*** LA REDOUTE *** (57)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitaco spune:
se pare ca nu....
Eu cred ca dau o comanda, ca vad ca au introdus iara rochita pe care o vroiam pt Mateea. E un pic mai scumpa decat saptamana trecuta dar mi-e teama sa nu dispara iara...
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
andreap spune:
Eu sunt..da' numai cu pivitul.bani nu am acum,poate peste 2 saptamani..desi daca ma gandesc ca vine ziua lui zgubi..nu cred
.Am cateva produse in cos..sa vedem.Acum eu ma orientez spre bluze ca la pantaloni..ce sa mai fac cu ei?Incerc sa ma delectez cu ce mai luati voi..dar...cam slabut.oare de ce?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
nushulica spune:
eu am primit saptamana trecuta vreo 3 colete si nu v-am mai pus linkuri ca nu am avut timp
dar daca tot vreti sa va clatiti okii promit sa intru diseara sa pun![]()
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by nushulica
eu am primit saptamana trecuta vreo 3 colete si nu v-am mai pus linkuri ca nu am avut timp
dar daca tot vreti sa va clatiti okii promit sa intru diseara sa pun
asteptam cu nerabdare... si impresiile aferente

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
cristi22na spune:
am intels ca incaltamintea tb luata cu un nr mai amre decat in romania. eu mi-am masurat piciorul si m-am uitata in ghid ,am facut aseara comanda
Florentina G spune:
Luni am ridicat si eu coletul de la posta, insa abia astazi mi-am gasit timp sa va arat ce am luat.
www.laredoute.fr/vente-pull-2-en-1-femme.aspx?productid=324121620&documentid=201207&categoryid=22898366&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pulover - este dragut insa materialul mult mai subtire decat mi-am inchipuit, e aproape transparent. Insa se aseaza bine si este de efect.
www.laredoute.fr/vente-pull-tunisien-active-wear-femme.aspx?productid=324114862&documentid=207607&categoryid=22898366&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pulover in dungi materialul este la fel de subtire insa este chiar frumusel.
pull col tunisien[/url] - am comandat rosu-orange si are o culoare tare draguta, un caramiziu cald. Materialul e super, arata bine.
www.laredoute.fr/vente-pull-v-en-tricot-grosse-maille-tipster.aspx?productid=324105647&documentid=346107&categoryid=23110583&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pull V en tricot grosse - grosut, frumos, vine bine cu camasuta pe dedesubt.
www.laredoute.fr/vente-le-pull-v.aspx?productid=324073943&documentid=346107&categoryid=23110583&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> Le pull V foarte dragut, material fain, sper sa se comporte bine la spalat
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9360859&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=15&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">doudoune - si eu tot pe portocaliu am luat-o, e draguta, imi place. Am luat-o marimea 38 si imi vine bine, e destul de groasa si bate spre rosu, daca stiti cum este organza aceea care bate in doua culori.
www.laredoute.fr/vente-pull-garcon-okaou.aspx?productid=324120877&documentid=428207&categoryid=22914395&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pull garcon Okaou - foarte frumos, are niste culori superbe, materialul super.
www.laredoute.fr/vente-2-pulls-col-roulotte-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121393&documentid=201207&categoryid=22917869&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> 2 pulls col roulette enfant- am luat roz cu orange, sunt foarte frumoase, ma bucur ca le-am luat.
www.laredoute.fr/vente-ceinture-fantaisie-femme.aspx?productid=324126094&documentid=428207&categoryid=22907683&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">curea- maro, foarte frumoasa, este din piele, insa am gresit masura, am luat 90 si imi este mare, trebuie sa-i mai fac o gaura sau sa o modific.
www.laredoute.fr/vente-parka-ouatinee-enfant-okaou.aspx?productid=324121400&documentid=428207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">parka enfant -groasa, moale, foarte frumoasa
www.laredoute.fr/vente-polo-manches-longues-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121684&documentid=201207&categoryid=22921436&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">polo manches longues enfant foarte dragut, culorile arata exact ca in poza.
Trimit asta si revin ca trebuie sa ies afara, cel mic nu mai are stare!![]()
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
saddie spune:
Hai ca pun si eu cateva link-uri, am primit un colet luni platit cu cec-ul de la ei.
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324124389&documentid=428207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 - e sintetic dar e finut, ok.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-gloria-d-ober.aspx?productid=324117167&documentid=346107&categoryid=23110550&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - sunt f. f. frumosi dar nu corespund marimile, am luat 40 si-s mici
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324104822&documentid=346107&categoryid=23110550&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - cam de taraba, nu sunt extraordinari iar talia e f. inalta
http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-encolure-carree-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324078933&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 - f. frumos!
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-edeis.aspx?productid=324122779&documentid=428207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 - f. misto, putin mai subtirica decat pare in poza
Revin cu mai multe link-uri cand ajung acasa ca acum plec de la scarbici.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
felicia74 spune:
Buna, fetelor!
Eu stau cu ochii pe voi, sa vad daca sosesc coletele.
Aproopo Claujro a sosit comanda din 13?
quote:
pull V en tricot grosse - grosut, frumos, vine bine cu camasuta pe dedesubt.
Le pull V foarte dragut, material fain, sper sa se comporte bine la spalat
pe astea 2 le-am comandat si eu, am vazut ca toate fetele au fost incantate de ele

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Buna, fetelor!
Eu stau cu ochii pe voi, sa vad daca sosesc coletele.
Aproopo Claujro a sosit comanda din 13?
quote:
pull V en tricot grosse - grosut, frumos, vine bine cu camasuta pe dedesubt.
Le pull V foarte dragut, material fain, sper sa se comporte bine la spalat
pe astea 2 le-am comandat si eu, am vazut ca toate fetele au fost incantate de ele
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ce marime ti-ai comandat??? Eu am comandat 36... de cred ca-i mic. Am 57 kg si 172 cm. ... sper sa-mi vina.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii