*** LA REDOUTE *** (57)
Raspunsuri - Pagina 8
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Ramy.
Salut fetelor!
Puteti sa ma treceti si pe mine la mica publicitate cu un pullover BILABONG pt barbati?
In ultima mea comanda am dat gres cu doua pullovere pt sotzul meu. Pe unul din ele am reusit sa`l vindem.
Poate sunteti vreuna din voi interesate pt sotziorii vostrii
Este vorba despre acest produs: http://www.laredoute.fr/vente-pull-raye-billabong.aspx?productid=324127527&documentid=201207&categoryid=22898636&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
Marimea este L.
Pretul pe site este 78 euro. Il lasam la 60 euro.
Pulloverul este absolut superb, de calitate(50 % coton, 50 % acryliquec) Sotul meu e fan bilabong, dar din pacate am comandat marimea gresit.
Ramy
Buna! Nu stiu daca ati vazut mesajul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
Graviduta .... Mateea face acusica 2 anisori.
Se incadreaza la marimea 86-94 ( mai largute ). Are cam 13kg jumate si 87 cm.
Rochite de toamna-iarna marimea ei nu mai sunt. M-am foit... m-am codit, cum se spune, atata le-am studiat ... si uite cand sa comand nu mai sunt 

.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Graviduta spune:
Multi ani inainte, sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Pai asta e motivul pentru care si eu am dat azi o comanda, ca erau niste chestii dragute atat pt sfarsitul iernii-primavara, cat si pt vara si nu am rezistat sa nu le iau pt Mara. I-am luat ceva si finutei mele.
Asta nu-ti place http://www.laredoute.fr/vente-robe-fille.aspx?productid=324120868&documentid=201207&categoryid=22911593&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16? Si mai e asta http://www.laredoute.fr/vente-robe-bebe-cocoon.aspx?productid=324121538&documentid=201207&categoryid=22911593&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16, despre care una dintre fete spunea ca e foarte pufoasa.
Sau asta http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/1400645813/ care chiar e de sezon.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
gabitaco spune:
Graviduta... multumim de urari...asemenea si voua 
prima o avem, a doua pare de bebelusi, iar Mateea e o mica domnisorica. 
Costum de craciunita avem de anu trecut...
Mai caut... si mai sper sa bage astia niscavai produse noi... ca doar vin sarbatorile, nu? ![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Graviduta spune:
Am gasit un cod fain, 25933. Mi-a redus 50 de euro din 187, cica reduce 50 de euro pt cumparaturi de 130 euro.
Haideti, fetelor, nu-mi puteti spune nimic legat de ce v-am intrebat cu incaltamintea barbateasca?
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Ramy. spune:
Salut fetelor!
Sunt foarte nedumerita si curioasa in acelasi timp. Eu am facut o singura comanda pana acum de pe Redoute fara niciun fel de coduri. Drept sa spun nu stiam de ele, dar citind p`aici am aflat de existenta lor. 
Intrebarea mea este (si va rog din suflet sa-mi explicati si mie) cum se procedeaza cu aceste coduri? De unde le luam? Unde le introducem? Si daca La Redoute accepta aceste coduri.
Va multumesc mult. 
Lorenza spune:
Buna dimineata!
Fetelor,nu stiu daca ati observat,dar am mutat pozele de pe contul comun pe flickr.Am facut-o dupa termenul limita,dar tot a mers.O sa gasiti mailul cu linkul acolo.Daca mai vreti sa puneti vreo poza,ceva,sa stiti ca avem unde.
viermisor spune:
Eu inca nu mi-am reglat un CEC din vara, si desi m-am incadrat in suma restanta cu ce am comandat (inainte de modificalile la DETAXE), Sabine imi trimite urmatorul mail:
Bonjour,
IL resterait à payer 3,71 EUR car les frais de traitement sont de 6,00 EUR sur notre site et les frais d'acheminement sont à rajouter. Il me faut dans ce cas votre n° de carte bancaire avec les 3 chiffres au dos et la date d'expiration. Comme celà n'est pas sécurisé à mon adresse e-mail, vous pouvez me les transmettre par fax au n° 33 3 20 24 73 94 en précisant votre n° de compte client.
Cordialement.
Sabine.
Relation Clients
A trimis cineva datele cardului pe Fax? Parca mi-e frica sa nu-mi ia mai mult.
Jasmine spune:
eu am trimis datele cardului pe fax pt ca mai trebuiau cam 4 euro.Mi-a luat de pe card suma exacta,sunt corecti,nu-ti face griji.
Daca nu vrei sa faci asa,pune in cos produse a caror suma sa nu depaseasca valoarea cec-ului DUPA ce dai "je valide mon panier" si ti se adauga taxa aia.
gabitaco spune:
Da ce faceti mai fetelor? Nu mai cumparati hainute? Asteptam sa citesc cateva pagini bune si sa vad likuri cu hainute ... si cand colo va gasesc pe pagina 2??? 

Da-i frumos mai???
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii