*** LA REDOUTE *** (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by Graviduta
Nope, probabil au depasit plafonul de vanzari in RO, parca 35.000 de euro, asa ca operatiunea a devenit impozabila in RO.
Adica exista un plafon de vanzari de 35000 euro sub care ei nu platesc impozit catre statul francez?
35000 euro pe an?
de unde stii?
Pai, din cate imi mai aduc si eu aminte din fiscal (ca, de cand cu concediul, nu am mai citit), vanzarile la distanta sunt operatiuni impozabile in statul furnizorului, cu conditia ca vanzarile catre RO intr-un an calendaristic sa nu depaseasca un plafon de 35.000 de euro. Daca se depaseste acest plafon, vanzarile sunt supuse TVA in RO si LR ar avea obligatia sa se inreg fiscal aici in scop de TVA. Eu parca asa imi aduc aminte, dar poate ma insel. NU stiu cum faceau cu detaxarea pana acum, adica nu-mi mai amintesc motivul aplicarii acestei detaxe, dar nici nu am stat prea mult sa ma gandesc.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
danielac spune:
fetelor eu ce fac? vad ca nu vrea nimeni sa ma ajute?
cine imi traduce si mie in engleza textul, va rog frumos:
"Nici una din comenzile validate pe 28.09.2007 nu a ajuns la destinatie.
Vad ca la "Suivi de commandes" apar comenzile "En cours de preparation", ce se intampla? Eu am primit pe 29.09 mailuri de confirmare a comenzilor!
Va rog sa verificati si sa imi spuneti ce trebuie facut!"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
petit_ange spune:
quote:
Originally posted by danielac
Vad ca la "Suivi de commandes" apar comenzile "En cours de preparation", ce se intampla? Eu am primit pe 29.09 mailuri de confirmare a comenzilor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Petitia online:
Aucune des commandes validees le 28.09.2007 n'est pas encore arrivee et pourtant j'ai bien recu les mails de confirmation des commandes. Pourriez-vous, SVP,verifier et me renseigner sur ces commandes? Merci.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Graviduta spune:
quote:
Daniela, ai PM.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
danielac spune:
quote:
Originally posted by petit_angequote:
Petitia online:
Aucune des commandes validees le 28.09.2007 n'est pas encore arrivee et pourtant j'ai bien recu les mails de confirmation des commandes. Pourriez-vous, SVP,verifier et me renseigner sur ces commandes? Merci.
Mami de ingeras -Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
multumesc frumos!
Gravidutza, am primit PM-ul saru mana!
Petitia online:
gabitaco spune:
Buna fetelor!
Pe langa faptul ca ne-au luat Detaxe... au scos si o gramada de produse de pe site.Vroiam o rochita de toamna pt fii-mea si acu nu mai este 

... de fapt nu e nici o rochita de toamna - iarna. Poate baga produse noi....
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Buna fetelor!
Pe langa faptul ca ne-au luat Detaxe... au scos si o gramada de produse de pe site.Vroiam o rochita de toamna pt fii-mea si acu nu mai este... de fapt nu e nici o rochita de toamna - iarna. Poate baga produse noi....
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
GAbi, sa stii ca eu fara detaxe, dar cu costurile de transport reduse am ajuns mult mai bine. Dar cat are Mateea, ca parca vazusem niste rochite? Parca are marimea 81 sau ma insel?
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
Am si eu o intrebare pt fetele care au comandat incaltaminte barbateasca: ati ales masura conform ghidului lor si a fost ok?
Ca eu vreau sa-i comanda sotului vreo 2 perechi care nici nu sunt reduse si nu as vrea sa i le iau prea mici sau prea mari. Bine, o varianta ar fi sa-i comand o pereche si, apoi, daca e ok masura aleasa, sa o comand si pe cealalta.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
croco21 spune:
Buna fetelor, n-am mai scris de mult pe aici desi am mai primit intre timp cateva colete printre care si o masina de paine.
Felicit si eu toate gravidutzele si le doresc sarcina usoara si bebei sanatosi.
Haideti sa va dau si niste coduri, luate de pe forumul frantuzesc:
-40 E la o comanda de 88 E si cadou un parka cu gluga masurile 38/40 = cod 23574; 42/44 = cod 24848; 46/48 = cod 24856 - testat de mine chiar azi, merge si pe preturi verzi
-codul naiss, scade 20E la o comanda de 30E, cadou un ceas.
La mine ultimul colet primit e o comanda din 9 oct, mai astept comenzi din 12, 18 si 23 oct.
http://community.webshots.com/user/croco21