*** LA REDOUTE *** (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut!
Vad ca dupa 11.09 nu a mai sosit nicio comanda. Mai e timp.

Din pacate o prietena tocmai s-a plans ca nu i-a sosit comanda de pe 4 octombrie. Of, e vorba tot de OP 16, la care sunt si eu

Multa bafta tuturor!

Ps: sper sa nu fi sistat astia comenzile iar

Alina imi pare au d ece ti s-a intamplat. Priveste si tu partea buna a lucrurilor: macar a sosit ceva din colet, in timp ce altii inca le mai asteapta.
Geanta e super misto, e de vara, merita s-o mai comanzi o data.
Era bine daca sotul tau verifica continutul coletului cu un functionar al bancii de fata ca asa nu aveau ce face. Si da, faceai o plangere, poate se mai indreapta lucrurile la PR (sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by gabryela.ro

am o comanda data din 28.09...nu am primit nimic pana acum,iar pesite stadiul e :e cours de preparation!
a mai patit cineva asa??

du-te la posta, poate ti-au ratacit avizul.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela.ro spune:

aissa,erau 3 bluzite si o fusta..cat despre posta!am fost din doua in doua zile in ultimele 2 saptamani cu cate o "atentie"evident.
si nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Salut!
Vad ca dupa 11.09 nu a mai sosit nicio comanda. Mai e timp.

Din pacate o prietena tocmai s-a plans ca nu i-a sosit comanda de pe 4 octombrie. Of, e vorba tot de OP 16, la care sunt si eu

Multa bafta tuturor!

Ps: sper sa nu fi sistat astia comenzile iar

Alina imi pare au d ece ti s-a intamplat. Priveste si tu partea buna a lucrurilor: macar a sosit ceva din colet, in timp ce altii inca le mai asteapta.
Geanta e super misto, e de vara, merita s-o mai comanzi o data.
Era bine daca sotul tau verifica continutul coletului cu un functionar al bancii de fata ca asa nu aveau ce face. Si da, faceai o plangere, poate se mai indreapta lucrurile la PR (sper eu)

Pai am si pus geanta din nou in cos.Dar, un mare dar! daca mi-o fura din nou? Deja sunt paranoica nu?
sotul deja abia asteapta sa aiba din nou de mers la posta sa faca scandal. Inca e in ceata dupa cele intamplate azi,nu-i vine a crede.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

am primit shi eu codul ala cu 15 eur fara minim si trusa aia dubioasa
ma duc sa-l testez

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am aviz!!!!!!!!!!!!!!! Comanda din 13 sau comanda din 15. Una din ele. Vad maine. L-a adus sotul meu acum, desi eu am verificat mai devreme cutia postala si nu era nimic. O lucra posta seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

inca o intrebare:daca port la marimile noastre 44 la fuste si sacouri cam cat imi corespunde pe LR?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am o intrebare: codurile care reduc euro dintr-o anumita suma sunt valabile numai la produse nereduse? Adica daca am un produs la pret intreg si restul reduse nu functioneaza codul? Am probat unele care au reducere in bani si cate un cadou si cadoul imi este trecut in cos, dar nu-mi scade nimic din bani.

30+ AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

Este cineva printre voi care a dat comanda pe adresa din Otopeni? Cum sint cei de la oficiul de aici, fura, nu fura, aduc avizele la timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy. spune:

Salut fetelor!

Puteti sa ma treceti si pe mine la mica publicitate cu un pullover BILABONG pt barbati?
In ultima mea comanda am dat gres cu doua pullovere pt sotzul meu. Pe unul din ele am reusit sa`l vindem.
Poate sunteti vreuna din voi interesate pt sotziorii vostrii
Este vorba despre acest produs: http://www.laredoute.fr/vente-pull-raye-billabong.aspx?productid=324127527&documentid=201207&categoryid=22898636&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
Marimea este L.
Pretul pe site este 78 euro. Il lasam la 60 euro.

Pulloverul este absolut superb, de calitate(50 % coton, 50 % acryliquec) Sotul meu e fan bilabong, dar din pacate am comandat marimea gresit.

Mergi la inceput