Mamici de septembrie-octombrie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxali, nastere usoara!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos! Sunteti niste dragutze!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Neata!
La mine ainceput petrecerea...ontractiile...c-am de la 7 sant regulare...ma enervez ca nu pot sa stau deloc jos...ma duc sa ma pregatesc de bal

Ali39si Enrico 7ani
poze

sa ai nastere usoara !!!!

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

V-am tot citit nelinistile legate de mucisorii bb.-ilor si vreau sa va spun ca si eu am patit-o destul de rau cu Andrei ,baietelul meu in virsta de 1 an 3 luni si 1 zi ,anul trecut de Craciun cind avea 5 luni... A racit tatal meu RAU DE TOT de Cracin era "blana",iar pe 27 dec. cind s-a trezit Andrei ,la dragalitul de dimineata,parca se auzea un hiriit ,mai ales la expiratie.Pun urechea si pe piept,parca fierbea ,parca torcea...in conditiile in care cu o seara ininte nu prezenta niciun simptom de raceala:stranut,tuse ,nas infundat,etc.Pun mina pe telefon,sun pediatra,spun ca mi se pare ca se aude un hiiriit in piept si ca tusise o data destul de rau .Cind a auzit ca si hiriie,ma"liniseste"spunindu-mi ca daca hiriie nu e bine deloc si vine dupa ora 13,sa-l vada.Venit,vazut,ascultat,verdict:BRONSIOLITA.Am crezut ca pica cerul pe mine,nu alta...Izolat bunic,dupa scandalul de rigoare,ca nu mai are voie sa mai puna mina pe copil cite zile are...(i-a crescut si tensiunea din cauza asta de era sa-l mai am si pe constiinta,ca parca el a vrut sa-mi imbolnaveasca copilul...)Ma rog,i s-au prescris :augumentin,eferalgan pediatric ,ambroxol,ventolin sirop aspirat nasul ,pus ser la greu,si rabdare ca e doar debutul...Febra nu a facut decit o singura seara si aia doar38,2 rectal dupa care nu a mai facut deloc.Avenit pediatra in fiecare zi sa-l asculte ,pina pe 30 dec cind mi-a zis ca e mai rau ca-n prima zi dar ca e normal ca asta este evolutia fireasca a bronsiolitei...in sfirsit sa nu mai lungesc,pe 31 dec se culca Andrei normal la 21.30,noi doi(eu si sotul)ne pusesem si noi tinuta ca pt noaptea de revelion,PIJAMALELE,si ne mai uitam la tv.mai ascultam bb-ul ,care mi se parea ca respira din ce in ce mai rau si era mereu cu gurita deschisa iar hiriiala era atit e puternica de aveam impresia ca se sufoca...asa incit la ora 6 dimineata pe 1 ian eu si cu betivani sunam la salvare...acolo o vaca...altfel nu o pot numi ,dupa niste intrebari de tot rahatul,imi sugereaza sa fac copilul pachet si sa plec la cel mai apropiat spital ca salvarea s-ar putea sa mai intirzie ...dupa ce am zbierat la ea de cred ca s-o fi gindit ca n-ar strica sa trimita una si pt.mine,mi-a zis sa ma linistesc ca o sa ajunga o masina intr-o ora la noi!intre timp am facut bagajul pt spital si pe la ora 9 a venit salvarea cu un medic putin rrom,putind a usturoi ,ma rog,l-a ascutat si a zis ca nu-si da seama daca hiriiala se aude si la plamini si ca ar fi bine sa ma duc cu el la G.Alex.pt o poza la plamini.Am plecat la spital unde atita lume cu copilasi de virsta lui Andrei si chiar mai mici decit el,nu m-am gindit ca poate sa fie ...i-a facut poza la plamini ,nu avea nimic acolo,pt caaltfel ne interna si ne-a recomandat doctorita de acolo inhalatii(pufuri,ca la astmatici) cu Ventolin si Becotide...nu puteti sa va imaginati ce chin sa-i pui unui copil de 5 luni o masca identica cu cea de oxigen,dupa o schema de tratament ...In timp a cedat hiriitul,ne-am dus la control si totul parea de bine,dar cu iesitul afara trebuia la fel ca si cu nou nascutii :cite 5 minute in prima zi dupa care sa cresc progresiv pina ajung la o ora. La vreo 4-5 zile dupa terminarea tratamentului ies cu bb afara si cind ma aplec sa-l invelesc mai bine aud ca iar hiriie...mi s-au inmuiat picioarele...su sotul,vine de la servici.impachetam copilul si ne prezentam la camera de garda a sp.G.AL.unde de servici era chiar dr.din 1 ian,il consulta si-mi spune ca a recidivat wheezing-ul de la intreruperea brusca a becotide-ului care contine cortizon si se intrerupe treptat...dar prima oara nu mi-a spus...deh imi face o schema de tratament sa scad progresiv pufurile si sa ma duc la control dupa ce le termin.am ajuns acasa am sunat-o pe nasa copilului ii povestesc ce am facut la spital ,si de fapt aici am vrut sa ajung...,ma intreaba de ce nu vreau eu sa merg la dl.dr. CADAR SORIN, un foarte bun homeopat medic orl-is la baza,care l-a tratat si pe Radu,fiul lor care avea un inceput de astm bronsic,descoperit ce-i drept de dr,(si pe dr.)cind Radu ave 3 ani.(acum Radu are 10).I am spus sa ma programeze,si asa am ajuns cu Andreiutul meu la acest minunat om,care mi l-a adus pe calea cea buna pe copilutul meu si de atunci facem tratamen la dinsul si pt alte "bubite "pe care le sesizasem eu la A. ,acum pe 24 suntem iar programati pt control si sa incepem pregatirea pt.iarna (intarirea imunitatii)cert este ca nu mi-a mai racit deloc asa grav de atunci doar o banala raceala de la ac din masina,asta vara,dar nimic serios.Va mai pot spune si alte lucruri despre treaba asta,daca va intereseaza,dar acum m-am intins asa de mult .......ma gindeam ca poate fi si pt bb.vostri o varianta de intremare a organismului lor fara sa le mai dati tot felul de medicamente...sa nu intelegeti ca el nu recomanda antibiotice sau alte medicamente daca treaba pare foarte serioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Am uitat sa va intreb:mai stie cineva ,ceva de Teodora si de Mihnea -Andrei?Cred ca sunt deja acasa,nu?Ii pupam si o asteptam pe praspata mamica sa ne povesteasca despre noul ei statut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Revenit si eu de o ora acasa, insa tot misun cu invitatiile pentru botez si in plus m-am necajit de Andrei care a plans continuu 40 de min, inclsiv in brate, dupa ce toata ziua cat a stat cu mama nu a zis nici pas.

Eu m-am aranjat, am scapat de parul ala in 2 culori, adica tot in 2 culori sunt insa nu jumatati, ci suvite. Am suvite blonde si satene. Mie imi place si sotului o sa ii placa, insa mama care e obsedata de blond a zis ca sunt prea inchisa. Oricum m-am rasfatat, m-am simtit super, salon de fitze, apoi am mers la Feeria si mi-am cumparat lenjerie si farduri. Pfuuu, o rasfatata!

Va pup ca iar plange baiatul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Sim, uite cum am facut cu Luy, ne-am vazut intre programari. Adica tu termini la 12 jumatate si daca mai stai maxim 10 min ajungem si noi. ok?

Carpatina, eu votez Papanasi.

Ali, nastere usoara!

Betty, lamurita cu mucisorii, cred ca nu avem.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Andries, m-am mai linistit, insa voi cere maine explicatii legate de afectiune si de tratament, si probabil ca voi mai cere o parere. Nu spun ca decizia doctorului este gresita, spun doar ca mi s-a parut brusca, spun ca nu am inteles de ce altii si nici el nu au zis nimic pana acum (Andrei a fost la el la primul control la 2 saptamani si 3 zile) si ca stiu ca e un subiect discutabil pentru care as prefera niste argumente. Insa ma bucur ca s-a procedat asa daca asta ajuta, uite am vb azi cu nasa mea care imi povestea ce a patimit nasul meu din ceva similar - problema fiind descoperita tarziu a purtat gips la varste mari si a necesitat 2 operatii. Nu ma intreb de ce mi se intampla mie, doar imi este mila de Andrei care a fost un copil chinuit incepand cu fractura de clavicula. Insa am invatat sa pun diferit problema atunci cand la TT prost ma gandeam ca poate Dzeu a vrut sa am un copil cu problema si o prietena draga mi-a spus ca Dzeu a vrut sa o si gasesc. Cam asa gandesc si acum, ca e mai bine ca am descoperit si ca putem face ceva acum cand e mic si nu stie ce e cu el. Vreau doar sa ma asigur insa ca e cel mai bun tratament si cu minim discomfort pentru Andrei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

ok,si eu votez pt Papanasi ca tare mult imi plac si ce multi am papat cat am fost insarcinata

teo

Mergi la inceput

Andries, m-am lamurit si cu cazul nepoatei, pacat ca a fost asa, si pacat sa ajungi asa tarziu cu problemele. Tocmai de aceea ma bucur ca am luat-o din pripa cu tratamentul. Sa dez Dzeu sa fie asta solutia sigura si rapida.

Kriss, sughitul este normal la bebelusi, la noi s-a rarit insa la inceput sughita foarte des si foarte mult.

Bee, numai la un picior s-a vazut imbunatatirea, la stangul nu mare lucru. Si cred ca acum inteleg de ce au decis gips, pentru ca muschiul e incordat. De aceea nici nu puteam lucra ca lumea cu piciorul respectiv. Muschiul e cel care ii tragea laba.

Cecilia, sper ca BB e bine. Nu te mai agita din orice.

Emma, felicitari pentru botez si BB asa dulce si bucuros la baita!

BarOana, mie nu mi s-a parut asa o tragedie mascuta aia, sigur pentru 5 luni cred ca e mai greu. I-am pus prima data Alexandrei la 1 an si 8 luni cand a facut bronsiolita, era greu sa mergem cu ea la spital mereu si pana la urma am cumparat aparat de aerosoli acasa. Este ceea ce i-a salvat viata cand a facut laringita cu apnee (dar tot cu dexametazona din pacate, care este cortizon).

Va pup ca Andrei s-a saturat de ras si gangurit la scoica.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput