Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
moldoveanca spune:
Acum vanez si eu mucisorii de cand cu discutiile astea de aici,off ce grijulii mai suntem noi toate.Dar daca avem asa puiuti draguti si iubiti.Eu am probleme cu ai mei parinti dar cand ma uit la ingerasul asta al meu imi trec toate supararile.Va pup pe toate si va invidiez pe cele care aveti parinti intelegatori.
teo
betty78 spune:
BarOana multumim de informatii. Eu personal am avut "ocazia" sa trec prin asa ceva. Am inceput cu rinofaringita, apoi bronsiolita si pneumonie virala si am ajuns cu bebe la terapie intensiva....si asta tot din cauza unui membru al familiei care era racit

Apropo de aparatul de aerosoli, al meu se zbatea nitel iar in cele din urma adormea pana se termina tratamentul
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
urmychance spune:
Roxali - nastere usoara!
BarOana - multumim mult pt povestire. Cu siguranta ne sunt de folos povestile de viata.
Roxana - cand plange Andrei, ai incercat sa ii pui foehnul pe burtica...? adica la distanta, dar sa ii vina aer cald. Eu as l=am linistit pe Tudor aseara, plangea si la piept, i-am pus un scutec cald pe burtica si apoi cu foehnul. S-a linistit din prima secunda si in 5 min a adormit sanatos.
noi am scapat / ameliorat cosuletele de pe fata cu bepanthen dupa baita.
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Acum vanez si eu mucisorii de cand cu discutiile astea de aici,off ce grijulii mai suntem noi toate.Dar daca avem asa puiuti draguti si iubiti.Eu am probleme cu ai mei parinti dar cand ma uit la ingerasul asta al meu imi trec toate supararile.Va pup pe toate si va invidiez pe cele care aveti parinti intelegatori.
teo
nu te mai necaji. Si eu am probleme cu ai mei, dar sunt ai mei. Si cand ma gandesc cat au suferit cu mine cand eram mica, cum tremurau si ei sa nu am mucisori, sa nu ma doara ceva, cum stateau sa ma plimbe cand plangeam, sa ma spele, sa ma ingrijeasca, parca imi mai trece supararea.Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
crishtina spune:
A aparut si mamica 100 la odiseea noastra! ![]()
Mesaj de la Roxali: Sonia s'a nascut la 12:00, dupa un travaliu scurt, are 2.670gr, micuta cu manutele reci dar scumpa.
Felicitari mamico! Sa va traisca Sonia!
Crishtina &
Robert
09.09.2007
betty78 spune:
Roxali nastere usoara!!!!

Betty78
de
toate pozele
bulinutza noastra
miaunici spune:
Pupici si de la noi,
noi inca nu avem un program foarte bine lamurit asa ca incercam sa tinem pasul cu voi dar deocamdata reusim sa citim doar pe sarita si sa scriem si mai pe sarita.
Roxali - nastere usoara.
Roxana multumesc de sfat, pana la urma am sa mai consult un pediatru in afara de doctora noastra, pentru ca cred ca pot sa zic ca ma inscriu si eu cu varf si indesat in clubul mamicilor paranoia, care la cel mai mic scancet al copilului lor fac scenarii, ce-o fi, ce-o pati???? Mult curaj cu micul tau Andrei, sper sa treaca problema cu piciorutele cat mai repede si cat mai usor pentru el.
Annisia - sa va bucurati de micul crestin, sa creasca mare si sanatos si sa aiba noroc si bafta in toate.
Afibebe - imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin toate incercarile astea. Bine totusi ca nu e grav (zic si eu, stiu ca nu e o consolare prea mare pentru sufletul unei mame).
Piccaflor am sa incerc si eu chestia cu sondine, mi se pare super ideea, noi avem inca probleme la kk, nu prea prestam si ne cam trebuie aisistenta ca sa reusim acest lucru macar o data pe zi.
Carpatina daca din intamplare arunci un ochi si pe mesajul meu sa stii ca eu as vota pentru papanasi si dulcetele, vorba moldovencei si mie imi plac papanasii de nu mai pot si daca sunt si cu dulceata sunt si mai buni.
Kriss parca tu ai intrebat daca trebuie sa te mulgi intre 2 mese. Mie la spital mi-au spus ca trebuie sa ma mulg daca incep sanii sa se intareasca si sa pun bebelusul la san de cate ori vrea el.
Azi sunt foarte incantata, am reusit sa stau mai mult cu mogaldeata mea de 3 saptamani la joaca si sunt bucuroasa ca am observat ca urmareste cu privirea un leut de plus care canta si are beculete luminoase. Nu rade la el, e foarte serios, dar a inceput sa gajaie, gogaie, scoate tot felul de sunete.
Noi ne chinuim acum sa ne facem impreuna un program cat mai lung ziua si sa incercam sa dormim mai bine noaptea (deocamdata incercam).
Fetele care ati facut cezariana, pe voi va mai durea operatia dupa 3 saptamani? Eu inca nu prea pot sa stau cu bebe prea mult in brate, iar de scos la plimbare cu carutul sau cu scoica auto, de una singura, mi se pare inca misiune imposibila. Merg, fac de toate, dar cum trebuie sa fac un efort mai maricel cum gata nu mai pot, e normal dupa atata timp? Nu mai zic ca inca am burtica de gelatina dupa atata timp (obsesia mea - sunt obsedata mai mult si de faptul ca nu sunt grasa, am doar burta si din cauza asta nu reusesc sa gasesc nimic de imbracat, iar vremea s-a racit si nu prea mai am cu ce iesi din casa).
Multi pupici si de la noi, Iuliana si bebe Andrei
betty78 spune:
quote:
Originally posted by crishtina
A aparut si mamica 100 la odiseea noastra!
Mesaj de la Roxali: Sonia s'a nascut la 12:00, dupa un travaliu scurt, are 2.670gr, micuta cu manutele reci dar scumpa.
Felicitari mamico! Sa va traisca Sonia!
Crishtina &Robert
09.09.2007
Roxali felicitari mamico!!!!! Sa te bucuri de Sonia, sa fie sanatoasa si mancacioasa si tit iti doresc refacere rapida!!!!
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007toate pozele
bulinutza noastra
urmychance spune:
quote:
Originally posted by miaunici
[
Fetele care ati facut cezariana, pe voi va mai durea operatia dupa 3 saptamani? Eu inca nu prea pot sa stau cu bebe prea mult in brate, iar de scos la plimbare cu carutul sau cu scoica auto, de una singura, mi se pare inca misiune imposibila. Merg, fac de toate, dar cum trebuie sa fac un efort mai maricel cum gata nu mai pot, e normal dupa atata timp? Nu mai zic ca inca am burtica de gelatina dupa atata timp (obsesia mea - sunt obsedata mai mult si de faptul ca nu sunt grasa, am doar burta si din cauza asta nu reusesc sa gasesc nimic de imbracat, iar vremea s-a racit si nu prea mai am cu ce iesi din casa).
Multi pupici si de la noi, Iuliana si bebe Andrei
cam tot asa si la mine. Durerea a trecut dupa o sapt. dar la efort mai simteam o durere mica pe la 3 saptamani. Nici eu nu pot iesi singura din aceleasi motive, sincera sa fiu nici nu am incercat sa ridic singura caruciorul sau scoica. Mi-e frica sa nu desfaca operatia. Stai linistita...in 2 luni suntem ca noi. Nici eu nu am de imbracat, mai vine si botezul si nu ma mai incape nimic...am probat chiar azi...
de unde ai luat jucaria? e scumpa? face zgomot mult timp sau doar cateva secunde?
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
betty78 spune:
Miaunici si eu personal am aceeasi problema: sunt destul de slaba dar am burtica...si tot nu imi gasesc cu ce sa ma imbrac.
Betty78
de
toate pozele
bulinutza noastra