ceva (banuiesc ca daca trebuie, putere in interiorul nostru gasim).

Urmy, leutul nu l-am cumparat eu, l-am primit de la nasha copilului care sta in Belgia. Leul este marca Fisher Price si se numeste Le lion musical sau Magical Mane Lion.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Urmy, uite am gasit o poza si o descriere scurta a jucariei pe net. http://halifax.kijiji.ca/c-buy-and-sell-toys-games-Fisher-Price-Learning-Patterns-Magical-Mane-Lion-W0QQAdIdZ27107789

Roxali - sa-ti traiasca mica printesa, sa va bucurati de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Bernix, multzumesc. Iti tin pumnii sa ai parte data viitoare de o nastere naturala - daca asta tzi-e vrerea - dar ceea ce e mai important e ca BBii sa fie sanatosi. Bine ca e Degetzica o luptatoare si creste bine!
Apopos de tati langa tine la nastere: al meu ma tzinea de spate la impins si eu pe fiecare contractzie de expulzie presam lung de trei ori. Cand termin seria de trei il aud pe el gafaind de numa' in urechea mea, in tip ce ma lauda "ce grozav imping" etc. Ma intorc spre el si-l intreb calm: "Da tu de ce gafai?!" El, putzin incurcat: "Imping de-odata cu tine" Bine ca nu a produs ceva, la atata efort...

Kriss, si Michael sughitza aproape dupa fiecare masa. Mi-au spus in spital ca e perfect OK (dovada ca nu plange, nu pare sa-l supere) si ca sa incerc sa-l tzin mai mult la verticala dupa masa, sa coata aerul. Si la tzitzi ii trece, cum spui si tu.
Cu mulsul: si eu alaptez la cerere si moasa mi-a spus sa nu ma mulg decat daca se umfla/dor prea tare sanii si si atunci NU pana in capat - stimulezi secretzia de lapte in mod artificial! Pe urma chiar ai probleme. BB singur regleaza cererea & oferta.

Roxali, nastere usoara!!!

Emma, felicitari, sa-tzi traiasca Andrei! Ce dulce si alert era! Iar tu, vorba Carpatinei: parca nu ai fost gravida!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

... pana vin eu din urma, Roxali a si nascut!!!
FELICITARI ROXALI, sa-tzi aduca micutza printzesa Sonia numai bucurii si sa fie sanatoasa si norocoasa!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Roxali...uraaaa, felicitari! Sa va traiasca micuta Sonia si sa fie sanatoasa si norocoasa!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxali, felicitari, sa va traiasca printesa, sa se faca mare si frumoasa, sa va aduca numai bucurii!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

Buna seara,

va urmaresc demult, de cand eram gravi, dar pana acum nu am scris la acest subiect.

am si eu un baietel - David - de 7 saptamani, am nascut pe 31 aug 2007, a avut la nastere 3,620kg si 52 cm.
acum are 5,500 kg si 60 cm.

am facut cezariana cu dr Cezara Bucur si dupa aia am avut mari complicatii (mi-au uitat ceva in mine - o bucata dintr-un camp operator - am facut peritonita si m-au operat din nou la 4 zile de la cezariana).
vreau sa va spun ca la 3 saptamani inca imi era rau, ma durea rau burtica, si cand stateam in pat ma durea, asa ca stati linistite, trece incet-incet. acum ma mai doare f putin taietura (e cusuta ff strans si de fapt sunt 2 cusaturi una peste alta).

noi avem probleme cu colicile.
au debutat la 3 sapt si 2 zile, am incept sabsimplex, sapt 4 si 5 a fost ff bine si acum in sapt a-7a rau de tot, 3 zile a plans de am zis ca innebunesc.

luam asa: sabsimplex, babydrink, bonnisan.
il tin in brate, pe burta mea, il frec usor pe burtica.
din cauza problemelor la nastere eu nu am asa mult lapte, bea si NAN1 si ceva san, nu prea mult.

CE ALTCEVA FACETI SI II AJUTA LA COLICI???

va multumesc,

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://www.flickr.com/photos/septoct2007/1692085937/

am pus poze.Am stat nustiucat sa le micsorez, ca sa nu cosnum minutele la upload.
piciule, sper sa apreciezi efortul,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput