*** LA REDOUTE *** (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy. spune:

Salut fetelor!
Sunt foarte nedumerita si curioasa in acelasi timp. Eu am facut o singura comanda pana acum de pe Redoute fara niciun fel de coduri. Drept sa spun nu stiam de ele, dar citind p`aici am aflat de existenta lor.
Intrebarea mea este (si va rog din suflet sa-mi explicati si mie) cum se procedeaza cu aceste coduri? De unde le luam? Unde le introducem? Si daca La Redoute accepta aceste coduri.
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nici mie nu mi-e clar la ce folosesc ustensilele din trusa aia.Oricum toate par niste chestii pt desfacut sticle.Trusa merge foarte bine de cadou.

Laura,trebuie sa ai in cos macar un produs care sa indeplineasca toate conditiile codului respectiv.Ce pui pe langa produsul asta nu conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ramy nu te uit, te trec eu azi la mica publicitate cu puloverul ala.

Alina mersi ptr masuri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jasmine sar'na. Da' nu m-am facut pe deplin inteleasa (neuronu' singuratic ma pune la grea incercare): de ex, la codul care reduce 50 E din 130 E, trebuie sa fac suma de 130 E din produse nereduse, nu? Si abia pe langa suma aia mai pot avea si alte produse cu reduceri sau prix mini etc. Nu?

30+ AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Jasmine sar'na. Da' nu m-am facut pe deplin inteleasa (neuronu' singuratic ma pune la grea incercare): de ex, la codul care reduce 50 E din 130 E, trebuie sa fac suma de 130 E din produse nereduse, nu? Si abia pe langa suma aia mai pot avea si alte produse cu reduceri sau prix mini etc. Nu?

30+ AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Bingo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dupa cum am mai scris in paginile trecute am pus comanda in 20.09 si nu a venit nici pana azi.vizite am facut la posta si degeaba.pe postarita o stim de mult,nu fura,sau cel putin cred ca nu de la noi.am trimis email lor si acea sabine mi-a raspuns sa o contactez daca nu primesc coletul pana la sfarsitul saptamanii ,cica mi-a fost livrat coletul....era de 56 E,2 pulovare pt mine,2 pt fie-mea si 3 body tot pt ea....eu am o chestie la fiecare 20 a lunii cand bulina mea mai pune o luna ii cumpar ceva.varsta de 3 luni a sarit-o cu cadoul!mai si ce pulovarase dragutza ii comandasem....eu nu stiu ce sa mai fac,efectiv!
si am vazut hainele comandate de voi,superbe!ma mananca la greu sa mai comand si eu dar ma abtin,la asa experientza...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

dupa cum am mai scris in paginile trecute am pus comanda in 20.09 si nu a venit nici pana azi.vizite am facut la posta si degeaba.pe postarita o stim de mult,nu fura,sau cel putin cred ca nu de la noi.am trimis email lor si acea sabine mi-a raspuns sa o contactez daca nu primesc coletul pana la sfarsitul saptamanii ,cica mi-a fost livrat coletul....era de 56 E,2 pulovare pt mine,2 pt fie-mea si 3 body tot pt ea....eu am o chestie la fiecare 20 a lunii cand bulina mea mai pune o luna ii cumpar ceva.varsta de 3 luni a sarit-o cu cadoul!mai si ce pulovarase dragutza ii comandasem....eu nu stiu ce sa mai fac,efectiv!
si am vazut hainele comandate de voi,superbe!ma mananca la greu sa mai comand si eu dar ma abtin,la asa experientza...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

eu in locul tau n-as mai comanda pana nu m-as lamuri ce e cu coletul care n-a ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mi-am ridicat acum coletul din 15.10. Balerinii Camper, masura 37...superbi! Cred ca ar fi mers si un 36, dar pe ne-probate, nah!

Mai am coletul din 13.10 nevenit. L-a cautat domana de la posta, nu a gasit nimic. Ma duci luni sa intreb de el, maine nu lucreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am intrat putin sa spun "La multi ani" unui 'pui' de redoutista:Jasmine,sa-ti traiasca baiatul,sa creasca mare,mare,sa rupa sanatos hainutele LR.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Am intrat putin sa spun "La multi ani" unui 'pui' de redoutista:Jasmine,sa-ti traiasca baiatul,sa creasca mare,mare,sa rupa sanatos hainutele LR.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Saru'mana pt urare!
Azi implineste 3 ani,e baiat mare de acum,nu?

Mergi la inceput