*** LA REDOUTE *** (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

manechin, nemanechin... da eu tare as mai vrea vreo 5 kg.
Se ofera cineva? .

Gabitaco, iti dau eu si 15 daca vrei.

Jasmine, am primit si eu oferta de vente privee, dar am ignorat-o, ca banuiesc ca e o frectie ca si celelalte.

Alina, nu ne mai face pofta, ca unele tinem cura si ne tratam cu cumparaturi.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by gabitaco

manechin, nemanechin... da eu tare as mai vrea vreo 5 kg.
Se ofera cineva? .

Gabitaco, iti dau eu si 15 daca vrei.

Jasmine, am primit si eu oferta de vente privee, dar am ignorat-o, ca banuiesc ca e o frectie ca si celelalte.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

mei-4.. hai 5 kg iau cu placere... restul ...poate mai vrea cereva... nu de alta... da nu vreau sa par prea hapsana....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

gabitaco sau care mai vrea,dau si eu fo' treijdekile,ca am de unde.

am primit si eu mailul ala care ma invita sa intru la vente privee.Nu ma interesa in mod deosebit,dar asa ca chestie...

Claujro,ai primit cod pe mail????Asta da veste buna.Cum le-o fi scapat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

jasmine, am primit pe contul facut ca sa comand in Germania, am nume si adresa nemteasca acolo. Acum am verificat nr de client! Sper ca nu v-am dat sperante false.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Remember me?

Sunt cu ochii pe voi, dar n-am mai avut timp de scris, am atat de mult de alergat cu apartamentul incat seara dupa ce culc fata efectiv cad lata de somn

Am si eu comanda din 18, destul de maricica, sper sa vina fara probleme.

Aaa, si iar mi-au blocat de 2 ori banii ptr comanda, am fost la banca si am luat extrasul si surpriza, banii odata luati si inca o data blocati. Alti nervi, alte certuri la banca, sa-i ia naiba cu sistemul lor de kko

"Duduna" vreau s-o iau si eu, eu port 38/40 la geaca, ce-mi recomandati, 38 sau 40?

Mi-au placut mult niste pulovere, mai fetelor nu stiu unde le-ati gasit, ca eu am scormonit dar n-am dat de ele..e clar, mi-am iesit din mana. Trebuie sa-mi revin.

Ma duc sa mai pun de-o comanda mica, macar sa stiu de ce ma da barbatul diseara sa dorm pe pres

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am primit si eu pe mail codul ala de care zicea Claujro,deci nu e numai pt conturi nemtesti.Maaare minune!

Mergi la inceput

Jasmine, e personalizat, am incercat sa-l folosesc pe alt cont si nu merge. Macar tu sa-l folosesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nu-mi raspunde nimeni?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carrie

buna fetelor

nu am reusit sa mai intru demult pe acest topic nici nu stiam ca s-au reluat livrarile in Romania asa ca imi fac mea culpa

am o comanda neonorata demult, dinainte de scandal si nu am primit nici produse nici bani inapoi, ce sa fac?

si daca vreau sa reiau comenzile e ok, pot sa o fac?multumesc de ajutor ca nu reusesc sa citesc din urma

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Nu mai ai ce sa faci cu comanda neonorata din urma, a trecut prea mult timp pt refuz de plata.

Cat despre reluarea comenzilor, nu inteleg...daca noi putem tu de ce-ti mai pui intrebari? Da-i bataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Pfai mi-a luat-o Claudia inainte. Exact asta voiam si eu sa spun Carrie. Comanda ce nu ti-a venit probabil ca deja imbraca ceva postasi de pe la noi. Iar cu comandatul daca ai bani...sa-i lasam pe frantuji in gooool...
Madau ce sa zic de duduna... eu am luat-o mar. 36 pt. verisoara mea. Pe mine sta fix, fix. Eu mi-as lua cam 40. Am 95 la si 75 la talie. Hai ca o masor si va zic ce dimensiuni are la mar. 36.

alina

Mergi la inceput