*** LA REDOUTE *** (57)
Raspunsuri - Pagina 18
andreap spune:
da Jasmine,au crescut mari gandaceii(si noi am 'intinerit'
)!Nu stiu cand a trecut vremea..parca ieri ne plangeam de colici,lapte,biberoane...Pe mine in fiecare an de ziua ei ma apuca nostalgia(si plansu' uneori
,recunosc)....imi aduc aminte,inca,fiecare moment al nasterii ei.Sper sa aveti petrecere frumoasa si o viata minunata!
Monica,ce lucruri..ce preturi!Pai vrem si noi
..da' pan la panciu(sau Pascani??)..mancam 7 paini!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
alinabojuc spune:
LA MULTI ANI pentru muschetar de Jasmine. Si tu mami, fa bine si fa-i niste placinte cu varza.![]()
Hai coletele!
alina
madau spune:

flacau de Jasmine, sa cresti mare si sa fi sanatos!!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
David_mami spune:
Fetelor, sper sa va vina comenzile cat mai repede. Eu am facut comanda cu cecul primit de la ei, in 12 au primit ei cecul, in 19 a intrat coletul in tara si pe 22.10 l-am ridicat.
Si am avut si reducere (zicea cineva ca la Romania nu se mai aplica detaxe - eu am avut 25 de euro reducere...am si foaia printata daca nu ma credeti...
Spor la shopping!
Jasmine spune:
Multumesc mult fetelor.
Azi cred ca plec mai devreme de la birou,ca doar e ziua copilului.
Ma duc sa iau un tortulet bun.
claujro spune:
quote:
Originally posted by David_mami
Fetelor, sper sa va vina comenzile cat mai repede. Eu am facut comanda cu cecul primit de la ei, in 12 au primit ei cecul, in 19 a intrat coletul in tara si pe 22.10 l-am ridicat.
Si am avut si reducere (zicea cineva ca la Romania nu se mai aplica detaxe - eu am avut 25 de euro reducere...am si foaia printata daca nu ma credeti...
Spor la shopping!
Nu se mai aplica detaxe. Daca nu ne crezi, fa o simulare de comanda si verifica.
miki68 spune:
Jasmine, sa-ti traiasca baietelul sanatos si norocos!
Eu azi am aflat (pt.ca am uitat sa ma mai interesez la mom.respectiv) ca am in cont banii din chargeback. Inca nu am facut nici o comanda dupa "revolutie" si ma gandesc ca probabil sunt pe un fel de black list la ei
ca, deh, bine nu le-a venit sa plateasca comisionul ala pe care, daca nu se confirma disputa trebuia sa-l platesc eu (10 euro).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

(20 iunie 2007)